http://www.index.hr/vijesti/clanak/kazneno-prijavljena-hrvatska-demokratska-zajednica/535302.aspx
E mudrijaša.
Kad pogledam naš represivni aparat ima maaaaaale kazne po novom zakonu za pravnu osobu, te isto tako i za fizičku osobu ukoliko napravi prekršaj ili nešto što se tretira kao kazneno djelo.
Što to znači za male poduzetnike vjerujem da se vidi iz poznatog broja ugašenih tvrtki i obrta.
Pozdrav
Čačić je običan licemjer i pokvarenjak nad pokvarenjacima!
mislim da si u krivu.čovjek se samo ponaša sukladno sa "klimom" u državi u kojoj živi.vjerovatno bi se mnogo ljudi tako ponašalo da su u mogučnosti.pogledaj samo "vrle" političare HDZ-a.tko više ruku u vreću to bolji majstor.
Gle čuda! Inica nam je u minusu pa nam se i krobač zacrvenio [embarass] pa kako?
Išli Mujo i Haso i sreo Mujo starog fond meneđera. Ej fond menađeru kolko košta krobeks u zelenom?
A stari fm mu kaže: 300 iljada po asku na Ini.
INA je počela s padom, idući tjedan bit će gadan na ZSE [shocked]
@ Kliring
Ina je čudo od dionice.
Kod nje nema "koreksije", već samo pravocrtno. Doći će i vrijeme kad će ova kosa crta postati okomita, a zatim vodoravna.
[sealed]
@ Kliring
Ina je čudo od dionice.
Kod nje nema "koreksije", već samo pravocrtno. Doći će i vrijeme kad će ova kosa crta postati okomita, a zatim vodoravna.
[sealed]
Neće još bojim se. Prvo kvartalna sva moraju izaći, podijeliti dionice na ovoj razini i ćao bao. Iako ja bih više želio da idemo GORE.
Dobro je što INA može obaviti sama koreksiju za sve dionice na ZSE.
Izgleda da INGRA krenula na svoje rasine 14-16.
Slažem se. Ona može i potjerati crobex znatno iznad ove razine ali ne bih to volio. Bilo bi dobro da sve dionice naprave taj rast bez Ine. Utemeljen, zdrav rast nam treba.
Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.
Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.
to vjerojatno mirovinci "pametno" ulažu naše novce u svoje dionice INE…