Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije mi jasna ova naša burza…dalekovod u minusu a na IGH netko napuhava balončinu…koje su to igre i igrice dragi Bog to nemože znati

Pa taj DLKV ti je rastao 100 kuna bez ikakvog razloga, šta bi ti 500 kuna u dva dana.
[/quote]

Ne kužim kako je rastao bez razloga a izlistati će se na WSE??

A i Plavi je tu ušao nedavno.

To su sve jaki razlozi za rast.

Uz znanje inajsd info ti nije potreban.........

gledam ovaj blitzkrieg na validusu,kak će to završit?

Ne kužim kako je rastao bez razloga a izlistati će se na WSE??

A i Plavi je tu ušao nedavno.

To su sve jaki razlozi za rast.

Ne sekiraj se. Ekipa burek investitora će se danas popodne hvaliti svojim sitnim poduhvatima, sutra će svi u jedan glas vikati K o r e k c i j a… a prekosutra opet hvaliti kako su npr. kupili DLKV po 305. Ali to ne mora tako biti – samo strpljiv treba biti

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

kodt-d-r-u-k, prije tjedan dana kolegica je pisala kako če ova dionica teško značajnije porasti a sda je več vidi na 2000,00…….
vrijednost firme je neupitna…….a što se tiće drukanja svaki je komentar suvišan………

– to je tako kada se ne kužite u dionice.
– točno je to da sam napisala da neće rasti dok se ne riješimo toga fonda koji rasprodaje te dionice.
– ja nisam tada mogla znati da će taj fond rasprodati sve svoje dionice za 2-3 dana.
– pa lijepo sam pisala kako je taj fond glavni uzrok što dionica nije rasla godinama.
– ali toga fonda više nema, nema rasprodaje, tko je kupio je kupio.
– i od tada idu moji targeti, prvi odavno pogođen.
– a danas ide iskrcaj trejdera, što je također normalno i očekivano.
– a sljedeća stepenica je 1.500kn, samo što opet ne bi bilo normalno da se taj target ostvari za dva dana.
– a i danas vam dionica raste cca 5%.
– ulažite u znanje.

– I love this game.
Pozdrav !

kodt-d-r-u-k, prije tjedan dana kolegica je pisala kako če ova dionica teško značajnije porasti a sda je več vidi na 2000,00…….
vrijednost firme je neupitna…….a što se tiće drukanja svaki je komentar suvišan………

– točno je to da sam napisala da neće rasti dok se ne riješimo toga fonda koji rasprodaje te dionice.
– ja nisam tada mogla znati da će taj fond rasprodati sve svoje dionice za 2-3 dana.
– pa lijepo sam pisala kako je taj fond glavni uzrok što dionica nije rasla godinama.
– a sljedeća stepenica je 1.500kn, samo što opet ne bi bilo normalno da se taj target ostvari za dva dana.
– ulažite u znanje.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]
Ajde mala metlu u ruke, pisala si da ide na 900 a sada se tu praviš pametna kada je pobjegla.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

– ulažite u znanje.

– I love this game.
Pozdrav !

[/quote]

oglasi se kolegica ivana i odmah se polome zubi na asku do 1300,00 :)!
tko zna zna….
[thumbsup] [lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Gdje se denula Hanfina statistika? Molim link?

Mislim da je dobro za cijelo TK u hrvata sto prica sa INA-om jos nestaje i nece skoro.Lova se lagano preljeva i na ostala kvalitetna izdanja na ZSE.
S obzirom da se kod dionica kupuje stanje unaprijed 9-12 mjeseci, krajnje je vrijeme da se i napaceni mali ulagaci odvaze i krenu u kupovinu.
Jedan kolega forumas je spomenuo da se nakon INE nazire IGH kao novi predvodnik blue chip izdanja i cini mi se da bi mogao pogoditi ( tko ne vjeruje odite na stranicu IGH jer ondje se tek sprema raspasoj ulaskom IGh u konacan obracun za CG),
nemam niti malo zle krvi niti losih primisli nego glasno razmisljam sa vama ovdje,
lp

Mislim da je dobro za cijelo TK u hrvata sto prica sa INA-om jos nestaje i nece skoro.Lova se lagano preljeva i na ostala kvalitetna izdanja na ZSE.
S obzirom da se kod dionica kupuje stanje unaprijed 9-12 mjeseci, krajnje je vrijeme da se i napaceni mali ulagaci odvaze i krenu u kupovinu.
Jedan kolega forumas je spomenuo da se nakon INE nazire IGH kao novi predvodnik blue chip izdanja i cini mi se da bi mogao pogoditi ( tko ne vjeruje odite na stranicu IGH jer ondje se tek sprema raspasoj ulaskom IGh u konacan obracun za CG),
nemam niti malo zle krvi niti losih primisli nego glasno razmisljam sa vama ovdje,
lp

nije to glasno razmišljanje, nego drukanje i to vrlo providno, balon IGH napuhao se na brzaka sa 1200 na 2000 kn i sad je frka da ne pukne,ha? [bye]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za investiranje

lp

nije to glasno razmišljanje, nego drukanje i to vrlo providno, balon IGH napuhao se na brzaka sa 1200 na 2000 kn i sad je frka da ne pukne,ha? [bye]
[/quote]

Problem je u vašem razmišljanju činjenica da je taj, i mnogi drugi baloni, izdušen do te razine da je ovaj upuh tek počeo odljepljivati stranice balona.
Dok postane sasvim normalni napuhani balon ima prostora…

Za informaciju pogledati grafove od 2005 do danas. 2 godine flat line.
Mi smo još na dnu.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

– ulažite u znanje…
[/quote]
Ajde mala metlu u ruke…
[/quote]
Metlu? Pa nije ona vještica?? Valjda usisavač! [lol]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

ŠKEGRO ŽELI UĆI U VLSNIČKU STRUKTURU LUKE PLOČE!!!!!!!

Izvor.Jutarnji list [thumbsup] [tongue]

New Report

Close