Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.poslovni.hr/vijesti/novac-od-ine-natrag-na-trziste-168529.aspx
Tko uopće njih nakon ovog može smatrati stručnjacima..MGMA i HGSP…pa one su na rubu bankrota…a o zdravim firmama tipa JDPL, ATPL, ERNT i dr. ni riječi…idioti… [undecid]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

http://www.poslovni.hr/vijesti/novac-od-ine-natrag-na-trziste-168529.aspx
Tko uopće njih nakon ovog može smatrati stručnjacima..MGMA i HGSP…pa one su na rubu bankrota…a o zdravim firmama tipa JDPL, ATPL, ERNT i dr. ni riječi…idioti… [undecid]

Ne trebaš se čuditi, to je samo dokaz koliko je istinita izreka:
“Svaki Cigo svoga konja hvali !”

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kakva rupa na prodaji ADPL.. [shocked]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kakva rupa na prodaji ADPL.. [shocked]

lp

Povukao sam nalog sa prodaje, nešto se dešava [proud]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

INA je mogla i morala biti okidač za jači uzlet marketa, ako fondovi i ini institucionalni investitori nisu to bolje iskorisitili, nemam pojma kad će? Obzirom na stanje u USA i EU Crobi je morao na min.2500.

P/E daxa je 14, spx 500 16, crobexa na ovim razinama 40…
koje su po tebi dionice u crobexu podcijenjene i koja im je fer vrijednost?
Mislim da je jako malo podcijenjenih dionica u crobexu.
[/quote]
Kolega na našem tržištu LKRI ima P/E 200 i desetak takvih precjenjenih dionica značajno podižu P/E što nikako ne odgovara stvarnom stanju naših dionica, uostalom P/E nije nikakav pokazatelj i da ga se lako izriktati.
[/quote]
ne kolega, griješite…
to je jedan od najvaznijih pokazatelja, on vam pokazuje za koliko godina ce vam tvrtka zaraditi iznos koji ste platili za dionicu.
dajte nam napišite koje su to podcijenjene dionice crobexa i koliko vrijede, pa cemu uci u detaljnu raspravu
[/quote]
P/E se lako izrikta to je vama jako dobro poznato jer vidim da kužite stvari i po vašem pisanju se vidi da niste amater ale evo nekih preporuka

KORF
ADRS
KODT
FRNK ima ih još ale evo samo neke.
[/quote]
posjedujem kodt, ali on nije sastavnica crobexa…
Frnk takodjer nije sastavnica crobexa, ali ne sviđa mi se jer tamo gazda svaki tren može ugasiti televizor..
Napisite koje su to tvrtke iz crobexa podcijenjene i koja im je fer vrijednoxt
[/quote]
JADROPLOV 600k
ADRS P 500k
[/quote]
ma po cemu majke ti?
nisam te pitao koliko vrijede 4 dionice jdpl i 2 adrisa

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

sad kad ekipa dođe sa skijanja navalit će ko medvjedi na ovu naš burzu [bye]

Na Ingri su i sad neki medvjedi.

who dares, wins

http://www.vjesnik.hr/html/2011/01/07/Clanak.asp?r=unu&c=1

" Kreću velika ulaganja – aerodrom Pleso prvi na redu "

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Na Ingri su i sad neki medvjedi.
[/quote]

zakucat ce ju na 10kn….

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi, trinaesti nalog je već preko 2000 kn

onda ide barem do 3000 ako je tako! [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

Na Francku je prodaja gusta ko kokošji zubi

Isto takva mu je i likvidnost

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close