…eto krenuo EHOS…5 dionica prodanih po 73.000,00kn…[smiley11]
amerika krenula u zelenom[smiley2] (nadam se da mi nece prisjest)[smiley16]
Bilo bi lijepo da ostanu zeleni. Evo, da mogu svi malo uživat u semaforu. [smiley11]
Novi pravilnik HANF-e nam na slucaju Tisk-a pokazuje kako nema nitko vise da nam cuva ledja niti sprecava da brzopleto srljamo.
Bit ce interesantno trgovati po novim pravilima igre.
Pozdrav
Novi pravilnik HANF-e nam na slucaju Tisk-a pokazuje kako nema nitko vise da nam cuva ledja niti sprecava da brzopleto srljamo.
Bit ce interesantno trgovati po novim pravilima igre.
Pozdrav
Mene to veseli. Dobar filter.
Tko prati, zna, uči, čita, ide dalje. Tko baca strelice napamet, ide doma.
Ako je sudeći po USA u ponedjeljak nam cvjetaju ruže:
MAJOR U.S. INDICES
Dow JonesNew York Stock ExchangeNASDAQS&POther USTreasuryCommoditiesFutures
Symbol Name Last Trade Change Related Info
^DJA DOW JONES COMPOSITE INDEX 4,479.01 3:31pm ET 41.74 (0.94%) Components, Chart, More
^DJI DOW JONES INDUSTRIAL AVERAGE IN 13,388.47 3:31pm ET 121.74 (0.92%) Components, Chart, More
^DJT DOW JONES TRANSPORTATION AVERAG 5,104.20 3:31pm ET 69.29 (1.38%) Components, Chart, More
^DJU Dow Jones Utility Average 489.08 3:31pm ET 1.62 (0.33%) Components, Chart, More
Lucijan: ” Novi pravilnik HANF-e nam na slucaju Tisk-a pokazuje kako nema nitko vise da nam cuva ledja niti sprecava da brzopleto srljamo. Bit ce interesantno trgovati po novim pravilima igre. Pozdrav ” Mene to veseli. Dobar filter. Tko prati, zna, uči, čita, ide dalje. Tko baca strelice napamet, ide doma.
Upravo tako, ovo je pomak na bolje u svakom slučaju.
u sljedeći 45 dana moje viđenje situacije glede TNSA, PIKR, DDJH, INA.
Raspordati cijeli portfelj TNSA (ionako će padati do 7 mjeseca — DOGOVORENO ), prebaciti sve u PIKR i DDJH. Đuka se očekuje kroz 20tak dana na 360-380 kuna (skoro 20-30% zarade ako se sada uleti). ……
….
Ovo nije scenarij za film, ovo su samo moji sljedeći koraci za sljedećih 45 dana.
…..
Scenarij ti je “ludilo”.
Već imaš u ponedjeljak priliku jeftinu kupiti DDJH
[smiley1]
Članak 6.
(1) Obustava trgovanja dionicama će se odreñivati u trajanju od 30 minuta do 2 sata, ovisno o
situaciji.
(2) U vremenu obustave trgovine burza je dužna zatražiti informaciju od uprave izdavatelja za
čije je dionice nastala obustava. Burza će pribavljenu informaciju odaslati kroz sustav,
objaviti na Internet stranicama i nakon 10 minuta pustiti daljnje trgovanje. Ukoliko se
izdavatelj ne oglasi u roku obustave, protekom vremena obustave slijedi nastavak trgovanja.
(3) U slučaju da cijena predmetne dionice, nakon obustave trgovanja te ponovnog
uključivanja u trgovinski sustav, opet probije utvrñene kriterije iz članka 4. ovog Pravilnika,
trgovanje s predmetnom dionicom nastaviti će se bez limita.