Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jedan trick question:
Da li kupiti dionicu čiji je dividend yield 7% i payout ratio 100% ili dionicu čiji je dividend yield 4,5% i payout ratio 40%?

svakako ovu druhu
kodt je puno bolji pick trenutno od ht-a [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kad se bira između dividendne dionice jedino što je bitno je da li firma koja isplaćuje dividendu ima bolji ROE od tebe (tvog ulaganja)…
Ako ti imaš bolji ROE (od svih tih firmi) onda je bolje uzeti ovu koja isplaćuje dividendu u potpunosti…

To nemoš vjerovat HT sruši cijelu burzu……. [rolleyes]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Kad se bira između dividendne dionice jedino što je bitno je da li firma koja isplaćuje dividendu ima bolji ROE od tebe (tvog ulaganja)…
Ako ti imaš bolji ROE (od svih tih firmi) onda je bolje uzeti ovu koja isplaćuje dividendu u potpunosti…

…no da nastavim…u tom slučaju nećeš uzeti ni tu jer ti premalo daje….(tvoj ROE je bolji od njenog)….
Prema tome kolka je dividenda ne igra ulogu uopće…U tom slučaju gleda se samo kapitalni dobitak…
Kako je kapitalni dobitak najveći kod one koja fundamentalno njabolje stoji tu treba uzeti….

Jedan trick question:
Da li kupiti dionicu čiji je dividend yield 7% i payout ratio 100% ili dionicu čiji je dividend yield 4,5% i payout ratio 40%?

svakako ovu druhu
kodt je puno bolji pick trenutno od ht-a [thumbsup]
[/quote]

samo kodt nemoš kupit neko kuličinu a da ne digneš cijenu >6%
nema likvidnosti….
skupljanje mrvica do izvješća

[cool]

samo kodt nemoš kupit neko kuličinu a da ne digneš cijenu >6%
nema likvidnosti….
skupljanje mrvica do izvješća

[cool]

ispravak netočnog navoda.

– vi bez problema možete kupiti dionica KODT koliko god hoćete.
– za to se je sindikat na vrijeme pobrinuo.

– samo stavite nalog na kupnju da vidimo za koliko tisuća dionica KODT ste zainteresirani.

– I love this game.
Pozdrav !

– samo stavite nalog na kupnju da vidimo za koliko tisuća dionica KODT ste zainteresirani.

– i naglasite jeste li zainteresirani za seriju p ili r.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. koliko se ja kužim u tu dionicu nećete pogrješiti kupite li p ili r.

Kako ide sa distribucijom CRLL…….. [smiley]

slabo, danas nijedan som nije zagrizao vikend-mamac…………………… [lol] [lol] [lol]

http://www.kucilooro.com/forum/11-kutak-za-retardirane-investitore

..kakvih sam se izvješća načitao danas..boli me glava…ono..od suza do mahnitog smjeha…a uglavnom mi krvari iz oćiju… [shocked].. [lol]

– i naglasite jeste li zainteresirani za seriju p ili r.

– I love this game.
Pozdrav !

p.s. koliko se ja kužim u tu dionicu nećete pogrješiti kupite li p ili r.

[/quote]

..bravo I…vidim da ti svi daju jedinice umjesto da ti čestitaju Valentinovo..kakvi papci..evo ti 100%..

Vidim da se počelo trgovat i sa opec om [lol]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

New Report

Close