Jel gleda ko Podravku?
gledam ja…:)
Evo kolega o ovome sam Vam ja govorio…….kako sad stoimo sa %?
Ovo je partija pokera u kojoj sam ja odbacio karte i unovčio svoje žetone.
Nisam neki kockar ,ali kolega ,mislim da ste vi svoje žetone ostavili na blagajni prije početka partije! [proud]
totalno ludilo na INI, prodaje na 3100 više nema, sve je razgrabljeno…INA bi stvarno mogla do kraja godine na 3500-4000 kn [shocked]
Nisam neki kockar ,ali kolega ,mislim da ste vi svoje žetone ostavili na blagajni prije početka partije! [proud]
[/quote]
Mislim da sam još uvijek ja bolji. Pogledajte JNAF i ADPL.
Ali, slažem se da igra još traje. I čestitam na hrabrosti.
Crobex bi mogao lagano da probije ključnu razinu od 2300 naravno samo sa Inom uz pomoć HT i koju još dionicu fondovsku i tad bi mogli lagano u korekciju
Ovo se mora zabilježit jer ova igra je jedinstvena na TK širom svijeta bravo za naše FM
[/quote]
Nemam ništa protiv nje ali izgleda da se Zagrebačka burza svela na kockanje s tim dojučerašnjim gubitašom.Nitko više o ničemu drugom ne priča.A baš to drugo u zadnje vrijeme banke u tišini proždiru svojim kešom koji nemaju gdje upucati u realnoj ekonomiji.
Crobex bi mogao lagano da probije ključnu razinu od 2300 naravno samo sa Inom uz pomoć HT i koju još dionicu fondovsku i tad bi mogli lagano u korekciju
Ovo se mora zabilježit jer ova igra je jedinstvena na TK širom svijeta bravo za naše FM
Hip hip hura za naše FM [lol]
HNB: Nezaposlenost u 2011. bit će 18,1%, a BDP će rasti 1,4%
Hrvatska završava i pregovore, cijene dionica će rapidno rasti
http://www.vecernji.hr/vijesti/hnb-nezaposlenost-2011-bit-ce-18-1-a-bdp-ce-rasti-1-4-clanak-231918
Sretan Božić svima!
što se poklona tiče to je Mol obavio [wink]
Svima želim Sretan Božić i ugodne blagdane.