Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a ako mi nalog istekne sam?mislim da će mi isto naplatiti ako je načet.

ljudi može pomoć, trgujem preko pbz investora. i nikako d askužim jel imam kakvu mogućnost zaštite od slijedeće situacije. stavim na prodaju neku dionicu i budem prvi i prodajem recimo 100 komada. i dođe majmun koji mi kupi jednu dionicu od mojih 100 i više ništa. i ja sad imam problem jer ako ne prodam ostatak plaćam proviziju od 40kn a vrijednost dionice je recimo 100kn pa ispada da pušim na toj akciji. jel se može ikako doskočiti i reći hoću prodat svih 100 ili minimalno 50 recimo al da me manijaci nemogu podbatat s kupnjom 1 komada. a to rade vjerojatno veliki igrači koji nemaju proviziju il im je minimalna il ih boli za 40 kuna.

nisam siguran (nazovi info)
ali
ako si stavio nalog 100 komada do datuma 2.2.2011
proviziju ces platit tek kada se cjeli nalog otkaze ili izvrsi pa ak ti neko pobere 1 dionicu samo mjenjaj nalog a nemoj ga zatvarat.
i ja trejdam prek pbz pa javi kaj vele na info pultu

Bolje protrgovati burek dnevno nego NE! Bolje burek dnevno nego burek tjedno!

Silovanje Crobexa u tri djela

Čista protistcija na djelu

ljudi može pomoć, trgujem preko pbz investora. i nikako d askužim jel imam kakvu mogućnost zaštite od slijedeće situacije. stavim na prodaju neku dionicu i budem prvi i prodajem recimo 100 komada. i dođe majmun koji mi kupi jednu dionicu od mojih 100 i više ništa. i ja sad imam problem jer ako ne prodam ostatak plaćam proviziju od 40kn a vrijednost dionice je recimo 100kn pa ispada da pušim na toj akciji. jel se može ikako doskočiti i reći hoću prodat svih 100 ili minimalno 50 recimo al da me manijaci nemogu podbatat s kupnjom 1 komada. a to rade vjerojatno veliki igrači koji nemaju proviziju il im je minimalna il ih boli za 40 kuna.

Nemoj biti prvi na prodaji,budi drugi,treći ,ako krene po asku doći će do tebe ne brini,ovako si sa svojim nalogom predmet štimanja cijene .

ADRS-p-a,navalili burekaši sa četvorkama na kupnju [lol]
i još me lipare

zbog čekanja na par lipa jeftinije se nisam nakrcao u ADPL koliko sam htio al dobro je i s ovom količinom [thumbsup]

Bravo kolega.
Vrijedi pogledati i semafor na LKPC.. još malo pa zeleno. [wink]

lp
[/quote]

Evo je, ljepotica dana.
LKPC + 5,36 %.

Ne lupi li netko ovoga na 1 655, do kraja dana bi mogli biti oko 1 700.

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

zbog čekanja na par lipa jeftinije se nisam nakrcao u ADPL koliko sam htio al dobro je i s ovom količinom [thumbsup]

Bravo kolega.
Vrijedi pogledati i semafor na LKPC.. još malo pa zeleno. [wink]

lp
[/quote]

Evo je, ljepotica dana.
LKPC + 5,36 %.

Ne lupi li netko ovoga na 1 655, do kraja dana bi mogli biti oko 1 700.

[thumbsup]

lp
[/quote]

strašno plavi..mjesecima reklamiraš luku ploče..

Pitanje, da li je moguće, ako ti netko kaže broj svog računa i PIN u SKDD, da njegove dionice registriraš na svoje ime?
Ja tvrdim da ne može jer pošto dionice stoje na tuđe ime zahtjev za registracijom neće proći u SKDD.
Jesam li u pravu?

sutra očekujem VATROMET, SRETNA NOVA GODINA SVIMA !

Pitanje, da li je moguće, ako ti netko kaže broj svog računa i PIN u SKDD, da njegove dionice registriraš na svoje ime?
Ja tvrdim da ne može jer pošto dionice stoje na tuđe ime zahtjev za registracijom neće proći u SKDD.
Jesam li u pravu?

Ne može, može kupoprodajni i darovni ugovor ovjeren kod javnog bilježnika.

Jel se radi sutra

Jel se radi sutra
[/quote]

ma ne na burzi, u noći 00,00
pišu da rade do 13.00 skraćeno, možda nema više novca za Inu [thumbsup]

New Report

Close