Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima onih koji dobronamjerno pišu o krizi u Hrvatskoj ali ima nažalost puno jugonostalgičara koji bi bili najsretniji da kriza traje vječno jer im je to dobar paravan za pljuvanjem po ljepoj našoj kao što je drug Jovanović i ostali njemu slični! [thumbsup]

slažem se da jovanović svira onoj stvri i previše mi je nešto glasan, valjda želi bujicu otjerati sa svog mlina.
no složit ćete se da je u nečemu i u pravu kad govori o lopovluku vladajućih pa pola ih je iza rešetaka skupoa s premijerom a polo će ih otići.
nećete valjda vjerovati da ovi što su ostali nisu znali što lopovi oko njih rade.
ako se nešto kritizira što je loše ne znači da ne volim lijepu našu ili bilo tko drugi čak suprotno jer se za ovakovu nismo borili.

Ima onih koji dobronamjerno pišu o krizi u Hrvatskoj ali ima nažalost puno jugonostalgičara koji bi bili najsretniji da kriza traje vječno jer im je to dobar paravan za pljuvanjem po ljepoj našoj kao što je drug Jovanović i ostali njemu slični! [thumbsup]

A fino ti je servirao Hebrang pa ti fino ponavljaš i pušiš. Najlakše je okriviti čovjeka koji govori ono što 80% Hrvata misli da je jugonostalgičar, crveni i šta ja znam a zaboravlja se da je pola adezejovaca bilo u tom sad najednom omraženom sistemu. Pa pogledaj samo tko nam je predsjednik sabora.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@toka 1
Molim Vas rezultate istraživanja ovlaštenih institucija sa svim relevantnim pokazateljima i brojkama!
Ovo što ste dali je "žuto smeće" za zabavljanje javnosti.
Nemojte zatrpavati ovaj forum "medijskim smećem".
Sve relevantne političke stranke su za EU.
Nema nikakve dvojbe da će narod na referendumu reći DA.
Što Vi zagovarate? Izolaciju? Jugosferu"?
Pozdrav

ne branim jovanovića ali hoću upozoriti da ako netko pljuca po hdzu ne pljuca po državi. tvrdnja hdz=država je jako opasna i datira iz 90tih. poistovjećivanje stranke i države nas je i dovelo u ovu situaciju. isto važi za bilo koju stranku koja bude na vlasti ubuduće. pa osnov razvoja demokracije i je da oni koji su na vlasti budu pod stalnom kontrolom oporbe, medija i javnosti.

koje su to stranke o kojima govorite kolega-one sada ili one prije sedam godina
I JEDNE I DRUGE SAU NAS DOVELE U OVU SITUACIJU I ZBOG TOGA GURAJU NAS TAMO GDJE MISLE DA ĆE SE PROBLEMI RIJEŠITI
koje su to za Vas institucije, valjda ne mislite vladine koje se financiraju iz proračuna
E TIM JA MANJE VJERUJEM NEGO ŽUTOJ ŠTAMPI
zašto Vam smeta "medijsko smeće", vjerujte to su informacije koje se svakodneno prodaju i ljudi ih kupuju i temelju njih donose svoje odluke, voljeli VI TO ILI NE
PONOVNO REKLA KAZALA DA ĆE NAROD NA REWFERENDUMU REĆI "DA", gdje su vam relavantni pokazatelji ovlaštenih institucija da ih pročitamo pa makar bili iz Žutog kabineta
ja sam momče živio u Eu do 92, vratio se i borio za ovu državu, vjerujem i vi
a proziv izolacije, jugosfere, ali i protiv podaničkog ulaska u bilo kakove saveze.
i na kraju ne ide se dupetom nego obrazom u EU, kad to shvatimo tad trebamo tamo ući i takove nas EU treba prihvatiti i vjerujete to narod zna
a način na koji to #ovlaštene institucije" rade e to narod neće zbog toga i jese ovako stanje da ljudi to ne žele.

@toka 1
Vi ,kolega iznosite svoje stavove i "frustracije" trenutnim stanjem u zemlji.
To mogu shvatiti i prihvatiti,ali to Vam ne smije "zamagliti sliku" o daleko većim prednostima ulaska u EU nego biti izvan!
Ako smo se borili u domovinskom ratu za samostalnu i demokratsku Hrvatsku,moramo se u miru
"boriti" da našoj djeci i budućim generacijama bude bolje,a to nije moguće bez EU.
Svi žele u EU,a nitko ne želi izaći!!!
Koju mi drugu opciju kolega uopće imamo?
Čak i "žuti tisak" daje važnu napomenu da je većina "anketiranih" u pravilu neopredjeljena.
I morate shvatiti da se žuti tisak prodaje na "crnilu" i "katastrofi" i ne pridavati im velik
značaj.
Pozdrav

Ne branim HDZ, ali nikad nisam čuo tog Jovanovića da koristi riječi osim: HDZ, lopovi, banda.

Kud imamo lošu vlast, imamo i još goru oporbu [cry]

@bisakovi
neznam zašto ste uopće počeli dokazivati nešto što mi je nedokazivo
prvo ja nisam niti frustriran stanjem u zemlji niti sam uopće frustriran, nego iznosim svoje stavove i mišljenja, s koji se možete ali i nemorate slagati.
ja nikad i ni ovaj puta nisam ništa zammagljeno pisao nego potuno otvoreno i jasno, za razliku od Vas koji u svakom postu probate ići ispod pojasa ali za to nemate argumenata te to onda svrstavate u nečije neznanje, neinformiranost ili kako pišete "da imam zamagljenu sliku". ja nosim naočare ali mi je slika razvidno jasna, i što se tiče slabosti i prednosti ulaska u EU.
E sad Vi pišete floskule koje svaki dan slušamo iz usta hrvatskih dušebrižnika (političara), kojim je i sada odlično i njihovim bližim još bolje.
A ako ovako razmišljam "da normalno uz poštivanje pravo svakog da bude ravnopravan kad ulazi u određene saveze pa i u EU", Vi smatrate da to nije za boljitak moje troje djece, onda se grdno varate kolega.
Na svijetu ima i previše uspješnih država koje nisu u bilo kakvim "EU-ima" ali su izabrali i drugačije mogućnosti i dobro im ide.
citat:svi žele u EU, nitko ne želi izaći:to trebate pitati građane EU-e i iznenadili bi se njihovim razmišljanjem naročito susjednih nam država.
svi putevi vode samo u nebo!

@toka
1
Vi ,kolega iznosite svoje stavove i "frustracije" trenutnim stanjem u zemlji.
To mogu shvatiti i prihvatiti,ali to Vam ne smije "zamagliti sliku" o daleko većim prednostima ulaska u EU nego biti izvan!
Ako smo se borili u domovinskom ratu za samostalnu i demokratsku Hrvatsku,moramo se u miru
"boriti" da našoj djeci i budućim generacijama bude bolje,a to nije moguće bez EU.
Svi žele u EU,a nitko ne želi izaći!!!
Koju mi drugu opciju kolega uopće imamo?
Čak i "žuti tisak" daje važnu napomenu da je većina "anketiranih" u pravilu neopredjeljena.
I morate shvatiti da se žuti tisak prodaje na "crnilu" i "katastrofi" i ne pridavati im velik
značaj.
Pozdrav

Koje su to prednosti EU-a? Da li možda što će automatski skočit cijene svemu barem 20%?
Zašto najrazvijenije zemlje Europe nisu članice Eu-a?
Sa ovakvim gospodarstvom i kupovnom moći nama nikako ne odgovara Eu a naša situacija se neće promjenit do 2014g.
Druga je stvar ako netko misli povlačit nekakve novce iz pomoći pa tako krpat vlastitu nesposobnost i odgađat bankrot.

Etiketirati nekoga možeš na dva načina, da pljuneš na etiketu i zaljepiš mu etiketu na čelo ili da mu pljuneš na čelo i tada zaljepiš etiketu…

Imaš li viziju, kol. vizionar, koja je razlika između ova dva naćina ?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Etiketirati nekoga možeš na dva načina, da pljuneš na etiketu i zaljepiš mu etiketu na čelo ili da mu pljuneš na čelo i tada zaljepiš etiketu…

Imaš li viziju, kol. vizionar, koja je razlika između ova dva naćina ?

[/quote]
[thumbsup] Ispada kao da je isto ali je u biti velika razlika.

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

New Report

Close