Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zadnjih par transakcija na LKPC, zanimljivo u najmanju ruku ( što nam se to sutra sprema [smiley]

Događanja na LKPC.. izgleda da hairija tuče.. [lol]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Samodol-Clanovi-mirovinskih-fondova-trebaju-biti-suvlasnici?homesrclink=carousel

ovaj Samodol me prvi puta pozitivno iznenadio…
treba te omf-ove dat nekom drugom na upravljanje a ne da ova banda radi svoju prčiju
iz naše love….

Događanja na LKPC.. izgleda da hairija tuče.. [lol]

lp

TILT !! TILT !!

Blokada

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Zadnjih par transakcija na LKPC, zanimljivo u najmanju ruku ( što nam se to sutra sprema [smiley]

ajme meni nije mi dobroooo [lol]

vjerojatnost ovih dana:

burza rokavela , LKPC cindarella

c yaa

jučer napisano.

ali to nije sve…show must go on

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Samodol-Clanovi-mirovinskih-fondova-trebaju-biti-suvlasnici?homesrclink=carousel

ovaj Samodol me prvi puta pozitivno iznenadio…
treba te omf-ove dat nekom drugom na upravljanje a ne da ova banda radi svoju prčiju
iz naše love….

olallaaa… ako je sudit po prethodnim dogadajima pogodija sam prije neki dan da FM-ovi dobivaju pozivnicu za Remetinac United 🙂
eh decki… nahebali ste… ali i zasluzili ste…
sad opet mozete mislit o onim pricama kad se osjecate kao lovac s dobrom optikom i dobrom puskom… samo ovaj put vi decki ste meta… a kalibri razni 🙂

pratio sam komentare na ovom forumu u vezi mogućih prosvjeda seljaka i s time može bitno utjecaj na stanje na tržištu kapitala,kako je netko najavio izgleda da se stvari počinju razvijati u tom pravcu

http://www.virovitica.net/ako-ne-pocnu-pregovori-i-na-traktorima-cemo-u-zagreb/15109/

sto se poticaja i seljaka tice.
drzava bi trebala odluciti sto je to drzavni interes i bazirati poticaje na tome. ako zele obradjenu zemlju onda poticaj po obradjenom hektaru i gotovo.
definitivno nam treba netko ko ce smisliti sto su to hrvati i sto hrvati trebaju 2010….2200 godine i pocet provodit u djelo plan.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

pustite te priče o poljoprivredi, ajmo malo komentirati burzu?

prometi se iz dana u dan smanjuju, razlog je valjda što je lova od INE već uložena u druge dionice, a OMFovi iz sličnog razloga (kupnja dionica INE za 1 milijardu kuna) više namaju keša za dizanje drugih dionica

također,iskustvo ranijih godina podsjeća nas da nakon euforije i jakog rasta dionica u 1. mjesecu, sljede 1-2 mjeseca padanja dionica i korekcije crobexa od min. -15% (znači razine 1900-2000 bodova)

što ostali očekuju na ZSE?

slažem se, osjeća se da je ova faza rasta gotova i korekcija je neminovna!

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

pa mozda ce korekcija pricekat jos neko vrijeme, amerika se opako zeleni, up, up…

vjeruj mi, isplati se cekati, pa makar cekali i godinama...

Kroz 2 i 3 mjesec se očekuje rast dionica.
Korekcija je bila ova dva dana i od sutra slijedi samo rast,a pogotovo gradjevine.

P.S neznam od kud ti kolega da korekcija tek počinje?
Nemojte zakasniti na ukrcaj [cool]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close