Kolega Plavi molim Vas da me primite za prijatelja da vidim kaj pisete. Sad sam tek shvatio da mi to jako nedostaje u zivotu [lol]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/skegro-hep%2c-hrvatske-sume-i-hrvatske-vode-na-ipo,103389.html
Ode HEP u ipo!!!
Bit će veselo!!! [lol]
krasno!!
bravo škegro!! [bye]
šta je slijedeće za privatizaciju, obala? i onda na kraju zrak????
i svi ćemo plaćati 50kn dnevno za zrak koji dišemo onome ko bude uzeo većinski paket na IPOu za zrak?? [pray] [cry] [bye]
Ma to je seebiz.
Očekujem da će ova vijest otići u zaborav bez ikakvog demantija ili ispravka krivog navoda.
Bio seebiz ili ne, sve jako podsjeća na 2006. Prvo ina pokrene tržište, zatim sve kulminira na višim razinama IPO-om HEP (HT)… [smiley]
Što je sad ovo??
Nema transkacije po minutu???
A di je gorivo???
[lol] [lol] [lol]
Evo upravo o ovome sam govorio na temi Tehnička analiza.Došlo je brdo para od INE (fondovi prodali strane obveznice) HT se opako skuplja pred dividendu, mađari bi mogli dati novu višu ponudu, novac u banakama se dosađuje uz niske kamate i prije ili kasnije će poželjeti neki značajniji prinos, izlazimo iz krize, predizborna je godina, slijede i nove investicije, itd itd.Potpuno bullish uvjeti. Znači smiješi nam se ove godine 2800-3000 crobex.
Kako to tocno mi izlazimo iz krize?Pogledajte malo broj nezaposlenih i koliko ce jos ljudi dobiti otkaz u sljedecih par mjeseci.Spustite se na zemlju.
Evo upravo o ovome sam govorio na temi Tehnička analiza.Došlo je brdo para od INE (fondovi prodali strane obveznice) HT se opako skuplja pred dividendu, mađari bi mogli dati novu višu ponudu, novac u banakama se dosađuje uz niske kamate i prije ili kasnije će poželjeti neki značajniji prinos, izlazimo iz krize, predizborna je godina, slijede i nove investicije, itd itd.Potpuno bullish uvjeti. Znači smiješi nam se ove godine 2800-3000 crobex.
Kako to tocno mi izlazimo iz krize?Pogledajte malo broj nezaposlenih i koliko ce jos ljudi dobiti otkaz u sljedecih par mjeseci.Spustite se na zemlju.
[/quote]
zašto biti na zemlji kada je sve trulo puno je ljepše u zraku
Ha,cujte,slazem se da je lijepo sanjariti.
Upravo sam se vratio iz HZZ-a ,pre zalosno je koliko fakultetski obrazovanih ljudi nemaju posao,a ovaj prica o izlasku iz krize…A nemojte ni da pocnem o investicijama,ODAKLE NOVAC za investicije!?