Kad sve ovisi o INA-i.
Može li mi netko objasniti zašto npr. DLKV vrijedi 312 kn kad je INA na 3.172 kn, a 328kn kad je INA na 3.425kn?
Meni se ćini da će biti suza uskoro?
[/quote]
Da ovo je zanimljivo, možda tema za doktorski rad :))
[/quote]
Ne budite zajedljivi, Ina itekako ima utjecaja na raspoloženje na tržištu iako svakim danom sve manje, ali da pratite DLKV primjetili bi da ima više materijalnih čunjenica uslijed kojih vrijednost dionice raste nevezano za Inu.
Gdje se može vidjeti sastav Crobexa u postocima?
Da li i vi mislite da nas čeka pad Crobexa od 10-ak posto sljedećih par tjedana? Jako je rastao u zadnje vrijeme….
Kad tržište ide u mom smjeru, ja se ne smijem i ne rugam suprotnoj strani., jer znam da se klatno stalno njiše.
U tvoju obranu treba istaknuti da je jako rijetko išlo u tvom smjeru [thumbsup]
Kad tržište ide u mom smjeru, ja se ne smijem i ne rugam suprotnoj strani., jer znam da se klatno stalno njiše.
U tvoju obranu treba istaknuti da je jako rijetko išlo u tvom smjeru [thumbsup]
[/quote]
Evo ga opet! A kako ti to znaš, molim te lijepo?
Svim onima koji misle da ovaj forum postoji za osobne obračune i koji na ovaj način "liječe ego" mogu samo poručiti da će jednom, kad budu bogati, shvatiti koliko je to tad bilo bez veze.
A,btw, moja imovina je više milijuna $ (živim u SAD i tamo mi je većina investicija, ali ću se vjerojatno ove godine vratiti), a prinosi 60+% SAD, 15+% RH.
samo da sutra nebude krešendo [embarass] nako USA trgovanja i azije ujutro
Kao najgora noćna mora,
zeleno osvane jutro,
jučerašnji prodavači
današnji će biti kupci.
Kao najgora noćna mora,
zeleno osvane jutro,
jučerašnji prodavači
današnji će biti kupci.
haiku iz Mrduše gornje…..
INA trenutno drži Crobex na končiću i poigrava se s njim kako hoće.
e sad ovi koji su ošišani misleći da će malo jača korekcija,,, dali uletiti nazad po višim cijenama očekujući godišnje izvještaje ili gledati kako se udaljava cijena po kojoj su prodali,,,
neko čudno preslagivanje na ATGR … pa zar oni nisu tribali prema 900,00 kuna…