Ulazak u EU nikako s e ne može smatrati uspjehom Hrvatske,jer je to u stavri projekat eu i SAD-a,kako kolonizirati zemlje bez ispaljenog metka.
U tom cilju ne biraju sredstva političare su potkupili i na sva moguća mjesta instaliraju ljud eda ostvare taj svoj cilj.Kako su potkupili IS ,mislite da ove nisu,moš mislit.
Da li je to u intere su običnog čovjeka dakako da nije,neću navoditi 1000 razloga kojih ima.
Dovoljno je samo otići u npr Mađarsku.Nedavno sam bio u jednom pograničnom gradu koji je prije ulaska u EU,vrvio od ljudi.Sa kad sam bio nema žive duše ni auta na cesti niti ljudi.
Pitam u trgovini što se desilo dal je po srijedi neka katastrofa,stanovništvo evakuirano ili šta.
Odgovara mi kratko i jasno" EU".Kapitalisti su kupili ono što im treba ,sve ostalo ugasili,ljudi nemaju gdjeraditi,nemaju ni za kruh,mlijeko,salamu,gorivo…eto to je.
Mislim da ovaj primjer dovoljno govori o tome što nas čeka.
Nekako mi izgleda da promet pada zadnjih dana, kao da Crobex gubi snagu, ne bih htio biti zlouki prorok, ali kolebanje na 2300 i pokušaj odmicanja u ovom trenutku mi nekako djeluje neuvjerljivo!
Ja živim u EU još dok je u njoj bilo 12 zemalj, a proputovao sam i svih 5 kontinenata. Slažem se da EU neće rješiti ni jedan naš problam ako ga ne rješimo sami. Primjer Grčka koja je od samog početka tu. Isto tako ima puno dobrih zemalja koje nisu u EU primjer Švicarska i kad bismo mi imali mentalitet kao te zemje i ja bih bio veliki protivnik ulask u EU ali nažalost mi smo Balkanci i nismo sposobi sami voditi državu naprjed. Pa vidite samo kavu konstantno nesposobnu i nepoštenu vlast imamo a mi ih opet biramo jer nismo u stanu pronaći terć put. Zato mislim da je za nas ipak najbolja opcija ulazak u EU. Ako ništa drugo barem će nam otvoriti oči a naše sposobne firme imati veće tržište i zdraviju konkurenciju i okruženje a pošteni i vrjedni ljudi mogućnost da si potraže posao u nekoj drugoj državi i žive normalnim životom. Sigurno je da će sposobni imati veće mogućnosti a naša vlast i sudstvo barem nalo veću kontrolu.
Nego zaboravih da se konačno vratimo na ZSE vidim konačno krenuola i moja LURA. Kupovao sam je kad danima nije imala uopće prometa i sve do 390 kn i nisam nikad posumnjao da grješim a veo sd se to i potvrđuje.
dobro za prehrambene dionice, ali s obzirom na dubinu našeg tržišta …
Nekako mi izgleda da promet pada zadnjih dana, kao da Crobex gubi snagu, ne bih htio biti zlouki prorok, ali kolebanje na 2300 i pokušaj odmicanja u ovom trenutku mi nekako djeluje neuvjerljivo!
da još ako INA padne bar na 3000 , što je za očekivati jer je stvarno prenapuhana Crobex bi bio 2230 , što ipak ostavlja malo prosotra drugim dionicam za rast, mislim da ce se lagani rast nastaviti do dividende HT a onda sljedi stagnacija ili korekcija
Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav
Ne bojte se dolazi lkpc na red!
LKPC ne zanima nikoga osim vas koji ste odavna zaglavili unutra [yawn]
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kosor-na-vladi-rijesit-cemo-problem-nezaposlenosti-hrvati-ce-cuvati-ovce/536274.aspx
Evo vam pa se mislite i komentirajte, ja neću.
Pozdrav
što da komentiramo? ovcu?