RIJEČ PREDSJEDNIKA
Ivo Josipović: Moramo u hitne reforme da ne završimo kao Grčka
Autor/izvor: SEEbiz / TP
Kada je riječ o ekonomskoj situaciji u zemlji, koju FAZ opisuje s konstatacijom da se Hrvatska možda nalazi na putu Grčke, Josipović priznaje da postoje značajni problemi zbog prevelike državne uprave, nepovoljne investicijske klime, zbog čega bi trebalo reformirati porezni sustav.
– Zbog toga inzistiram da odmah krenemo u reforme. Hrvatska nema vremena za gubljenje, naša zemlja ima snage na reforme, a njih očekuju i građani. Grčki primjer pokazuje koliko je teško provesti reforme koje se predugo odgađaju.
Kod mene malo drugačije na ekranu, al dobro možda sam ja daltonista!
[/quote]
Vidi se po igri s nalozima. Ako ne vidiš unaprijed, jao si ga tebi….
[/quote]
Istina osim što sam daltonista, malo sam i sporiji.
U Americi bi za mene rekli
"He*s a little bit slow!"
e sad cros kojih 80pct ima vlada mislim da ce zadrzati 25pct plus 1dionicu nekih 30pct ide crkvi na ime duga a 25pct mogu prodati i dobiti nekih 700mil kn,Hpb su dokapitalizirali sa 500mil kn jer ga niko mije htio po 1500kn nego im je EBRD nudio nominalu a i drzava treba bar imati jednu banku pa nevjerujem da se tu moze dici kakva ozbiljna para a i sa obzirom na dokapitalizaciju od navedenih 500mil neverujem da bi prodaja bila u interesu drzavi,Podravka je usko vezana sa Vladom i politikom tako da tu nema nista sto se tice prodaje pa po meni ostaje samo Janaf,KOEI i Ptkm gdje se moze ici sa prodajom a vi izracunajte na kojim i koje su to firme nakojima bi drzava mogla okrenuti paru a trebat ce joj ove godine kako kaze Duvnjak najmanje planira 10milijardi od privatizacije namaknuti a nasa ministrica novo je listu spomnjala 13milardi od privatizacije
Evo zeleno je, mister Media. treba vidjeti unaprijed 2 sata. I trebao si kupiti lkri…ni sad ti nije kasno.
Slažem se, do kraja dana +,bez obzira na Inu
[/quote]
Evo ga, u plusu smo.
Nevjerojatno koliko sam dobar..
lp
Kad se samo sjetim kako su jucer neki zazivali korekciju i objavljivali kako su 50% u cashu. Gledati daljnji galop u cashu je za živčani slom [smiley]
Kad se samo sjetim kako su jucer neki zazivali korekciju i objavljivali kako su 50% u cashu. Gledati daljnji galop u cashu je za živčani slom [smiley]
Imat će ljekarne dobar promet ovih dana…
Imaju Ameri riješenje za takve
http://www.youtube.com/watch?v=DI5RvmNvXak&feature=player_embedded
dakle, tko je na kraju dana fino ošišan [cool]