Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

novca ima i previše, ali ga se nema gdje uložiti. jer ako i nađete isplativu investiciju tu je uvijek spremna naša birokracija da vas stopira.

Zato su tu dijonice…
I nema birokracije…

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ha,cujte,slazem se da je lijepo sanjariti.
Upravo sam se vratio iz HZZ-a ,pre zalosno je koliko fakultetski obrazovanih ljudi nemaju posao,a ovaj prica o izlasku iz krize…A nemojte ni da pocnem o investicijama,ODAKLE NOVAC za investicije!?

tu postoji jedna greška, mladi ljudi čekaju da završe fakultet i tek onda traže posao, trebaju ga krenuti tražiti već kada upišu fakultet, a oni koji su već radili, a fakultetski su obrazovani, moraju se zapitati zašto su baš oni na burzi, možda to njihovo obrazovanje i nije baš odraz njihovog znanja, pa znamo da kod nas bar ima svašta i svega, ili jednostavno nemaju dovoljno sreće [cry]

Evo upravo o ovome sam govorio na temi Tehnička analiza.Došlo je brdo para od INE (fondovi prodali strane obveznice) HT se opako skuplja pred dividendu, mađari bi mogli dati novu višu ponudu, novac u banakama se dosađuje uz niske kamate i prije ili kasnije će poželjeti neki značajniji prinos, izlazimo iz krize, predizborna je godina, slijede i nove investicije, itd itd.Potpuno bullish uvjeti. Znači smiješi nam se ove godine 2800-3000 crobex.

http://www.poslovni.hr/vijesti/zaba-najavila-stjecanje-vlastitih-dionica-do-iznosa-od-2203-milijuna-kuna-169567.aspx

Kako to tocno mi izlazimo iz krize?Pogledajte malo broj nezaposlenih i koliko ce jos ljudi dobiti otkaz u sljedecih par mjeseci.Spustite se na zemlju.
[/quote]

Ja sam čvrsto na zemlji.Izlazak iz krize se računa na bazi rasta ili pada BDPea a ne na osnovi broja zaposlenih.Americi broj zaposlenih pada od 1990. godine. I što s tim? Ne misliš valjda da ćemo izići iz krize kad se zaposle svi ovi koji piju kafe po birtijama.Čovjek koji ne želi raditi neće nikad izaći iz krize. Čovjek koji želi raditi uvijek si nađe posao.Ja govorim o tome da smo prošli dno krize i sad izlazimo iz nje. To su fakti.Pogotovo burza izlazi iz krize u koju smo upali Sanaderovim krađama i malverzacijama. S tim je zauvijek gotovo.Para ima, baš kao i likvidnosti. To što ti to ne vidiš nije moj problem.

Ostajem u Hrvatskoj jer volim izazove, a nema većeg izazova nego pokušati preživjeti u Hrvatskoj!

Ma vidi on to ali neće da vidi jer je slijep poradi zdravih očiju. Mnogima u Hrvatskoj ne odgovara da iziđemo iz krize. Nekima zato što Hrvatsku ne vole niti su je ikad voljeli a nekima zato što pokušavaju šrušiti burzu da bi jeftino kupili. Mislim da je vlak prošao i jednima i drugima a karta ostala u džepu!

[color=blue][/color]vizionar

Slijedi nam očito malo jača korekcija.

Lijep pozdrav sindikalnoj organizaciji kako predsjedniku tako i svim članovima.

Moguči zaokret na Ini, samo 5 milja prometa, isto tako, izvjesna je korekcija cijeloga TK

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

u Lici moguć snijeg [lol] i to cijelu zimu

Molio bih da netko stavi preko 150 kom ATPL-a na prodaju po cijeni ispod 780,00 kn da imam kaj za kupiti. Hvala.

Molio bih da netko stavi preko 150 kom ATPL-a na prodaju po cijeni ispod 780,00 kn da imam kaj za kupiti. Hvala.

A zasto se ti ne postavis na kupnju,pa mozda prodjes jos povoljnije?

Moguči zaokret na Ini, samo 5 milja prometa, isto tako, izvjesna je korekcija cijeloga TK

Kolega,o tome ja pricam,ovaj rast je samo zbog INE.Pada ina,pada TK,raste INA,raste TK.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

HT,najlikvidniji,tek sam sad vidija [shocked]

Vlak je izgleda stigao na peron!
Još samo da se putnici …

LEAVE THE WORLD BEHINED

vrijeme za korekciju, vidjet ćemo koliko će potrajat

cash 50%

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

New Report

Close