imam dojam kao da se fondovi povlače s kupnje, valjda osjećaju nedostatak keša na računima zbog kupnje iNE?
Koja pušiona danas. Trebao sam prodati jučer čim je počeo pad, i to čitav portfelj. Ovako nešto se događa već ne znam koji put i opet ponavljam istu grešku. Pohlepa mi jednostavno ne da prodati nego čekam i čekam, još i još, iako se masu puta u prošlosti pokazalo da u ovakvim slučajevima treba prodati sve. Vjerujem da i većina vas ima isti problem. Ili možda ne?
Koja pušiona danas. Trebao sam prodati jučer čim je počeo pad, i to čitav portfelj. Ovako nešto se događa već ne znam koji put i opet ponavljam istu grešku. Pohlepa mi jednostavno ne da prodati nego čekam i čekam, još i još, iako se masu puta u prošlosti pokazalo da u ovakvim slučajevima treba prodati sve. Vjerujem da i većina vas ima isti problem. Ili možda ne?
također…
Ak nisi trejdimir onda se nemaš kaj cimat.To ti je največa pušijona jer buš kad tad došel na svoje.Kaj znaš možda bi jučer prodo danas ne bi kupio a sutra sve ode nazad na staro.I kaj onda?
Ak nisi trejdimir onda se nemaš kaj cimat.To ti je največa pušijona jer buš kad tad došel na svoje.Kaj znaš možda bi jučer prodo danas ne bi kupio a sutra sve ode nazad na staro.I kaj onda?
[/quote]
Bravo kolega! [thumbsup]
Kazite vi sto god hocete, ali Jadranka je trebala imati hrabrosti obracunati se sa kriminalo politickim strukturama. Nije to mala stvar, a ako je i imala pojma (sto vjerojatno jest) pitanje je koliko je mogla utjecati na iste. Vjerujem da je sam obracun bio iniciran od strane EU poradi pristupanja Hrvatske Uniji. Pa vec 2004 smo bili puno razvijeniji od Bugarske i Rumunjske te nekoliko clanica eu tipa Latvija,Litva i dr. Da li ste se pitali zasto nasi pregovori tako dugo traju? Jednostavno, jedan od glavnih razloga je korumpiranost. Pogledajte Sanadera koji je umijesan u milijun afera, a glavna Hypo Banka koja je vjerojatno bila razlog njegovog odstupanja, jos nije ni pocela.
Drugo sto su radili politicari prije nje? Vec u 90 unistili su vecinu Hrvatskih kompanija u tkz pretvorbi. Kasije su porasprodali sve strateski vazne nacionalne firme tipa BANKE, HT, PLIVU (zbog koje mi je izuzetno zao i nadam se da ce Covic isto zavrsiti u menagmentu Remetinec). Ovo sa inom je prvi puta da Hrvatska brani svoje nacionalne interese sto je takoder potez dostojan postovanja.
Zivim vani i nisam u nijednoj stranci. Stovise ne navijam ni za HDZ ni SDP nego za Hrvatsku i zato bravo Jadranka i drzi se!
E da nam jos pokrenes ekonomiju i ovu bijedu od burze i imas sve moje cestitke! Znam da cu popiti milijun kulja zbog ovog posta, ali nema veze.
http://www.jutarnji.hr/suker-vjerovnik-biznismenu-ciji-terenac-koristi/911835/
..pročitati obavezno,komentirati…nije potrebno,ionako je već svima sve jasno…
Da bi pao sustav isisavanja koji je građen 20 godina treba raskrinkati Šeksa i Kalmetu…nadam se da će Jadranka imati snage da to privede kraju u ovih godinu dana koliko joj još traje mandat!
[/quote]
neće jaca ništa napraviti jer bi za par dana i ona otišla za njima u remetinec….pa što stvarno misliš da jaca koja je sanaderu 6 godina bila desna ruka nije pojma imala što se zbiva i kako se kradu stotine milijuna kuna?!?
[/quote]
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
ja imam isti problem. nisam čak prodao ni sve dionice INE. Jednostavo nevolim prodavati već uvijek kad imam slobodnog keša kupujem jer nikako si nemogu dozvoliti da propustim porast za koji vjerujem da će kad tad doći. Neznam vjerovato je blesavo ali ja dugoročno ipak više vjerujem u dionice nego u lovu. Mislim da je lova samo iluzija a npr. 1% neke kompanije je uvijek 1% te kompanije pa ako je prava kad tad će doći na svoje
Ma koja jadranka…drugi povlače poteze iz sjene. Nema ona pojma ni o čemu.
Svaki od nas s foruma se razumije u ekonomiju više od nje. [bye]
Kazite vi sto god hocete, ali Jadranka je trebala imati hrabrosti obracunati se sa kriminalo politickim strukturama. Nije to mala stvar, a ako je i imala pojma (sto vjerojatno jest) pitanje je koliko je mogla utjecati na iste. Vjerujem da je sam obracun bio iniciran od strane EU poradi pristupanja Hrvatske Uniji.
nije ona napravila ništa posebno nego se obračunala sa svojim političkim mentorom koji se okrenuo protiv nje, a sve kako bi zadržala fotelju….borba protiv korupcije doživjet će procvat kad se jaca pridruži svom timu koji već karta belu, skupa s kalmetom i milinovićem….onda možemo dalje. ovo izvlačenje poilitičkih kostura iz ormara više je degutantna predstava za javnost nego prava borba protiv korupcije
jedva čekam da sanader povuče jacu, kalmetu i ostalu ekipu sa sobom [bye]
ovo što rade mirovinski fondovi je smrt za burzu!
upucali su u par dana 520 milijuna kuna čistog keša u INU!! umjesto da je MOL iskeširao te pare mirovincima i građanima, pa bismo sad imali 2 milijarde keša koji bi dobrim dijelom došao nazad na burzu, sad imamo kastrirane OMF-ove bez keša koji ubrzo neće moći braniti svoje blue chipove (INA, DLKV, HT, ADRS, ERNT…)
uz to, umirovljenički fond mora ovaj mjesec rasprodati dionice HT-a da isplati dug umirovljenicima! kome će oni prodati 2.859.148 dionica HT-a? po 270 kn to bi bilo 770 milijuna kuna! odakle OMF-ovima pare kad su sve spiskali na INU???
sad će morati negdje puknuti i pustiti pad drugih dionica da nastave kupovati INU
sami sebi dali smo šah-mat na ZSE! većina to počinje shvaćati, zato je danas započela rasprodaja dionica na burzi! [embarass]
Rekao bi Emil Tedeschi da će djeca u školi učit o Jadranki Kosaor i svemu šta je ona napravial u borbi protiv korupcije? Mogu se složit sa njim.
ovo što rade mirovinski fondovi je smrt za burzu!
upucali su u par dana 520 milijuna kuna čistog keša u INU!! umjesto da je MOL iskeširao te pare mirovincima i građanima, pa bismo sad imali 2 milijarde keša koji bi dobrim dijelom došao nazad na burzu, sad imamo kastrirane OMF-ove bez keša koji ubrzo neće moći braniti svoje blue chipove (INA, DLKV, HT, ADRS, ERNT…)
uz to, umirovljenički fond mora ovaj mjesec rasprodati dionice HT-a da isplati dug umirovljenicima! kome će oni prodati 2.859.148 dionica HT-a? po 270 kn to bi bilo 770 milijuna kuna! odakle OMF-ovima pare kad su sve spiskali na INU???
sad će morati negdje puknuti i pustiti pad drugih dionica da nastave kupovati INU
sami sebi dali smo šah-mat na ZSE! većina to počinje shvaćati, zato je danas započela rasprodaja dionica na burzi! [embarass]
Svašta. Dioničarima Ine je svejedno kome prodali i isto tako mogu novce od Ine upucati u ostale dionice kao i da su prodali Molu. Na novcima ne piše čiji su. Nego imam osjećaj da bi vi kupovali jeftinije ali ništa od toga jer već sutra slijedi novi rast. Moj prijatelj od 50 paketa Ine upucava lovu sutra u ddjh, lkri..itd.