onda ide barem do 3000 ako je tako! [thumbsup]
[/quote]
naravno da ide, drago mi je da se veselite tuđoj sreći [thumbsup]
Uh na dalekovodu čišćenje aska… kvalitetne dionice rastu
Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn
[/quote]
[/quote]
siguran sam da imama više franaka nego vi, nažalost nisu Švajcarski, već ovi naši domaći.
samo su me skupo okitili pa ću se načekat do nule ili plusa. [cry]
Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn
[/quote]
[/quote]
siguran sam da imama više franaka nego vi, nažalost nisu Švajcarski, već ovi naši domaći.
samo su me skupo okitili pa ću se načekat do nule ili plusa. [cry]
[/quote]
Ako niste Artuković glavom i bradom to što ste sigurni da imate više a ne znate koliko ja imam dovoljno govori o kvaliteti vaše procjene
Uh na dalekovodu čišćenje aska… kvalitetne dionice rastu
Vraga rastu. Rastu samo neke, one s kojima manipuliraju. ATGR bi trebao bit bar duplo veća cijena ako gledamo samo faktor kvalitete.
Vraga rastu. Rastu samo neke, one s kojima manipuliraju. ATGR bi trebao bit bar duplo veća cijena ako gledamo samo faktor kvalitete.
[/quote]
kako mjerite faktor kvalitete? koliko očekujte da će ATGR zaraditi po dionici ove godine?
sad kad ekipa dođe sa skijanja navalit će ko medvjedi na ovu naš burzu [bye]
Čekam ih na kupnji na par dionica, odmah iza najbolje ponude, ali nikako da se vrate sa tog skijanja, već sam nestrpljiv da lupim po prodaji.
Čekam ih na kupnji na par dionica, odmah iza najbolje ponude, ali nikako da se vrate sa tog skijanja, već sam nestrpljiv da lupim po prodaji.
[/quote]
pa gdje i u kojem stolječu vi živite [shocked] [lol]
pozdrav sa jahorine [kiss]
kako mjerite faktor kvalitete? koliko očekujte da će ATGR zaraditi po dionici ove godine?
Gledam P/E, P/B, EPS, ROA, ROE. Ne očekujem ništa nego gledam rezultate zadnjeg kvartala ili duže ako smatram da je potrebno.
Ćujte, vidim da svi nešto gledaju i filozofiraju, a gleda li netko našu perspektivnu luku što se tamo događa?
[tongue]
lp
A treba pogledati i ovaj ADPL, što li je ovo, u 7 dana 2011.sam nadmašio cijeli prinos iz 2010.
[tongue]
lp
Ćujte, vidim da svi nešto gledaju i filozofiraju, a gleda li netko našu perspektivnu luku što se tamo događa?
[tongue]
lp
zasto?! jel pada?!
pa ja čuo u puno navrata da to ide daleko dolje..i da samo naivci drze luku ploce?! 🙂
[lol]