Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se seljaka tiče,cijene žitarica i šećera su iznimno visoke na svjetskim tržištima i ne brinite
za prosvjede!

problem je da su visoke jer seljaci nemaju sada za prodat to sto trziste treba. za pola godine ce svako imat tonu zita u djepu i zeljet prodat. onda ce cjena bit 1/3 sadasnje i bit ce pas mater drzavi i dajte nam poticaje i traktorom na zagreb ili granicu.
svatko ko je posijao zito ove godine ce imati problema sa prodajom.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

ja sam protiv ulaska hrvatske u europsku uniju. na referendumu cu glasati NE. i izaci cu nareferendum.
hrvatska ce na referendumu sigudno imati dovoljno glasova da udje u EU jer ce sve biti postelano tako da vise od 50% ljudi koji zele u EU odu na referendum.
ili ce :
1. stvoriti tolika euforija da smo nakon 10 gdina napokon uspjeli i da sada samo se jos nas ceka da kazemo da.
2. sutit i napravit to medijski neinteresantnim, a u tom slucaju ce i onako na referendum vise izlaziti oni koji zele reci da, a oni koji su protiv vecinom nece izaci na referendum.

to su stari naci manipulacije sa glasackim tjelom i zbog toga je preslagivan ustav RH jer po starom ustavu bi se opcija broj 2 nebi mogla izvesti. tako da je drugi nacin izgledniji ali sve ce ovisiti o prosjecnom stanju birraca i anketa prije samog raspisivanja.

e sada zasto sam ja protiv
ulazak u EU ima i dobrih i losih strana. vecinu dobrih smo prosli prilikom pristupnih pregovora i sada vise nema nikakve potrebe da zbilja i udjemo. sami ulazak nam ne donosi nista jer iako ces imati vece trziste imat ces i vecu konkurenciju pa ti je svejedno.
ja smatram da hrvatska se prvo treba poslozit i biti drzava kak se spada sa svim svojim pozitivima i negativima. a tek onda pristupiti nekakvoj EU. imamo samostalnu drzavu jedva 20 godina a pola toga vremena smo ratovali a drugu polovicu ulazili u EU.
odmorite malo politicari i poslozite nacionalne interese, izracunajte bogatstva, pozicionirajte se na zemaljskoj kugli kao hrvatska a onda ce nas i EU zeljet kakvi god da jesmo.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-na-vladi-rijesit-cemo-problem-nezaposlenosti-hrvati-ce-cuvati-ovce/536274.aspx

Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav

dobro im je i rekla.
vecina ljudi na burzi su tamo jer ne zele raditi poslove koji se nude i kazu da ce radje sjediti doma nego ici raditi posao nizeg ranga.
nemogu niti svi biti direktori. u danasnje doba kada su nestale sekretarice i svi postali asistenti tesko je objasnit asistentu da ce morat kuhat kavu.
kaj ima netko zaposljavati strance u hrvatskoj ako ima vise nego dovoljno ljudi te spreme na burzi rada, kojo na kraju i ne zele otici ni na razgovor za posao.
nema manje vrednog posla ima samo manje vrednih ljudi.

Za evidenciju, da slučajno ne zaboravimo, u kojoj državi živimo.
DPS na stambenu štednju za 2009. godinu Min. financija još nije uplatilo.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Hugo Chavez
u kojoj banci?
Prva stambena Zabe je prebacila poticajna sredstva na vrijeme
Pozdrav

Japanci žele udio u HT-u???

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Nomura-zeli-HT-a-vec-je-skupo-platila-agresiju-na-strana-trzista/?utm_source=news03022011-k&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter&utm_content=najcitaniji&utm_term=link

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

I terene KSST…. [lol]

i da budu svi 185 visoki, plave oči, plava kosa…..

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-na-vladi-rijesit-cemo-problem-nezaposlenosti-hrvati-ce-cuvati-ovce/536274.aspx

Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav

dobro im je i rekla.
vecina ljudi na burzi su tamo jer ne zele raditi poslove koji se nude i kazu da ce radje sjediti doma nego ici raditi posao nizeg ranga.
nemogu niti svi biti direktori. u danasnje doba kada su nestale sekretarice i svi postali asistenti tesko je objasnit asistentu da ce morat kuhat kavu.
kaj ima netko zaposljavati strance u hrvatskoj ako ima vise nego dovoljno ljudi te spreme na burzi rada, kojo na kraju i ne zele otici ni na razgovor za posao.
nema manje vrednog posla ima samo manje vrednih ljudi.
[/quote]

Doma svi glumataju, a kad pređu granu rade najprljavije poslove koje čovjek može zamisliti i još se hvale sa istim. Ali opet teško je ići i raditi kad vidiš da okolo tebe bauljaju penzići sa četrdeset godina i sa mirovinama koje ne možeš zaraditi i sa boljim poslovima nego ovo što nude. [lol]

Japanci žele udio u HT-u???

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Nomura-zeli-HT-a-vec-je-skupo-platila-agresiju-na-strana-trzista/?utm_source=news03022011-k&utm_medium=email&utm_campaign=daily_newsletter&utm_content=najcitaniji&utm_term=link

J.P Morgan i Nomura…imaš članak danas u PD-u o tome…. ako je to istina, HT će odletiti kao metak na 350 kn

moji postovi nisu savjet niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Ne bojte se dolazi lkpc na red!

LKPC ne zanima nikoga osim vas koji ste odavna zaglavili unutra [yawn]
[/quote]
Ti bi bio sretan da si i ti tako "zaglavio" ali još uvijek ti nije kasno iako si propustio priliku za sudjelovanjm u dokapu s povlaštenom cijenom!

[color=blue][/color]vizionar

Promet mali, ali se zato osjeća nervoza u zraku.
Nitko nezna gdje će ovo, ali ovako mirno neće ostati još dugo.
Uff, mislim da je i CASH jedna jako perspektivna dionica danas.
[undecid]

Promet mali, ali se zato osjeća nervoza u zraku.
Nitko nezna gdje će ovo, ali ovako mirno neće ostati još dugo.
Uff, mislim da je i CASH jedna jako perspektivna dionica danas.
[undecid]

Blago onima koji se ne boje, njihovo je kraljevstvo vječno. Al s druge strane, kupuj kada se svi boje. Ko će ga znat…

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

New Report

Close