Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Prije par mjeseci dok je Crobex bio na 1800 bodova často sam znao u Večernjem listu pročitati komentare s ovoga topica nakakvih LukiBorni i ostalih pamtnjakovića kako dolazi potop, raspad, propast države itd.
Gdje su sada ti pametnjakovići?
Prije par mjeseci dok je Crobex bio na 1800 bodova často sam znao u Večernjem listu pročitati komentare s ovoga topica nakakvih LukiBorni i ostalih pamtnjakovića kako dolazi potop, raspad, propast države itd.
Gdje su sada ti pametnjakovići?
ja sam prekjučer u večernjem pročitao svoj komentar kako jedem Belje pancetu i ABC sir [lol]
The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.
A ja čekam i PIKR-R-A da se razbudi..
I Vupik.To je ista "branša".I vlasnik je isti!
Pozdrav
Uh, što je ovo sa LKPC, netko je stavio 80 komada na kupnju, prodaje nema nigdje, što li će biti?
[tongue]
lp
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
Uh, što je ovo sa LKPC, netko je stavio 80 komada na kupnju, prodaje nema nigdje, što li će biti?
[tongue]
lp
Mislim da svi znamo odgovor [thumbsup]
Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
I Vupik.To je ista "branša".I vlasnik je isti!
Pozdrav
PIKR i PIVK nisu iste dionice, a vlasnička struktura je sve samo ne ista. [wink]
verdi @
INTERESANTNO I ISTINITO
Više od pola je pogrešno. Npr. Buffet je rekao dok je dobra prilika da baš treba biti lakom. Ali neda mi se objašnjavati, pročitajte si knjigu a ne što slušate nekog novinarčića koji nema pojma.
U novoj godini prvi dan trgovanja crobex preko 1%. Mislim da je to dobar znak i da sljedi oporavak, možda puno prije nego smo se nadali!
[color=blue][/color]vizionar
U novoj godini prvi dan trgovanja crobex preko 1%. Mislim da je to dobar znak i da sljedi oporavak, možda puno prije nego smo se nadali!
Možda, samo je problem previše građevinara u indexu,sada ga drži Ina i HT, što poslije slijedi ?
obožavam strvine-posebno ovce