Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kazneno-prijavljena-hrvatska-demokratska-zajednica/535302.aspx
E mudrijaša.
Kad pogledam naš represivni aparat ima maaaaaale kazne po novom zakonu za pravnu osobu, te isto tako i za fizičku osobu ukoliko napravi prekršaj ili nešto što se tretira kao kazneno djelo.
Što to znači za male poduzetnike vjerujem da se vidi iz poznatog broja ugašenih tvrtki i obrta.
Pozdrav

Čačić je običan licemjer i pokvarenjak nad pokvarenjacima!

mislim da si u krivu.čovjek se samo ponaša sukladno sa "klimom" u državi u kojoj živi.vjerovatno bi se mnogo ljudi tako ponašalo da su u mogučnosti.pogledaj samo "vrle" političare HDZ-a.tko više ruku u vreću to bolji majstor.

Gle čuda! Inica nam je u minusu pa nam se i krobač zacrvenio [embarass] pa kako?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Išli Mujo i Haso i sreo Mujo starog fond meneđera. Ej fond menađeru kolko košta krobeks u zelenom?
A stari fm mu kaže: 300 iljada po asku na Ini.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

INA je počela s padom, idući tjedan bit će gadan na ZSE [shocked]

moji postovi su moje osobno mišljenje,nisu investicijski savjeti niti poziv na trgovanje dionicama!!!

@ Kliring

Ina je čudo od dionice.
Kod nje nema "koreksije", već samo pravocrtno. Doći će i vrijeme kad će ova kosa crta postati okomita, a zatim vodoravna.
[sealed]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

@ Kliring

Ina je čudo od dionice.
Kod nje nema "koreksije", već samo pravocrtno. Doći će i vrijeme kad će ova kosa crta postati okomita, a zatim vodoravna.
[sealed]

Neće još bojim se. Prvo kvartalna sva moraju izaći, podijeliti dionice na ovoj razini i ćao bao. Iako ja bih više želio da idemo GORE.

Dobro je što INA može obaviti sama koreksiju za sve dionice na ZSE.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Izgleda da INGRA krenula na svoje rasine 14-16.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Slažem se. Ona može i potjerati crobex znatno iznad ove razine ali ne bih to volio. Bilo bi dobro da sve dionice naprave taj rast bez Ine. Utemeljen, zdrav rast nam treba.

Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Moze li mi netko odgovoriti o cemu razmisljaju ovi mulci sto sada kupuju inu?Misle da ce netko od njih otkupiti po 10 000kn komad?Ili riskiraju zbog par stotina kuna? Stvarno ne razumijem toliku pohlepu.

to vjerojatno mirovinci "pametno" ulažu naše novce u svoje dionice INE…

New Report

Close