Meni moj investicijski savjetnik ( DN ) kaže da ide bull do kraja trećeg mjeseca [rolleyes]
Twixer, kak se ZOVE tajanstveni kupac iz Cipra , koji je napucavao cijene INE- preko bare????
Meni moj investicijski savjetnik ( DN ) kaže da ide bull do kraja trećeg mjeseca [rolleyes]
vjerojatno ti još nije uspio uvaliti sve "perspektivne" dionice koje je planirao…
izgleda da je šišanje gotovo
Zavisi što smatraš pod "šišanje", ako si time mislio na korekciju, ja bi rekao da je ovo tek početak.
S moje strane- ne -apsolutno. Vidjet ćemo , koliko dionica je kupljeno od strane dugoročnih.
Danas, je bila mala kapitalizacija dobiti- ali, cijene su , prosječno još preniske za one koje
žele više od ovog tržišta kapitala.
Uz dužno štovanje,bilo je previše onih koji su 2007 i početak 2008 godine željeli više od ovog tržišta kapitala ,opijeni sanjarenjima u daljnji rast ,no nažalost njihovi snovi se nisu obistinili.
No svejedno puno sreće sa vašim portfeljom.
[/quote]
Kolega, tada je Crobex bio 5400 bodova, a danas je 2250. Kaj Vi uspoređujete neuposredivo?!
Čini mi se da pesimisti nisu u pravu do kraja dan nadam se da sve još i pozeleni
Dovoljno je da mirovinci ili ciprani počiste INU do 3400 ili 3500 i crobex će naglo preći u solidan plus, a onda će potegnuti i sve druge dionice gore [thumbsup]
@gismund
Danas će Crobex biti s minus predznakom, ali samo zbog INA-e. Sve ostalo okreće u plus nakon istresanja drhtavih ručica…
čekajte da dođe podaci o nezaposlenosti u 1. i 2. mj,(očekuje se brojka do 350.000)
unutarnjem dugu (već sad premašio 35 mlrd kn),
ne mogućnosti isplate mirovina i plaća,
upitnoj isplati valjskih dugova i obveza( na naplatu u prvom kvartalu dolaze najveći iznosi)..
svi očekuju visoku dividendu od HT a mogli bi se preći(nakon dvije g usluga maxtv i adsl većina građana odjavljuje te usluge zbog ne mogućnosti plaćanja,sad se grčevito bore da ih zadrže raznim "poklonima"
mirovinci su lovu zaposlenih upucali u INU da HDZ dobije bodove na izborima,love ponestaje(mjesečni priliv je svega oko 300mil.kn)
sve u svemu sami zaključite kako će to utjecati na tržište kapitala
(bitno je da ćemo u evropu,a zašto -da nam stranci pokupujou ono malo što je ostalo vrijedno)