Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čini mi se da polako bez panike se izlazi iz svih dionica…
svi navodno očekuju eksploziju HT…
a na onakve vijesti jučer ni petarda nije pukla…
interesantno je da ne komentiraju oni koji izlaze iz HT…
slaba je i posjeta na poslovnom, samo oko 80 000, a nedavno je bilo i više od 300 000…
i neki sindikat je utihnuo…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

čini mi se da polako bez panike se izlazi iz svih dionica
slaba je i posjeta na poslovnom, samo oko 80 000, a nedavno je bilo i više od 300 000…

slažem se, polako se rasprodaju sve ove dionice što su narasle po +50% unazad 2 mjeseca i prelazi se u HT, tu bi ipak trebalo biti sigurnih 10%, a možd a i više ako J.P. Morgan i Nomura uspiju kupiti 10% od fondova
iz toga se lako zaključi da nam slijedi korekcija na TK (osim na HT koji će rasti do ex dividend day-a)

Ne bojte se dolazi lkpc na red!

LKPC ne zanima nikoga osim vas koji ste odavna zaglavili unutra [yawn]
[/quote]
Ti bi bio sretan da si i ti tako "zaglavio" ali još uvijek ti nije kasno iako si propustio priliku za sudjelovanjm u dokapu s povlaštenom cijenom!
[/quote]

pa nisam retardiran sada kupovati LKPC od tebe, petine i plavog po 1500 kn! stvarno si lukav, meni da uvalite LKPC po 1500, pa ih u dokapu opet kupite po 500!
taj film ne buš gledal, radije ću lovu spaliti nego je dati vama!

Sindikat vas je opet lagano ošišao.
Prvo je napuhavao crobex da biste cash pretvorili u razne r-a i p-a a sad kad je očigledno da više nema daha za penjanje, sindikat lagano izlazi i prebacuje se u HT jer će tu biti kontinuirani rast u naredna 3 mjeseca (naravno, uz još poneko iznenađenje).
A grobi lagano spust prema dolje [bye]

TOGETHER WE CAN DEFEAT CAPITALISM

Mi ćemo ih u dokapu kupiti po 500 a i niže možda a ti nećeš moći ispod 2000 jer si propustio priliku kupiti prije 26 siječnja. Prošla baba s kolačima! [bye]

[color=blue][/color]vizionar

Mi ćemo ih u dokapu kupiti po 500 a i niže možda a ti nećeš moći ispod 2000 jer si propustio priliku kupiti prije 26 siječnja. Prošla baba s kolačima! [bye]

jesi se ti najeo ludih gljiva, kakve 2000 kn?!? pa na burzi je već sada ispod 1500 !! [lol]
a tek kad vi u dokapu kupite po 400-500 kn, pa navalite prodavati po 600-700 kn, bit će LKPC ko pljeve, samo neće bit kupaca! [bye]

Izgleda da nam dolazi velika oluja, cash će biti najjača valuta, a imaoci istog kraljevi na rasprodaji. Ipak, dok god Europa vuče, ne bi trebalo biti velike panike. Probajte nabaviti novu (svježu) lovu, idućih tjedana će biti dobrih prilika. A o rasprodaji sadašnjih dionica odlučite sami. Ipak je tržište nepredvidljivo i možda krene u suprotnom smjeru od očekivanog.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Zvrc – podsjetio si me na proročicu Pitiju…

čini mi se da polako bez panike se izlazi iz svih dionica

slažem se, polako se rasprodaju sve ove dionice što su narasle po +50% unazad 2 mjeseca i prelazi se u HT, tu bi ipak trebalo biti sigurnih 10%, a možd a i više ako J.P. Morgan i Nomura uspiju kupiti 10% od fondova
iz toga se lako zaključi da nam slijedi korekcija na TK (osim na HT koji će rasti do ex dividend day-a)
[/quote]

nešto čudno…
rasta je i IGH sa 1.150,00 kn na 2.400,00 kn…
a danima već niko ne izlazi… samo se lagano pred kraj dana skuplja do 2.250,00 kn…
po svemu idealna dionica za sindikat…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

nešto čudno…
rasta je i IGH sa 1.150,00 kn na 2.400,00 kn…
a danima već niko ne izlazi… samo se lagano pred kraj dana skuplja do 2.250,00 kn…
po svemu idealna dionica za sindikat

problem je što je sindikat svoje već odradio unutra sa 1150 na 2400 kn i sad ga više ne zanima. unutra su ostali mali koji jedan drugog uvjeravaju da je sad super prilika i da samo što nije na 3000 kn…
što će biti s IGH čim krene jača korekcija na ZSE valjda ti je jasno….

Ja sam prodao 120 lkpc do 1850 sada ih čekam na 1200 vidjet ćemo možda i niže

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Ja sam prodao 120 lkpc do 1850 sada ih čekam na 1200 vidjet ćemo možda i niže

ooo agnostiče !!! 🙂
pišete kao da ste ih maločas prodali 🙂 ….jeste jest prodavali ste ih na 1850….100%:) ko sto hairija zna matematiku…

Vidim da ste revidirali svoja provotna mišljenja 600-1000 … a tako će te i za koji tjedan revidirati ovu izjavu na 1200,00 … prema dosta više (osobno mišljenje), jer sve vodi prema tome….

No živi bili pa vidjeli.

Ostajte Vi meni dobro za vikend na 1200… [thumbsup]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

New Report

Close