Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!

335 000 nezaposlenih [shocked] [shocked]

pa kud su to danas objavili, sutra ću i ja dobit po p.. iako nemam ove hororce [bye]

A za ovo kao nismo znali još prije mjesec dana. Dajte ljudi ne budite smiješni. [bye]

MANJI NEK SE ISKRCAJU…A VEĆI NEK trpe- KAO I DO SADA!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

uh cekam podatke o nelikvidnosti do kraja tjedna a ono sto je po meni najbitnije do kraja mjeseca o zaposlenosti pa sve kaj imam pocetkom 3mj u Ptkm

Luka Ploče: Neto dobit u 2010. uzletjela 351,6%

To je razlog danasnje blokade. [kiss] [lol] [kiss] [lol]

TILT,TILT,TILT [cool]

Jučer sam ulovio jednog špara.Danas je bilo bogatije.Ulovio sam pet komada tj 400% više.Ali ni to mi nije bilo dovoljno za ručak.
I nakon tog rasta od 351,6% P/E je 22.
Ivana 7 vam nudi daleko pametnija ulaganja.HT,KODT,CRLL su lutrija u odnosu na LKPC.
Lopina fond najekskluziv još i bolje ulaganje./INGRA,BRIN,BDEL,LCDS,VLDS,BPBA/
Nakon štampanja novih dionica LKPC koliki će biti P/E 50.
Toje dionica za bogate koji se zadovoljavaju sa 2 do maksimalno 5% povrata na investiciju.

Ipak lijepo je bilo gledati da je tržište nagradilo dobar poslovni rezultat LKPC sa rastom cijene.
Ali i kažnjavanje napuhanaca ,Belja i Dalekovoda.A i Viro je dobio po kostima nakon konsolidiranog izvješća i korekcije dobiti.

Kuda ide ova ZSE ?
Petrokemija je najjače povukla prije očajnog izvješća u trečem kvartalu.

Slično se dogodilo i na Belju i na Dalekovodu.Nakon velikog rasta cijena veliki gubici i to baš
u istom kvartalu.
I JDPL se odlično drži pored očajnog kvartalnog izvješća.Ali to i razumijem jer postoji mogućnost
privatizacije.Da li je sličan scenarij i sa Petrokemjom?

Na ZSE sve manje meda i mlijeka!

gledao sam grafove trgovanja godinama unazad i ovo što je (tek) počelo nije ništa neubičajeno, rast prosinac siječanj-pola veljače…a onda korekcija od 1-2 mjeseca uz pad većine dionica od oko -30%

je, samo što se ovo doba uobičajene i očekivane korekcije sad spojilo sa katastrofalnim izvješćima većine firmi, tako da bi pad mogao biti i puno jači i bolniji, da ne govoroimo o enormnom rastu nezaposlenosti [bye]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Kešoljupcima i sijačima panike treba oponirati,a naročito ako si 101% u dionicama/stvarno sam 1% u minusu/
Zašto sam 100% u dionicama:
VLDS na 9,40
INGR na 15,40
BDEL ma 71
BRIN na 18
ADRS na 279
I kako mogu biti u kešu.
Ne kažem da neće biti jeftinije,jer bi to bilo glupo jer svr uvijek može niže,ali treba kupovati kada je fundamentalno podcijenjeno.

Situacija u svijetu stabilna.Uglavnom stabilno sa malim pomacima,pa tu nema negativnih utjecaja.
Ipak u ovom trenutku imamo veliki preoblem.
HT je potonuo 7%,DLKV bi mogao posrnuti u bezdan,INGRA bi mogla potoniti radi izvješća,Belje
bi trebalo tonuti,Viro bi mogao posrnuti.
Moglo bi pokrenuti lavinu ,a to su novi margini koji će početi pucati,vjerovatno danas.
Nadam se da će fondovi stati na branik domovine i ne braniti nego pametno kupovati.Ako budu pasivni i mi ćemo u pasivu.Tko više tko manje.

Ali ovo je i šansa.Nema love dok nema straha i panike.Stado je uznemireno.
Kada se ide u lov treba puno šušura!

Preporuka:Stavite bumbak u uši da vas ne uplaše.Ali prihvatite eventualne krive procijene i budite
razumni ,a ne tvrdoglavi i ne branite svoja potenkinova sela ako pomoći nema.

Na ZSE sve manje meda i mlijeka.

napetost se osjeća u zraku, kao ljeti prije nevere…. izgleda da će biti gadno otvaranje u 10.00

Kešoljupcima i sijačima panike treba oponirati,a naročito ako si 101% u dionicama/stvarno sam 1% u minusu/
VLDS na 9,40
INGR na 15,40
BDEL ma 71
BRIN na 18
ADRS na 279
I kako mogu biti u kešu.
Ne kažem da neće biti jeftinije,jer bi to bilo glupo jer svr uvijek može niže,ali treba kupovati kada je fundamentalno podcijenjeno.

Situacija u svijetu stabilna.Uglavnom stabilno sa malim pomacima,pa tu nema negativnih utjecaja.
HT je potonuo 7%,DLKV bi mogao posrnuti u bezdan,INGRA bi mogla potoniti radi izvješća,Belje
Moglo bi pokrenuti lavinu ,a to su novi margini koji će početi pucati,vjerovatno danas.
Nadam se da će fondovi stati na branik domovine i ne braniti nego pametno kupovati.Ako budu pasivni i mi ćemo u pasivu.Tko više tko manje.

Preporuka:Stavite bumbak u uši da vas ne uplaše.Ali prihvatite eventualne krive procijene i budite

je tak je, danas gremo dol

Što je ovo sada na LKPC, kao da je netko već vidio / ćuo nešto oko prospekta?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

VLDS na 9,40
INGR na 15,40
BDEL ma 71
BRIN na 18
ADRS na 279
I kako mogu biti u kešu.

BPBA si prodao vec? [lol]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

@lopina

Kolega,a zašto bi VIRO trebao posrnuti?
Pa rezultati su daleko bolji nego godinu prije,modernizacija obavljena,najavljena dobra 2011.godina umjesto "loše" 2010.godine..itd..

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Mislim da treba kazniti tvrtke sa lošim izvješćima i nagraditi one sa dobrima.
Tako je to normalno u svijetu, pa će tako biti nadam se i kod nas.

Srećom pa sam uvijek u onima koja izbace dobra izvješća. [tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close