Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CROBEX 2.330,19 0,00%

who dares, wins

CROBEX 2.330,19 0,00%

Ma neprecizni su, točno je: +0,0034333143070498817652385509697 % [lol]

CROBEX 2.330,19 0,00%

Ma neprecizni su, točno je: +0,0034333143070498817652385509697 % [lol]
[/quote]
[thumbsup] [lol]

Moj brodar nadoknadio neke građevinare. Rezultat portfelja jednak jučerašnjem tj.danas- 0,00. Izvukla
neke novce , malo više…ma, uopće ne vidi na portfelju…tj. uskoro će se zamaskirati ta isplata
rastom cijena..ocjena: meni – dobar portfelj…..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Polako ali sigurno brodari će slijedećih dana biti u fokusu,padat će građevinci i ostali brzorastući.

mozda ne sljedecih dana,ali uskoro…jos da i bdi potegne,mogli bi eksplodirati…

svakoga dana u svakom pogledu...

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/martina-dalic-hrvatska-spada-u-nisko-zaduzene-zemlje,104964.html

Javni dug Hrvatske je oko 41 posto BDP-a i u usporedbi s članicama EU je u donjem dijelu rang liste zaduženosti, odnosno spada u manje zadužene zemlje. Cilj strategije je da to tako i ostane, istaknula je ministrica financija Martina Dalić.

Cilj je i kontinuiran razvoj i unaprjeđenje domaćeg tržišta vrijednosnih papira i ostvarenje uravnoteženog zaduženja na domaćem i stranom tržištu kako bi se stvorili uvjeti da financijske potrebe države ne istiskuju privatni sektor i mogućnosti financiranja gospodarstva, kazala je Dalić.

http://www.seebiz.eu/hr/closing-bell/zse/zagrebacka-burza-ht-samo-lipu-ispod-310%2c-visok-skok-belja-i-podravke,104963.html
Dionica HT-a (ZSE:HT-R-A) bile su uvjerljivo najtrgoivanije izdanje s 21,6 milijuna kuna prometa uz rast cijene od 0,3 posto, na 309,99 kuna, najvišu razinu u deset mjeseci. Zadnja cijena ujedno je i najviša dnevna, a promet je najviši od 18. siječnja.

Kao jasni dobitnici dana izdvojili su se Belje i Podravka. Dionicama Belja (ZSE:BLJE-R-A) protrgvano je 2,25 milijuna kuna a cijena je seriju nastavila i četvrti dan. Dionice su skokom od 2,8 posto stigle do 107,40 kuna, naovu najvišu razinu u 16 mjeseci.

Štednja je mudrost trošenja.

HT se skida s aska… hoće li danas probiti 310 ili sutra?

zadnja 309,99…a jesu mutikaše [lol]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Nekako ova izvješća sporo idu. Tko zna kada će ići najviše izvješćea i do kada je zakonski rok. Malo sam zaboravio..hvala lijepo! Ima li i kakav link?

Nekako ova izvješća sporo idu. Tko zna kada će ići najviše izvješćea i do kada je zakonski rok. Malo sam zaboravio..hvala lijepo! Ima li i kakav link?

Zato su i nebitna kad neka dođu i u 6.mj. Nije ovo Amerika, a i tamo se možeš gadno zahebati bez obzira što izvješće bude dobro. Ako ništa drugo tamo su bar stalno u isto vrijeme.

who dares, wins

trgovanje je taman takvo za izać van i na terasi kavu popit

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

ja otiso do bolnice…malo razocaran nakon povratka stanjem…

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ja otiso do bolnice…malo razocaran nakon povratka stanjem…

Bitno je da nisi razočaran stanjem nalaza.
[smiley]

New Report

Close