Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

slažem se, osjeća se da je ova faza rasta gotova i korekcija je neminovna!

Osim ako nije. [rolleyes]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Do korekcije obično dolazi kada je gotovo nitko ne očekuje. Kada će gotovo svi sudionici TK biti uvjereni da nam slijedi još najmanje +20% rasta – tada se ona iznenada pojavi.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

@vodoinst
evo 100-tke!

P.S. Zašto uopće postoje ovi postotci, kad ekipa dijeli samo jedinice i stotke? Ja dijelim samo 100-tke.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Do korekcije obično dolazi kada je gotovo nitko ne očekuje. Kada će gotovo svi sudionici TK biti uvjereni da nam slijedi još najmanje +20% rasta – tada se ona iznenada pojavi.

NNNI Ništa nas nesmije iznenaditi. Ali ako će biti neće se vratiti na početak ( cca 10 % ) a oporavit će se jako brzo.
P.S. Ni u ludilu ne prodavati.

Lojtra ti danas očekuješ crobex vjerojatno na 3000 bodova? [huh]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

@vodoinst

evo 100-tke!

P.S. Zašto uopće postoje ovi postotci, kad ekipa dijeli samo jedinice i stotke? Ja dijelim samo 100-tke.

zato kad dobiješ 100 i 1 imaš 50%

Cookie Monster

Lojtra ti danas očekuješ crobex vjerojatno na 3000 bodova? [huh]

+0,98. Mene ti zapravo Crobex ne zanima nego samo moje dionice.

Novi posao osigurao dlkv…… [lol] [thumbsup]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Ako netko možda zna, nisam trgovao već 2-3 godine pa me zanima jel postoje još oni skriveni nalozi i slične fore ?

Cookie Monster

Ako netko možda zna, nisam trgovao već 2-3 godine pa me zanima jel postoje još oni skriveni nalozi i slične fore ?

ne postoje

ne postoje

, hvala
[/quote]

Cookie Monster

Promet na burzi ko da nam je Mubarak šef države…

New Report

Close