Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm, čini se da se sprema korekcija na ZSE?

Ja sam je očekivao još jućer iza početne euforije na otvaranju
[/quote]

Euforija pomalo jenjava,korekcija je pocela a dokapitalizacija Luke Ploce se pomalo zahuktava.Nevjerni prodaju a strpljivi kupuju LKPC [cool]

Malo crvenila i svi junaci utekoše ! [lol]

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Hm, čini se da se sprema korekcija na ZSE?

Ja sam je očekivao još jućer iza početne euforije na otvaranju
[/quote]

Euforija pomalo jenjava,korekcija je pocela a dokapitalizacija Luke Ploce se pomalo zahuktava.Nevjerni prodaju a strpljivi kupuju LKPC [cool]
[/quote]
Neznam zašto bi LKPC u budućnosti bila bolja od LKRI jer ovoj se sa gradnjom nizinske pruge otvaraju fantastične mogućnosti

Čini se da ide preokret. sad će biti natrag bežanija u dionice, kupovat će se skuplje nego se prodavalo. [lol]

Čini se da ide preokret. sad će biti natrag bežanija u dionice, kupovat će se skuplje nego se prodavalo. [lol]

Ovo sam vam rekao 10 minuta prije nego se počeo smanjivati index ali stalno me cenzuriraju. [sad]

Htio sam reći prije nego se je počeo smanjivati index.

Također mislim da slijedi preokret… 🙂

Kupnja sve više jaca, a prodaja se više ne gura toliko niže kako bi prodala…

ne znam, meni je sve još uvijek dosta neuvjerljivo. može u bilo kojem smjeru. Ina je spasila dan za sad.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.jutarnji.hr/arena-centar–trigranit-prodao-50–udjela-u-zagrebackom-arena-centru/917244/
evo i stranaca. nije na burzi ali..

who dares, wins

Htio sam reći prije nego se je počeo smanjivati index.

ma minus na indexu..eto šta ti je brzina. Ali evo sad smo u plusu pa je realno da zazelene moje miljenice, Belje i ddjh. [thumbsup]

šta sam rekao CROBEC se ponovo vraća u zeleno. Ogorčena borba za INU se nastavlja ja svoje nažalost prodao po 3200 kn

Trebali bi svaki mjesec imat jednu Inu, hehehe, još da se na ovo sad nadoveže kakav uspješan ipo pure bi nam se brzo utovile… [smiley]

When speculation has done its worst, two and two still make four.

New Report

Close