Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

srušilo se sve……spušit čemo sve….. [thumbsup]

Bez panike kolega, budi pohlepan kad se svi plaše, gledaj na ovo kao na priliku za povoljniji dokup.
Ako si u pravim dionicama i ako vjeruješ u ono što si kupio nema razloga za strah sve će opet doći na svoje.
Pozdrav svima !

Bez panike kolega, budi pohlepan kad se svi plaše, gledaj na ovo kao na priliku za povoljniji dokup.
Ako si u pravim dionicama i ako vjeruješ u ono što si kupio nema razloga za strah sve će opet doći na svoje.

ne na hrvatskom tržištu kapitala!

Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam 64% u kešu.
Toliko od mene.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Dakle, dolazi ipak do diferencije i laganog razgranicenja prilikom usmjerenja kod pojedinih dionica.Tako da one dionice koje imaju znanje(know how) odnosno moc u ljudima( struci) dolaze na svoje.
Stoga nakon ovih godisnjih izvjesca u gradjevinskom sektoru, pokazuje da se ipak IGH ,kao neprikosnoveni mozak i kralj gradjevinskog intelekta odnosno struke, projicirao kao lider i sigurno utociste i da mu je buducnost prakticki izvrsna i zagarantirana.
Samo je treba depolizirati i izbaciti van politiku.
Zasigurno dobar dio casha iz HT,DLKV,INGR ide u istinski blue chip-IGH.
LP svim investitorima

Zasigurno dobar dio casha iz HT,DLKV,INGR ide u istinski blue chip-IGH.
LP svim investitorima

možeš misliti, sutra i iGH ide ispod 2000, a do kraja mjeseca na 1500 [bye]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Jesu ovo gazde "sindikatu" naredile da se udari na tržište kapitala kao mali znak upozorenja za mogući porez na kamate, a Dinkec i ekipa kao prava vojska poslušnika oplela po bidu. [lol]

imali smo dva dana dosta jakog pada, a danas u zadnjim satima (satu) i dosta panike- što li nas čeka sutra
Jučer debakl HT, danas DLKV, sutra vjorojatno BLJE (iako nije u Crobexu). Možda je to početak lagane korekcije , samo još da INA padne na 3100 i ode CROBEX ispod 2200. Ili se možda varam? Što kažu iskusnijii traderi- kakav dan možemo očekivati sutra?

HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!

335 000 nezaposlenih [shocked] [shocked]

pa kud su to danas objavili, sutra ću i ja dobit po p.. iako nemam ove hororce [bye]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

gledao sam grafove trgovanja godinama unazad i ovo što je (tek) počelo nije ništa neubičajeno, rast prosinac siječanj-pola veljače…a onda korekcija od 1-2 mjeseca uz pad većine dionica od oko -30%

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!

pa kud su to danas objavili, sutra ću i ja dobit po p.. iako nemam ove hororce [bye]

a za desert imamo suzanu kao ‘ premijerku ‘, ivu u zatvoru, lopove na vlasti i jos stosta drugog …

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!

a za desert imamo suzanu kao ‘ premijerku ‘, ivu u zatvoru, lopove na vlasti i jos stosta drugog …
[/quote]

a na forumu imamo bolesnike i prevarante …..

[lol] [lol] [lol]

Svaka čast majstore, ova me je izjava nasmijala do suza!
Da smo u NBA ligi, bila bi protumačena kao Play of the Day! [thumbsup]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

New Report

Close