Što se seljaka tiče,cijene žitarica i šećera su iznimno visoke na svjetskim tržištima i ne brinite
za prosvjede!
problem je da su visoke jer seljaci nemaju sada za prodat to sto trziste treba. za pola godine ce svako imat tonu zita u djepu i zeljet prodat. onda ce cjena bit 1/3 sadasnje i bit ce pas mater drzavi i dajte nam poticaje i traktorom na zagreb ili granicu.
svatko ko je posijao zito ove godine ce imati problema sa prodajom.
ja sam protiv ulaska hrvatske u europsku uniju. na referendumu cu glasati NE. i izaci cu nareferendum.
hrvatska ce na referendumu sigudno imati dovoljno glasova da udje u EU jer ce sve biti postelano tako da vise od 50% ljudi koji zele u EU odu na referendum.
ili ce :
1. stvoriti tolika euforija da smo nakon 10 gdina napokon uspjeli i da sada samo se jos nas ceka da kazemo da.
2. sutit i napravit to medijski neinteresantnim, a u tom slucaju ce i onako na referendum vise izlaziti oni koji zele reci da, a oni koji su protiv vecinom nece izaci na referendum.
to su stari naci manipulacije sa glasackim tjelom i zbog toga je preslagivan ustav RH jer po starom ustavu bi se opcija broj 2 nebi mogla izvesti. tako da je drugi nacin izgledniji ali sve ce ovisiti o prosjecnom stanju birraca i anketa prije samog raspisivanja.
e sada zasto sam ja protiv
ulazak u EU ima i dobrih i losih strana. vecinu dobrih smo prosli prilikom pristupnih pregovora i sada vise nema nikakve potrebe da zbilja i udjemo. sami ulazak nam ne donosi nista jer iako ces imati vece trziste imat ces i vecu konkurenciju pa ti je svejedno.
ja smatram da hrvatska se prvo treba poslozit i biti drzava kak se spada sa svim svojim pozitivima i negativima. a tek onda pristupiti nekakvoj EU. imamo samostalnu drzavu jedva 20 godina a pola toga vremena smo ratovali a drugu polovicu ulazili u EU.
odmorite malo politicari i poslozite nacionalne interese, izracunajte bogatstva, pozicionirajte se na zemaljskoj kugli kao hrvatska a onda ce nas i EU zeljet kakvi god da jesmo.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-na-vladi-rijesit-cemo-problem-nezaposlenosti-hrvati-ce-cuvati-ovce/536274.aspx
Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav
dobro im je i rekla.
vecina ljudi na burzi su tamo jer ne zele raditi poslove koji se nude i kazu da ce radje sjediti doma nego ici raditi posao nizeg ranga.
nemogu niti svi biti direktori. u danasnje doba kada su nestale sekretarice i svi postali asistenti tesko je objasnit asistentu da ce morat kuhat kavu.
kaj ima netko zaposljavati strance u hrvatskoj ako ima vise nego dovoljno ljudi te spreme na burzi rada, kojo na kraju i ne zele otici ni na razgovor za posao.
nema manje vrednog posla ima samo manje vrednih ljudi.
Za evidenciju, da slučajno ne zaboravimo, u kojoj državi živimo.
DPS na stambenu štednju za 2009. godinu Min. financija još nije uplatilo.
Japanci žele udio u HT-u???
I terene KSST…. [lol]
i da budu svi 185 visoki, plave oči, plava kosa…..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-na-vladi-rijesit-cemo-problem-nezaposlenosti-hrvati-ce-cuvati-ovce/536274.aspx
Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav
dobro im je i rekla.
vecina ljudi na burzi su tamo jer ne zele raditi poslove koji se nude i kazu da ce radje sjediti doma nego ici raditi posao nizeg ranga.
nemogu niti svi biti direktori. u danasnje doba kada su nestale sekretarice i svi postali asistenti tesko je objasnit asistentu da ce morat kuhat kavu.
kaj ima netko zaposljavati strance u hrvatskoj ako ima vise nego dovoljno ljudi te spreme na burzi rada, kojo na kraju i ne zele otici ni na razgovor za posao.
nema manje vrednog posla ima samo manje vrednih ljudi.
[/quote]
Doma svi glumataju, a kad pređu granu rade najprljavije poslove koje čovjek može zamisliti i još se hvale sa istim. Ali opet teško je ići i raditi kad vidiš da okolo tebe bauljaju penzići sa četrdeset godina i sa mirovinama koje ne možeš zaraditi i sa boljim poslovima nego ovo što nude. [lol]
J.P Morgan i Nomura…imaš članak danas u PD-u o tome…. ako je to istina, HT će odletiti kao metak na 350 kn
LKPC ne zanima nikoga osim vas koji ste odavna zaglavili unutra [yawn]
[/quote]
Ti bi bio sretan da si i ti tako "zaglavio" ali još uvijek ti nije kasno iako si propustio priliku za sudjelovanjm u dokapu s povlaštenom cijenom!
Promet mali, ali se zato osjeća nervoza u zraku.
Nitko nezna gdje će ovo, ali ovako mirno neće ostati još dugo.
Uff, mislim da je i CASH jedna jako perspektivna dionica danas.
[undecid]
Promet mali, ali se zato osjeća nervoza u zraku.
Nitko nezna gdje će ovo, ali ovako mirno neće ostati još dugo.
Uff, mislim da je i CASH jedna jako perspektivna dionica danas.
[undecid]
Blago onima koji se ne boje, njihovo je kraljevstvo vječno. Al s druge strane, kupuj kada se svi boje. Ko će ga znat…