Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.

to vjerojatno mirovinci "pametno" ulažu naše novce u svoje dionice INE…
[/quote]

Na koliko su onomad kupovali, a za koliko prodavali MOL-u?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

sto se ine tice ovo tesko da kupuju Mf ako onda nesto sitno to molov pbz skrbnicki trazi tih 130000 dionica da predje 50plus 1,samo ih nebu nasao

Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.

[/quote]

Na koliko su onomad kupovali, a za koliko prodavali MOL-u?
[/quote]
nije bitno na kolko se kupuje ili prodaje bitno je da su uvijek u plusu na kraju godine

S OVE TENDENCIJE I BURZI SE LOŠE PIŠE

Evo, nakon prilično sumornog dana na burzi, par pozitivnih natuknica.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Politika/HNS-s-HDZ-om-voljan-razgovarati-samo-o-njegovu-odlasku-s-vlasti

http://dalje.com/hr-hrvatska/peticija-lesara-za-ostavku-vlade–7-smrtnih-grijeha-jadranke-kosor/332687

http://www.seebiz.eu/hr/politika/ivica-pancic-kazneno-prijavio-hdz,104007.html

Komedija se bliži kraju.
Da citiram par forumaša tik-tak, a može i ding-dong.

Živjeli.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Ah,super,onda nemamo brige..strasno
[/quote]

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

par stotina kuna je 10%,

svakoga dana u svakom pogledu...

Ah,super,onda nemamo brige..strasno
[/quote]

[/quote]

bit će velike mirovine.

Zanima me samo što će biti s cijenom dionice i Crobexa kad mirovinci otkupe koliko im treba ili im nestane novaca.
NJima je bitna vlast u INI ,briga njih za dioničare i mirovine,njihove guzice su u pitanju.

Zanima me samo što će biti s cijenom dionice i Crobexa kad mirovinci otkupe koliko im treba ili im nestane novaca.
NJima je bitna vlast u INI ,briga njih za dioničare i mirovine,njihove guzice su u pitanju.

??? [shocked]

??? [shocked]
[/quote]
O ovome sam pisao još prije Nove godine!

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Slijedeći tjedan biti će zanimljiv zbog JDPL i BPBA, jedno i drugo za znalce i hrabre.

obožavam strvine-posebno ovce

Slijedeći tjedan biti će zanimljiv zbog JDPL i BPBA, jedno i drugo za znalce i hrabre.

Ništa novo neće biti.
Jdpl ide ispod 100 kn,a gradjevina raste

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

New Report

Close