Uh kako ide taj ADPL, zadnja 115, dobro da sam sa na vrijeme ukrcao.
Lane Im sorry.. [tongue]
lp
zbog čekanja na par lipa jeftinije se nisam nakrcao u ADPL koliko sam htio al dobro je i s ovom količinom [thumbsup]
zbog čekanja na par lipa jeftinije se nisam nakrcao u ADPL koliko sam htio al dobro je i s ovom količinom [thumbsup]
Bravo kolega.
Vrijedi pogledati i semafor na LKPC.. još malo pa zeleno. [wink]
lp
Dali je možda nekom poznato zašto je BELJE juče poraslo 7,5% uz promet veći od milion kuna. Lijrp pozdrav i unaprijed zahvalan.
Dobro jutro svima uz pancetu i abc sir Belje
Odlično to ide sad pred NG 2011…………naročito kulen i odojak
Dobro- bolje – Belje, hehe
ljudi može pomoć, trgujem preko pbz investora. i nikako d askužim jel imam kakvu mogućnost zaštite od slijedeće situacije. stavim na prodaju neku dionicu i budem prvi i prodajem recimo 100 komada. i dođe majmun koji mi kupi jednu dionicu od mojih 100 i više ništa. i ja sad imam problem jer ako ne prodam ostatak plaćam proviziju od 40kn a vrijednost dionice je recimo 100kn pa ispada da pušim na toj akciji. jel se može ikako doskočiti i reći hoću prodat svih 100 ili minimalno 50 recimo al da me manijaci nemogu podbatat s kupnjom 1 komada. a to rade vjerojatno veliki igrači koji nemaju proviziju il im je minimalna il ih boli za 40 kuna.
Mislim da možeš micat načeti nalog samo telefonski sa brokerom PBZ-a
Poz…
ma mogu ja njega micat, kužiš kako hoću al kad mi načne nalog ja moram platiti 40kuna provizije bez obzira jel uspijem prodati cijelu količinu ili samo tu 1 dionicu. hvala na pomoći svakako. isto mi je i kod kupnje a skontao sam da mi to namjerno rade jer ko bi inaće išao kupiti samo 1 dionicu nema smisla