Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dati autoceste u koncesiju je suludo.

Bilo bi gore nego s HT-om, država ga prodala, a DT u 2 godine vratio investiciju, i poslije zarađuje milijarde.

Koncesionar bi digao cijene, slabo održavao, i htio što prije vratiti uloženo, pa bi poslije sve vratio devastirano.

Jedno od mogućih rješenja korupcije u državi i državnim poduzećima je da cijelo ili skoro cijelo knjigovodstvo bude javno dostupno na internetu, pa bi tisuće očiju pratile što se događa, i krađe bi bile puno manje. To tehnološki uopće nije problem. Da se vidi sve, prometi po žr, sva dokumentacija.

Ne znam koliko se to kosi sa zaštitom osobnih podataka, ali tko ne voli raditi u države neka ide u privatnika.

Dalo bi se to rješiti samo kad bi se htjelo, problem je što njima ( političarima ) kaos i nered odgovara, a narod se vodi po onoj iz Očenanaša, kruh naš svagdanji daj nam ga danas, a sutra, o tome ćemo misliti sutra…

Dakle ja sam odlučno protiv daljnje rasprodaje, a za proanalaženje modela kako smanjiti korupciju.

Pozdrav i sretno svima

ps
Već treći put sam propustio zaradu na IGH, a mislio sam se, izići iz ATPL i ući u IGH, popušio bolje da ne kažem koliko, ti ciklusi na IGH su vrlo zanimljivi, sumnjam da su slučajni :((((

kaj se dešava s tom Ingrom i Dalekovodom? zašto ne prate IGHi ostale građevince..kaj nebude ni jedna dvorana uz autoput u Crnoj gori? a tek semafori i bankine od Dalekovoda? kaj buju to crnogorci švasali ?
Jure kako si to projektirao cestu bez dvorane?

INGRA I DLKV kolega imaju malo jače prodavače – pa kad bi neko htio podignu malo teže zato nisu toliko zanimljive špekulantima….

IGH, DLKV, HDEL, VDKT, THNK, rijetko koji put su prelazili milju prometa, tako da se njima vrlo lako može manipulirat sa + 5 -10 % sa relativno malom lovom…..

[sealed]
[/quote]

Kolega, DLKV ste stavili u obje kategorije. Odlučite se konačno jel se s njim može ili ne može manipulirati… [cool]

crobi je toliko pao i stajao dole da vecina ljudi ko kobci cekaju bilo kakvu dobru vjest.
bdi u banani
posla za gradjevinare i da ima nema za sve i onako.
treba jos jednu godinu prezivjet i ulagat u firme koje dobro posluju a ne koje dobro dizu kredite.

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

kaj se dešava s tom Ingrom i Dalekovodom? zašto ne prate IGHi ostale građevince..kaj nebude ni jedna dvorana uz autoput u Crnoj gori? a tek semafori i bankine od Dalekovoda? kaj buju to crnogorci švasali ?

INGRA I DLKV kolega imaju malo jače prodavače – pa kad bi neko htio podignu malo teže zato nisu toliko zanimljive špekulantima….

IGH, DLKV, HDEL, VDKT, THNK, rijetko koji put su prelazili milju prometa, tako da se njima vrlo lako može manipulirat sa + 5 -10 % sa relativno malom lovom…..

[sealed]
[/quote]

Kolega, DLKV ste stavili u obje kategorije. Odlučite se konačno jel se s njim može ili ne može manipulirati… [cool]
[/quote]

Veseli me da zorno čitate postove…

ps Negdje sam već napisao da sam se danas rastao od ovih blokiranh bauštel dionica, da sam tugu morao podjeliti sa žutim muškatom…….nadam se da shvaćate i posljedice pr. DLKV

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ps Negdje sam već napisao da sam se danas rastao od ovih blokiranh bauštel dionica, da sam tugu morao podjeliti sa žutim muškatom…….nadam se da shvaćate i posljedice pr. DLKV
[thumbsup]

-veliki ste investitor, puno veći od mene.
– fenomenalno dobro radite.
– radite duplo bolje prinose od mene.

– drukam i ja, ali na mojim dukovima se lova ne može izgubiti.

– pratim vaše pisanje,
– kad god idete u veliki dokup tada redovno ide vaš post o velikoj korekciji i kako će biti velikog plakanja.
– to ste već tri puta samo u ovoj godini napisali.

– a zatim kada idu vaši najveći iskrcaji, tada pišete o burzovnoj euforiji i fenomenalnom rastu burze koji je tek počeo.
– što ste danas napisali, koje će ono dionice prodavati mali investitori da bi se mogli ukrcati u one vaše.

– a cilj svega je na svakoj investiciji izvući maksimalno 10%.
– s velikom lovom, vam nije problem kao ni meni umjetno podići bilo koju dionicu.
– znam jako dobro kako se to radi, jer radim nešto slićno.

– ali nemojte namjerno dovoditi u zabludu male investitore vašim i više nego štetnim pisanjem.

– za razliku od vas na niti jednoj mojoj investiciji se u zadnjih godinu dana nije izgubila lova.

– pa nije sve ni u tom novcu !!!!!!!!!!!!!!

– I love this game.
Pozdrav !

[sealed]
[/quote]

[/quote]

Veseli me da zorno čitate postove…

[thumbsup]
[/quote]
Gospon ING, kao veliki investitor priznat i od veleštovane Ivane, možete li malo pojasniti vaš zadnji post, ovo zboldano?
Hvala i pozdrav.

kaže Siniša Malus za seebiza, da nema dionice IGH ili druge,, [lol] možda al zato mu imaju punica, rođo, 1,2,3 neki i slično, ko majstor Sanader,, sigurno piše ovako šta želi biti dobronamjeran, jesss [sealed]

kaže Siniša Malus za seebiza, da nema dionice IGH ili druge,, [lol] možda al zato mu imaju punica, rođo, 1,2,3 neki i slično, ko majstor Sanader,, sigurno piše ovako šta želi biti dobronamjeran, jesss [sealed]

šta danas bi malo na Tisku pobrao vrhnje,,,
e ovo je posao,, imati ovako portal i servirat svakakve provjerene i ne provjerene informacije i na tome dignuti paru da boli glava,, al da je zakonski uređeno da te kazne sa cjelokupnim prometom te dionice napravljenim tog dana, ako se pokaže da je lažni navod,,, nebi ti više palo na pamet tako nešto radit

Opet su ošišani naivci na IGH, pa zar ono lani nije bila dovoljna pouka?

Kako me ova Ina nervira. Dokle ovako? Katastrofa.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

A koga ne nervira . mene jer sam se rano iskrcao po 3400. ali čestitam onima koji su imali živce da drže do sad. Sad počinje prava borba za svaku dionicu INE. Nije trebalo biti baš previše pametan da bi se predvidjela ovakava situacija a ko je nama kriv što nismo imali dovoljno strpljenja čekati a znamo da burza obilato nagarađuje strpljive

A koga ne nervira . mene jer sam se rano iskrcao po 3400. ali čestitam onima koji su imali živce da drže do sad. Sad počinje prava borba za svaku dionicu INE. Nije trebalo biti baš previše pametan da bi se predvidjela ovakava situacija a ko je nama kriv što nismo imali dovoljno strpljenja čekati a znamo da burza obilato nagarađuje strpljive
[/quote]
Ja ne govorim o tome. Ina me više ne zanima kao dionica već mi ide na nerve to što ne možemo pošteno pasti ni rasti jer se njome sve štima.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close