A treba pogledati i ovaj ADPL, što li je ovo, u 7 dana 2011.sam nadmašio cijeli prinos iz 2010.
[tongue]
lp
Mislim da je interesantnija dokapitalizacija kod LKPC ! Prvi dokap u posljenje tri godine
[cool]
Ćujte, vidim da svi nešto gledaju i filozofiraju, a gleda li netko našu perspektivnu luku što se tamo događa?
[tongue]
lp
zasto?! jel pada?!
pa ja čuo u puno navrata da to ide daleko dolje..i da samo naivci drze luku ploce?! 🙂
[lol]
[/quote]
Ne znam, svi se nešto guraju sada na kupnji, mislim da bi to mogli biti dear jeff i inverter, siguran sam da su njih dvojica tu..
Stvorili su situaciju da je ukupna kupnja veća od ukupne prodaje.
hihihi [tongue]
Od likvidnijih dionica u zadnjih mjesec dana nisu rasli samo brodari, ATGR i ADRS
Od likvidnijih dionica u zadnjih mjesec dana nisu rasli samo brodari, ATGR i ADRS
Zanima me Vaše mišljenje zašto ,dali zato što više ni ne vrijede ili je u pitanju nešto drugo pa bi sad trebalo kupovati ATGR I ADRIS
INA je mogla i morala biti okidač za jači uzlet marketa, ako fondovi i ini institucionalni investitori nisu to bolje iskorisitili, nemam pojma kad će? Obzirom na stanje u USA i EU Crobi je morao na min.2500.
P/E daxa je 14, spx 500 16, crobexa na ovim razinama 40…
koje su po tebi dionice u crobexu podcijenjene i koja im je fer vrijednost?
Mislim da je jako malo podcijenjenih dionica u crobexu.
[/quote]
Kako ste dobili PE 40 kojom metodologijom? Koliki ste PE dali gubitašima (kod ovih je predznak minus)
ako ih vagano zbrajaš sa minusom zapravo smanjuju PE crobexa, trebalo bi im dati visoki PE da bi slika bila ispravnija ali i tada se dobiva izrazito pogrešna slika slika o PE crobexa.
Drugo pitanje ima li u DAX-u i sp-500 gubitaša i kako su njih uvrstili u izračun??
zasto?! jel pada?!
pa ja čuo u puno navrata da to ide daleko dolje..i da samo naivci drze luku ploce?! 🙂
[lol]
[/quote]
Ne znam, svi se nešto guraju sada na kupnji, mislim da bi to mogli biti dear jeff i inverter, siguran sam da su njih dvojica tu..
hihihi [tongue]
[/quote]
krivo, moj portfelj je jos sav u u usa $ valuti,,,nego nisam nigdje vidio tvoj postotak prinosa 2010 god ?????
Slika koja govori tisuću riječi naslov nije ni potreban
a šta je najzanimljivije u tekstu ga se za konkretni slučaj hvali. ali da slika i naslov idu zajedno idu
zasto?! jel pada?!
[lol]
[/quote]
hihihi [tongue]
[/quote]
krivo, moj portfelj je jos sav u u usa $ valuti,,,nego nisam nigdje vidio tvoj postotak prinosa 2010 god ?????
[/quote]
Što ti ja mogu, kad si slije pored zdravih očiju, s oproštenjem, napisao sam ti to na temi Kolike prinose ostvarujemo, mislim da je ta tema prikladna za to, što ti misliš?
lp