Ja sam je očekivao još jućer iza početne euforije na otvaranju
[/quote]
Euforija pomalo jenjava,korekcija je pocela a dokapitalizacija Luke Ploce se pomalo zahuktava.Nevjerni prodaju a strpljivi kupuju LKPC [cool]
[/quote]
Neznam zašto bi LKPC u budućnosti bila bolja od LKRI jer ovoj se sa gradnjom nizinske pruge otvaraju fantastične mogućnosti
Čini se da ide preokret. sad će biti natrag bežanija u dionice, kupovat će se skuplje nego se prodavalo. [lol]
Čini se da ide preokret. sad će biti natrag bežanija u dionice, kupovat će se skuplje nego se prodavalo. [lol]
Ovo sam vam rekao 10 minuta prije nego se počeo smanjivati index ali stalno me cenzuriraju. [sad]
Također mislim da slijedi preokret… 🙂
Kupnja sve više jaca, a prodaja se više ne gura toliko niže kako bi prodala…
ne znam, meni je sve još uvijek dosta neuvjerljivo. može u bilo kojem smjeru. Ina je spasila dan za sad.
http://www.jutarnji.hr/arena-centar–trigranit-prodao-50–udjela-u-zagrebackom-arena-centru/917244/
evo i stranaca. nije na burzi ali..
Htio sam reći prije nego se je počeo smanjivati index.
ma minus na indexu..eto šta ti je brzina. Ali evo sad smo u plusu pa je realno da zazelene moje miljenice, Belje i ddjh. [thumbsup]
šta sam rekao CROBEC se ponovo vraća u zeleno. Ogorčena borba za INU se nastavlja ja svoje nažalost prodao po 3200 kn