ovaj Samodol me prvi puta pozitivno iznenadio…
treba te omf-ove dat nekom drugom na upravljanje a ne da ova banda radi svoju prčiju
iz naše love….
Zadnjih par transakcija na LKPC, zanimljivo u najmanju ruku ( što nam se to sutra sprema [smiley]
ajme meni nije mi dobroooo [lol]
vjerojatnost ovih dana:
burza rokavela , LKPC cindarella
c yaa
jučer napisano.
ali to nije sve…show must go on
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Ekonomija/Samodol-Clanovi-mirovinskih-fondova-trebaju-biti-suvlasnici?homesrclink=carousel
ovaj Samodol me prvi puta pozitivno iznenadio…
treba te omf-ove dat nekom drugom na upravljanje a ne da ova banda radi svoju prčiju
iz naše love….
olallaaa… ako je sudit po prethodnim dogadajima pogodija sam prije neki dan da FM-ovi dobivaju pozivnicu za Remetinac United 🙂
eh decki… nahebali ste… ali i zasluzili ste…
sad opet mozete mislit o onim pricama kad se osjecate kao lovac s dobrom optikom i dobrom puskom… samo ovaj put vi decki ste meta… a kalibri razni 🙂
pratio sam komentare na ovom forumu u vezi mogućih prosvjeda seljaka i s time može bitno utjecaj na stanje na tržištu kapitala,kako je netko najavio izgleda da se stvari počinju razvijati u tom pravcu
http://www.virovitica.net/ako-ne-pocnu-pregovori-i-na-traktorima-cemo-u-zagreb/15109/
sto se poticaja i seljaka tice.
drzava bi trebala odluciti sto je to drzavni interes i bazirati poticaje na tome. ako zele obradjenu zemlju onda poticaj po obradjenom hektaru i gotovo.
definitivno nam treba netko ko ce smisliti sto su to hrvati i sto hrvati trebaju 2010….2200 godine i pocet provodit u djelo plan.
pustite te priče o poljoprivredi, ajmo malo komentirati burzu?
prometi se iz dana u dan smanjuju, razlog je valjda što je lova od INE već uložena u druge dionice, a OMFovi iz sličnog razloga (kupnja dionica INE za 1 milijardu kuna) više namaju keša za dizanje drugih dionica
također,iskustvo ranijih godina podsjeća nas da nakon euforije i jakog rasta dionica u 1. mjesecu, sljede 1-2 mjeseca padanja dionica i korekcije crobexa od min. -15% (znači razine 1900-2000 bodova)
što ostali očekuju na ZSE?
slažem se, osjeća se da je ova faza rasta gotova i korekcija je neminovna!
pa mozda ce korekcija pricekat jos neko vrijeme, amerika se opako zeleni, up, up…