meni je ovo sve sumnjivo s tim našim trgovanjima, čini se da će to još dolje ….http://schooloflife.webs.com/
meni je ovo sve sumnjivo s tim našim trgovanjima, čini se da će to još dolje ….http://schooloflife.webs.com/
Ma je to onaj kucilooro proširio radijus djelovanja?
U hrvatskoj ga nitko nije slušao pa se prebacio na inozemstvo [lol]
Inače..i na starom forumu je ima nešto slično što je bilo okarakterizirano kao dobra šega a trebala je ići na račun pojedinasca sa ovog foruma(tako sam barem ja protumačio te "targete")
Vjerujem da je i s ovim isti slučaj..
Jel vrijeme za hlađenje na zse-u.!
Oni koji su se htjeli riješit INE i tko je imao namjeru uć u ostale dionice dobrim dijelom to je učinio.
Naravno da smo mi koji smo prodavali INU dočekani na 80 % dionica koje su odradile visok rast!
Napomena, nismo svi bili samo u INI!
Sad kad je napravljena ova tehnička anomalija na CROBEKSU i kvazi oporavak ZSEa reče Gažićka cijene dionica i za neke tek trebale počet rast!
PS Pamet u glavu a gumice u džep
ps Lojtra, lova je od INE prodajom bila na dioničkim računima dioničara, imali smo je odmah po prodaji iste, a ne kako ti kažeš tek za četri dana dolazi na tržište – NE
[bye]
Vjerujem da me barem jedan dio ulagača posluhnuo da ide hlađenje TRŽIŠTA KAPITALA.!
Napominjem da ste me za pronicljivost – post ocjenili sa čvrstom jedinicom. THX
Mislim da je većina razočarana malim povratkom – priljevom sredstava na TK i u dionice.
Procjenjujem da je max povratak love 3-5 % ! BAD BAD
[bye]
ma ovo je koma od burze, ništa keša od INE ne ostaje na burzi, sve ljudi poberu i nose doma u čarape….
sad je još krenula masovna kapizalizacija dobiti što ni ne čudi jer su neke dionice npr. IGH odradile na brzaka ogroman rast od +60%…slično i DLKV i brojne druge [embarass]
pitam se i dokle će fondovi moći držati ove visoke cijene? evo sad su u nepuna 3 dana u INU utukli već 450 milja kuna, a za sad nekako brane i cijene na ključnim dioncama crobexa: ERNT, HT, ADRS-P i DLKV
ali OMF su pri kraju s kešom jer ih je Šuker izmuzao u zadnje 2 godine, krcati su obveznicama, keša uskoro više neće biti
što će biti tada kad svi ostanu puni dionica, a keša više nema jer pare od INE vidimo da se ne vraćaju na burzu!?? [shocked]
znam da zvuči "suludo" ali imaju oni i neki sitni mjesečni priljev od naših uplata tako da imati će oni casha uvijek, ali sad di će ga plasirati…
ali OMF su pri kraju s kešom jer ih je Šuker izmuzao u zadnje 2 godine, krcati su obveznicama, keša uskoro više neće biti
što će biti tada kad svi ostanu puni dionica, a keša više nema jer pare od INE vidimo da se ne vraćaju na burzu!?? [shocked]
[/quote]
što će biti tada kad svi ostanu puni dionica, a keša više nema
Previše brigaš.Ak nečeg danas ima onda je to keš
Pogotovo u bankama
a da su imune na ovo jeftino tržište baš nekak i nisu [wink]
znam da zvuči "suludo" ali imaju oni i neki sitni mjesečni priljev od naših uplata tako da imati će oni casha uvijek, ali sad di će ga plasirati…
slabo ćemo se okoristiti od mjesečnih uplata, nezaposlenost raste i novca je sve manje…osim toga, oni ne smiju sve pare utući u dionice do zadnje lipe jer će postati totalno nelikvidni…bojim se da će uskoro potrošiti zadnji keš koji smijui planiraju za ZSE, a onda….. [cry]
pitam se i dokle će fondovi moći držati ove visoke cijene? evo sad su u nepuna 3 dana u INU utukli već 450 milja kuna, a za sad nekako brane i cijene na ključnim dioncama crobexa: ERNT, HT, ADRS-P i DLKV
bez brige kolega….OMFovi imaju dovoljno novaca, kada i ako zatreba samo ce prebaciti novce sa slobodnih pozicija koje se nalaze izvan RH