Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlak je izgleda stigao na peron!
Još samo da se putnici …

Iskrcavali su se na ovom uzletu lagano,nisu imali potrebe za žurbom,korak po korak,lijepo iskorištena situacija koju je izazvala INA.
Čestitke svima.

vrijeme za korekciju, vidjet ćemo koliko će potrajat

cash 50%

Još samo da se putnici …

Iskrcavali su se na ovom uzletu lagano,nisu imali potrebe za žurbom,korak po korak,lijepo iskorištena situacija koju je izazvala INA.
Čestitke svima.
[/quote]
Prvo pozdrav svima drugo iskoristit ću svoje pravo na drugačije mišljenje , a to je da će idući tjedan dionice nastaviti s rastom i to većim od rasta ovaj tjedan vrijeme će pokazati tko je u pravu .

Još samo da se putnici …

Čestitke svima.
[/quote]
Molim vas recite mi dok su se neki iskrcavali, što su radili oni koji su kupovali dionice od njih? Ja bih rekao da su se ukrcavali ali eto sad sam počeo sumnjati.. [undecid]
Ah, da, sjetio sam se, sigurno se radi o altruistički nastrojenm dijelu investitorske populacije koji jedva čeka da sad skupo plaćene dionice počne s velikim diskontom prodavati vama koji ste se iskrcali… [lol] [lol] [cool]

Još samo da se putnici …

Čestitke svima.
[/quote]
Molim vas recite mi dok su se neki iskrcavali, što su radili oni koji su kupovali dionice od njih? Ja bih rekao da su se ukrcavali ali eto sad sam počeo sumnjati.. [undecid]
Ah, da, sjetio sam se, sigurno se radi o altruistički nastrojenm dijelu investitorske populacije koji jedva čeka da sad skupo plaćene dionice počne s velikim diskontom prodavati vama koji ste se iskrcali… [lol] [lol] [cool]
[/quote]

Ja sam samo rekao da "još samo da se putnici…" a mašti na volju.
Tko će kome, ko je izašao, ko će uć..

Treba jesti samo puno nugatina…

Jer Nugatino i mašta mogu svašta!

LEAVE THE WORLD BEHINED

vrijeme za korekciju, vidjet ćemo koliko će potrajat

cash 50%

Još samo da se putnici …

Čestitke svima.
[/quote]
Prvo pozdrav svima drugo iskoristit ću svoje pravo na drugačije mišljenje , a to je da će idući tjedan dionice nastaviti s rastom i to većim od rasta ovaj tjedan vrijeme će pokazati tko je u pravu .
[/quote]

bolje se ti vrati s terena pa malo prodaj, neka i drugi zarade [lol]

nikada svi putnici nisu ulazili na istoj stanici, pa neće ni izlaziti na istoj, ali najavljuju snijeg ovaj vikend, ja bih izbjegavao vlak

Dionice se , izuzev pojedinih , iz objektivnih razloga- drže vrlo dobro.

Bilo bi sjajno- ako će biti moguće, zadržati ove cijene i pomalo ih povećavati..

Osobno, taman sam sve složila u portfelj kako sam htjela…nikakva prodaja ne dolazi u obzir..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Osobno, taman sam sve složila u portfelj kako sam htjela…nikakva prodaja ne dolazi u obzir..

dakle, bit će sranja [cry] [bye]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

S moje strane- ne -apsolutno. Vidjet ćemo , koliko dionica je kupljeno od strane dugoročnih.
Danas, je bila mala kapitalizacija dobiti- ali, cijene su , prosječno još preniske za one koje
žele više od ovog tržišta kapitala.

S moje strane- ne -apsolutno. Vidjet ćemo , koliko dionica je kupljeno od strane dugoročnih.
Danas, je bila mala kapitalizacija dobiti- ali, cijene su , prosječno još preniske za one koje
žele više od ovog tržišta kapitala.

Uz dužno štovanje,bilo je previše onih koji su 2007 i početak 2008 godine željeli više od ovog tržišta kapitala ,opijeni sanjarenjima u daljnji rast ,no nažalost njihovi snovi se nisu obistinili.
No svejedno puno sreće sa vašim portfeljom.

također sam zadovoljan sa prinosom i 30% sam u kešu. Gledajte na mene kao potporu [wink]

Lacoste, ubijaš me prošlošću i pohlepom iz tih vremena.

Mislila sam , da su došla neka nova vremena, pa iz ove havarije, preživjeli smo s gubicima…ali, živi smo …sve je u našim rukama.
Kakve bi koristi sad imao veliki kapital u rušenju cijena… Fondovi sigurno ne… Brokeri- da.

Mene zanima – koliki dio je od ovog novca završio na inozemnom tržištu..
Što se tiče Belexa, vidim FIMA je imala i tamo dosta ulaganja…Sve je to naš novac s ove burze
otišao na sve strane…. pod motom… gosp. Dinka….
Ovo tržište je pod kontrolom.. pa i jest. Samo- da li smo pozitivni…hoćemo li ostaviti novac
na miru ili prčkati za bureke?

New Report

Close