LKPC ne zanima nikoga osim vas koji ste odavna zaglavili unutra [yawn]
[/quote]
Ti bi bio sretan da si i ti tako "zaglavio" ali još uvijek ti nije kasno iako si propustio priliku za sudjelovanjm u dokapu s povlaštenom cijenom!
[/quote]
pa nisam retardiran sada kupovati LKPC od tebe, petine i plavog po 1500 kn! stvarno si lukav, meni da uvalite LKPC po 1500, pa ih u dokapu opet kupite po 500!
taj film ne buš gledal, radije ću lovu spaliti nego je dati vama!
[/quote]
Vidjet cemo na kraju dokapa tko se najeo MUHiARA( lat.Amanita muscaria var,otrovne gljive) [cool]
p,s,Kod mene nema uvaljivanja, vec ima zdravog razuma.
Ja sam dosta novca svakako prebacio u tht radi dividende i ostalog pa lkpc pala ne pala na 1200
ja sam ja bio kupio do 1630 dobra zarada kad bi sve bilo ovako ali nije svaki put nekad
se i okrene pila naopako.
nešto čudno…
rasta je i IGH sa 1.150,00 kn na 2.400,00 kn…
a danima već niko ne izlazi… samo se lagano pred kraj dana skuplja do 2.250,00 kn…
po svemu idealna dionica za sindikat…
problem je što je sindikat svoje već odradio unutra sa 1150 na 2400 kn i sad ga više ne zanima. unutra su ostali mali koji jedan drugog uvjeravaju da je sad super prilika i da samo što nije na 3000 kn…
što će biti s IGH čim krene jača korekcija na ZSE valjda ti je jasno….
[/quote]
Očekivati jaču korekciju prekorigiranih građevinaca uz završetak recesije u izbornoj godini i uz najavu infrastrukturnih projekata je u najmanju ruku neozbiljno.
ooo agnostiče !!! 🙂
pišete kao da ste ih maločas prodali 🙂 ….jeste jest prodavali ste ih na 1850….100%:) ko sto hairija zna matematiku…
Vidim da ste revidirali svoja provotna mišljenja 600-1000 … a tako će te i za koji tjedan revidirati ovu izjavu na 1200,00 … prema dosta više (osobno mišljenje), jer sve vodi prema tome….
No živi bili pa vidjeli.
Ostajte Vi meni dobro za vikend na 1200… [thumbsup]
[/quote]
Ja i hairija izmjenjujemo mišljenja i osobno smo se upoznali,on me nagovorio da prodam lkpc
rekao sam mu da ga vodim na ručak kad got hoće i di got hoće jer smo dva susjedna grada.
ooo agnostiče !!! 🙂
pišete kao da ste ih maločas prodali 🙂 ….jeste jest prodavali ste ih na 1850….100%:) ko sto hairija zna matematiku…
Vidim da ste revidirali svoja provotna mišljenja 600-1000 … a tako će te i za koji tjedan revidirati ovu izjavu na 1200,00 … prema dosta više (osobno mišljenje), jer sve vodi prema tome….
No živi bili pa vidjeli.
[/quote]
Ja i hairija izmjenjujemo mišljenja i osobno smo se upoznali,on me nagovorio da prodam lkpc
rekao sam mu da ga vodim na ručak kad got hoće i di got hoće jer smo dva susjedna grada.
[/quote]
Svaka čast:
1) Kupnju i prodaju temeljite na preporukama s foruma – osuđeni ste na propast
2) tim gore preporuke za kupnju i prodaju prihvaćate od čovjeka kojem izračun izgleda ovako:
60 / 1200 *100 = 2% – možda i vi slijedom druženja ne vidite grešku.
U svakom slučaju pošto izmjenjujete mišljenja želim Vam svu sreću u ulaganju.
To također objašnjava vaše udruženo pisanje na LKPC s istim željama i naklapanjima.
Tko zna možda Vam pojedini naivci i povjeruju.
No i dalje ostaje mogućnost u zraku koju je netko naveo da ste jedna te ista osoba… Prilično velika mogućnost….
U svakom slučaju pošto je Hairija na ignore , a povodom Vašeg odgovora evo moje obećanje da ću probati što više ignorirati i Vaše postove…..
Pozdrav
To zaruke planirate? Prava ljubavna priča…ma slatki ste mi.
Čestitam! [thumbsup]
ooo agnostiče !!! 🙂
No živi bili pa vidjeli.
[/quote]
[/quote]
Jedan iz velike mlake , drugi iz Albinijeve [thumbsup]
ooo agnostiče !!! 🙂
No živi bili pa vidjeli.
[/quote]
[/quote]
Jedan iz velike mlake , drugi iz Albinijeve [thumbsup]
[/quote]
Ovaj iz Albinijeve mi je u kvartu, da mi je znati koji je [lol]
MALI PREDAH NA BURZI…
Obzirom da se uskoro očekuju poslovni rezultati za glavne kompanije Zagrebačke burze, red je da se malo predahne. Većina je zauzela svoje pozicije, a ovih dana portfelji se dodatno ušminkavaju, za nadolazeće vijesti, koje bi trebale pokrenuti zamah rasta i nadoknaditi zaostajanje za ostalim burzama.
Uskoro će biti i kapitala sve više. Već u drugom cijelu godine, porastom tržišta kapitala, stvorit će se
novac za ulaganja u nekretnine .
Nadam se da mediji neće preferirati kompanije, te da će se Uprave kompanija uz intervju- očitovati za svako izvješće.
Kolega miami,slažem ses vama.Mislim da će kad prodju objave rezultata kompanija,a bit će vjerujem bar u kompanijama koje su na burzi u največem fokusu lagača dobre,doći do pozitivnog trenda i živosti na burzi i da će za svakoga biti neke prilike da štogod uštipne u svemu tome.U nadi i vjeri da će tako i biti pozdrav od neizlječivog optimiste. [thumbsup]
Kako pronači podcijenjenu dionicu na ZSE i ući u nju i mirno spavati?