Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn

onda ide barem do 3000 ako je tako! [thumbsup]
[/quote]

naravno da ide, drago mi je da se veselite tuđoj sreći [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Uh na dalekovodu čišćenje aska… kvalitetne dionice rastu

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn

[/quote]

[/quote]

siguran sam da imama više franaka nego vi, nažalost nisu Švajcarski, već ovi naši domaći.
samo su me skupo okitili pa ću se načekat do nule ili plusa. [cry]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

[/quote]

[/quote]

siguran sam da imama više franaka nego vi, nažalost nisu Švajcarski, već ovi naši domaći.
samo su me skupo okitili pa ću se načekat do nule ili plusa. [cry]

[/quote]

Ako niste Artuković glavom i bradom to što ste sigurni da imate više a ne znate koliko ja imam dovoljno govori o kvaliteti vaše procjene

Vraga rastu. Rastu samo neke, one s kojima manipuliraju. ATGR bi trebao bit bar duplo veća cijena ako gledamo samo faktor kvalitete.

Vraga rastu. Rastu samo neke, one s kojima manipuliraju. ATGR bi trebao bit bar duplo veća cijena ako gledamo samo faktor kvalitete.
[/quote]

kako mjerite faktor kvalitete? koliko očekujte da će ATGR zaraditi po dionici ove godine?

sad kad ekipa dođe sa skijanja navalit će ko medvjedi na ovu naš burzu [bye]

Čekam ih na kupnji na par dionica, odmah iza najbolje ponude, ali nikako da se vrate sa tog skijanja, već sam nestrpljiv da lupim po prodaji.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

sad kad ekipa dođe sa skijanja navalit će ko medvjedi na ovu naš burzu [bye]

Čekam ih na kupnji na par dionica, odmah iza najbolje ponude, ali nikako da se vrate sa tog skijanja, već sam nestrpljiv da lupim po prodaji.
[/quote]

pa gdje i u kojem stolječu vi živite [shocked] [lol]

pozdrav sa jahorine [kiss]

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

kako mjerite faktor kvalitete? koliko očekujte da će ATGR zaraditi po dionici ove godine?

Gledam P/E, P/B, EPS, ROA, ROE. Ne očekujem ništa nego gledam rezultate zadnjeg kvartala ili duže ako smatram da je potrebno.

Ćujte, vidim da svi nešto gledaju i filozofiraju, a gleda li netko našu perspektivnu luku što se tamo događa?

[tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

A treba pogledati i ovaj ADPL, što li je ovo, u 7 dana 2011.sam nadmašio cijeli prinos iz 2010.

[tongue]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ćujte, vidim da svi nešto gledaju i filozofiraju, a gleda li netko našu perspektivnu luku što se tamo događa?

[tongue]

lp

zasto?! jel pada?!
pa ja čuo u puno navrata da to ide daleko dolje..i da samo naivci drze luku ploce?! 🙂

[lol]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

New Report

Close