srušilo se sve……spušit čemo sve….. [thumbsup]
Bez panike kolega, budi pohlepan kad se svi plaše, gledaj na ovo kao na priliku za povoljniji dokup.
Ako si u pravim dionicama i ako vjeruješ u ono što si kupio nema razloga za strah sve će opet doći na svoje.
Pozdrav svima !
Bez panike kolega, budi pohlepan kad se svi plaše, gledaj na ovo kao na priliku za povoljniji dokup.
Ako si u pravim dionicama i ako vjeruješ u ono što si kupio nema razloga za strah sve će opet doći na svoje.
ne na hrvatskom tržištu kapitala!
Ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto sam 64% u kešu.
Toliko od mene.
Dakle, dolazi ipak do diferencije i laganog razgranicenja prilikom usmjerenja kod pojedinih dionica.Tako da one dionice koje imaju znanje(know how) odnosno moc u ljudima( struci) dolaze na svoje.
Stoga nakon ovih godisnjih izvjesca u gradjevinskom sektoru, pokazuje da se ipak IGH ,kao neprikosnoveni mozak i kralj gradjevinskog intelekta odnosno struke, projicirao kao lider i sigurno utociste i da mu je buducnost prakticki izvrsna i zagarantirana.
Samo je treba depolizirati i izbaciti van politiku.
Zasigurno dobar dio casha iz HT,DLKV,INGR ide u istinski blue chip-IGH.
LP svim investitorima
Zasigurno dobar dio casha iz HT,DLKV,INGR ide u istinski blue chip-IGH.
LP svim investitorima
možeš misliti, sutra i iGH ide ispod 2000, a do kraja mjeseca na 1500 [bye]
Jesu ovo gazde "sindikatu" naredile da se udari na tržište kapitala kao mali znak upozorenja za mogući porez na kamate, a Dinkec i ekipa kao prava vojska poslušnika oplela po bidu. [lol]
imali smo dva dana dosta jakog pada, a danas u zadnjim satima (satu) i dosta panike- što li nas čeka sutra
Jučer debakl HT, danas DLKV, sutra vjorojatno BLJE (iako nije u Crobexu). Možda je to početak lagane korekcije , samo još da INA padne na 3100 i ode CROBEX ispod 2200. Ili se možda varam? Što kažu iskusnijii traderi- kakav dan možemo očekivati sutra?
HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!
335 000 nezaposlenih [shocked] [shocked]
pa kud su to danas objavili, sutra ću i ja dobit po p.. iako nemam ove hororce [bye]
gledao sam grafove trgovanja godinama unazad i ovo što je (tek) počelo nije ništa neubičajeno, rast prosinac siječanj-pola veljače…a onda korekcija od 1-2 mjeseca uz pad većine dionica od oko -30%
HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!
pa kud su to danas objavili, sutra ću i ja dobit po p.. iako nemam ove hororce [bye]
a za desert imamo suzanu kao ‘ premijerku ‘, ivu u zatvoru, lopove na vlasti i jos stosta drugog …
HT-loše
ZVZD-Loše
DLKV -Horor
INGR-HOROR
BELJE-HORORČINA!!!
a za desert imamo suzanu kao ‘ premijerku ‘, ivu u zatvoru, lopove na vlasti i jos stosta drugog …
[/quote]
a na forumu imamo bolesnike i prevarante …..
[lol] [lol] [lol]
Svaka čast majstore, ova me je izjava nasmijala do suza!
Da smo u NBA ligi, bila bi protumačena kao Play of the Day! [thumbsup]