Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijepa panika na otvaranju, bravo sretnicima na ulovu….

Kune nisu problem, kuna nema

Mislim da treba kazniti tvrtke sa lošim izvješćima i nagraditi one sa dobrima.
Tako je to normalno u svijetu, pa će tako biti nadam se i kod nas.

Na žalost, kako se pokazalo nebrojeno puta, za nas "normalna" pravila ne vrijede.
Kod nas svi nakon objave kakvih god izvješća rasprodaju pošto -poto, jer se drže one "sell on news".

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Horor odose, belje, dlkv, HT , INGRa samo sto nije…ja 100% u cashu od nedavno dali ej to pametno vidjet cemo…

Trenutno na INAi samo 50dinica prodano po 3650, a pogledom na bid molim Boga da se ovaj PBZ.D.D ne odluci zaigrati pa da se makne s kupnje, tada bi se vratili an 1800 bodova

Navodno je u Zagrebu kisa, ajd pricekajmo sunce pa se mozda i na burzi malo zazeleni 🙂

...

Mislim da treba kazniti tvrtke sa lošim izvješćima i nagraditi one sa dobrima.
Tako je to normalno u svijetu, pa će tako biti nadam se i kod nas.

Na žalost, kako se pokazalo nebrojeno puta, za nas "normalna" pravila ne vrijede.
Kod nas svi nakon objave kakvih god izvješća rasprodaju pošto -poto, jer se drže one "sell on news".
[/quote]

Godine tesanja na ZSE čine čuda. [sealed]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

nije tako strasno da nemoze jos strasnije…do korekcije je trebalo doc’, al’ ne bas ovako naglo….malo ga pretjeraste…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

Nadam se samo da US i EU snažnije ne okrenu trend u negativno jer će tek onda doći do potopa na ZSE.

Ovdje upišite svoj komentar… [sad]

nije tako strasno da nemoze jos strasnije…do korekcije je trebalo doc’, al’ ne bas ovako naglo….malo ga pretjeraste…

naglo? Silvestre pa više od mjesec dana smo bili na 2300-2330 bodova. Uvaljivali su nam jeftino kupljene dionice na tim razinama i sad kad su se iskrcali uslijedila je rasprodaja i stiskanje na dole. Čekala su se posljednja izvješća pa da se simultano krene s ovim scenarijem. Izašao sam u ponedjeljak odmah iz svih pozicija nakon što sam prodao Ht jer ovoga ima samo kod nas. Ht-om i Ina-om se držalo i štimalo čitavo Tk. Ne žele još da značajnije padne crobex ali to im je plan ne brini, gle Ina-u 3680 kuna zadnja cijena, kad i nju krenu spuštati samo s ciljem unošenja totalne panike e tek onda ću razmišljati o ponovnom zauzimanju pozicija. Rekao sam, ako se zna da postoji mafija u nogometu, kolika je tek mafija na Tk pitam se. I to sve legalno naravno.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Čovječe, ova burza djeluje ko skupina zbunjenih investitora.
Koje oscilacije u cijenama, u komentarima, u procjenama, u trendovima,….. [lol] [lol]

istina. stvarno bi bilo ok da su stavili obavijest na ZSE kad kreće korekcija da se pošten narod stigne iskrcat

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

istina. stvarno bi bilo ok da su stavili obavijest na ZSE kad kreće korekcija da se pošten narod stigne iskrcat
[/quote]

[thumbsup]
[lol] [lol] [lol]

[/quote]
tipa " ide sve u pola"
ma sve 5 kolege, shvatio sam poantu i normalno da sam napravio po svom nahodenju, a Vi po svom…
zato i postoji burza, ko bi gori sad je doli i obrnuto…zato postoje samoubojstva brokera, zato treba bit hladne glave i cekat u sacekusi…mozda mjesto zeca uleti vepar…lp

New Report

Close