Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

samo prodajite ekipo nek vas opet nasade oni kaj su vas filali sa crnilima na jesen….
pa prodaj viro na 300 pa prodaj podravku na 280 pa prodaj ht na 270 pa prodaj tisak
na 140 ….itd ……nek vam sad objasne ti isti kaj tu i dalje pišu svaki dan ….

Na ovom ZSE u i kad bi htio značajnije trgovat nemogu, jer okosnica mog portfelja danas je u pozitivnim blokadama, redom IGH, VDKT, THNK, HDEL.

ps Trenutno smo nazočni paljenju motora gospodarskog oporavka ove nam izmučene grude…..

ps Zanimljivo će bit gledat preseljenje kapitala iz INE, HT, ADRS, KOEI, ERNT…..u građevinski sektor, što može CROBEKS vratit u negativni teritorij.

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Na ovom ZSE u i kad bi htio značajnije trgovat nemogu, jer okosnica mog portfelja danas je u pozitivnim blokadama, redom IGH, VDKT, THNK, HDEL.

ps Trenutno smo nazočni paljenju motora gospodarskog oporavka ove nam izmučene grude…..

ps Zanimljivo će bit gledat preseljenje kapitala iz INE, HT, ADRS, KOEI, ERNT…..u građevinski sektor, što može CROBEKS vratit u negativni teritorij.

[thumbsup]

zanimljivo je da cijeli građevinski sektor osim onog najvrednijeg Dalekovoda ulazi u blokadu sa rastom od 20 tak posto sa svega stotinjak dionica i na temelju rekla kazala članka u novinama…ovo je zrelo za Hanfu, bez uvrede ali takav druk nije prvi puta izveden, zašto o tome velikom poslu nema ništa u ozbiljnim novinama? pitam se ima li Siniša Malus u portfelju dionice koje su danas poludjele?
ovo če se obiti u glavu mnogima koji lakovjerno ulaze u ove dionice…pamet u glavu, nije prvi puta da Jure Radić preko svojih novinara ima igrokaz za javnost…

btw. vidio sam jednog Kineza na ručku sa kap.Jerkovićem, sigurno je ponudio milijardu dolara za kompletnu ATPL…ljudi navalite dok ima… [lol]

Hahaha – da kapital nema pametnija posla nego ic iz HT, KOEI, KODT, ERNT u građevinu, ili ste jako naivni, ili zlonamjerni pa se želite iskrcat prije GFI i 1Q [cool]

Kad pada- zrelo za hanfu.
Kad raste- zrelo ta hanfu.
Ako samo znate zazivat hanfu onda se maknite sa burze.
Pametan ulagač je kupio kad je bilo jeftino i sada i dalje dokupljuje jer je još uvijek jeftino.
Uozbiljite se malo i počnite razmišljat

sindikat sa 100.000 eura odvede 4 građevinske firme u blokadu i sad čeka kao lovac na čeki naivce da to počnu kupovati…koja je ovo predstava to samo kod nas može proći bez sankcija…

Kad pada- zrelo za hanfu.
Kad raste- zrelo ta hanfu.
Ako samo znate zazivat hanfu onda se maknite sa burze.
Pametan ulagač je kupio kad je bilo jeftino i sada i dalje dokupljuje jer je još uvijek jeftino.
Uozbiljite se malo i počnite razmišljat

stari moj javi se kad izađu godišnja izvješća i kad se ustanovi tko će uopće od ovih građevinara išta raditi i kada…to kaj je netko navodno bio na ručku nije mi baš čvrst dokaz da će građevina isplivati iz govana…

Ovaj mi nije simaptičan nimalo ali mislim da ovaj put dobro zbori:

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/lovrincevic-autoceste-hitno-u-koncesiju,103886.html

LEAVE THE WORLD BEHINED

A ova to potvrđuje:

http://www.seebiz.eu/hr/politika/kosor-nema-govora-o-rasprodaji-nacionalnog-bogatstva,103889.html

LEAVE THE WORLD BEHINED

Kolegi koji je natjerao IGH do 2.500,00 kn: "Mašala! Svaka ti dala."

istina. nije dokaz.
Istina je isto tako da znamo kakva će biti izvješća.
Zato je IGH i pao sa 15000 na 1200.
Sjeti se da dionice rastu i padaju zbog budućnosti.
Ne prošlosti

Ovaj mi nije simaptičan nimalo ali mislim da ovaj put dobro zbori:

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/hrvatska/lovrincevic-autoceste-hitno-u-koncesiju,103886.html

meni je malo nejasno kako bi to nekom strancu bilo isplativo imati autocestu u koncesiji a nama ne…vjerujem da bi se ta razlika prelomila nama kao korisnicima autoceste na leđima, obično tako bude…

New Report

Close