Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da smo mi koji smo prodavali INU dočekani na 80 % dionica koje su odradile visok rast!

Care [lol]
Digo si skoro duplo na Ini bez da si se počešo i sad plačeš da ti je ostalo koje je otišlo tridesetak % gore preskupo [thumbsup]

ING..o kakvim ti dioničarskim računima pričaš? To ti upravo pričam, većina ljudi koje je kupilo Inu još uvijek nema dioničarske račune……..Ti i ja imamo i nama slični ali većina NE.

malo offtopic.. trazim temu prva-generacija na forumu, ali je ne mogu naći. nije valjda da se to uopće nije komentiralo ovdje? samodol drmnuo pare? pardon, zamrznuo u "interesu klijenata?"

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

*super24
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

malo offtopic.. trazim temu prva-generacija na forumu, ali je ne mogu naći. nije valjda da se to uopće nije komentiralo ovdje? samodol drmnuo pare? pardon, zamrznuo u "interesu klijenata?"

Pogledaj topić Brokerske kuće u RH

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Naravno da smo mi koji smo prodavali INU dočekani na 80 % dionica koje su odradile visok rast!

Care [lol]
Digo si skoro duplo na Ini bez da si se počešo i sad plačeš da ti je ostalo koje je otišlo tridesetak % gore preskupo [thumbsup]
[/quote]

Legendo,

da, nažalost samo 9 % portfelja (ONOG DUGOROČNOG) mi je bilo u INI, ostalo u drugim dionicama ….da ne nabrajam – volim pratit trend dionice pa zaključite…..
Kako je kolega plavi rekao za LKPC bit ću pohlepan, to je zeznuta stvar – nikad dosta pa ni onda…

Napisao sam što sam riješio do kraja od dugoročnog portfelja uključujući i INU i zauzeo pozicije na nekim novim mogućim pikovima…da ne nabrajam

ps Danas sam napravio oko 0,6 % od ukupnog prometa na ZSE u, a uglavnom dominirala rasprodaja…

[proud]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

ING..o kakvim ti dioničarskim računima pričaš? To ti upravo pričam, većina ljudi koje je kupilo Inu još uvijek nema dioničarske račune……..Ti i ja imamo i nama slični ali većina NE.

Kolega tu ste u pravu.To mi je i moj broker danas potvrdio. Ali pitanje je dali će ti isti išta kupovati? Bilo bi odlični kada bi bar 5%te love završili na burzi.

Kolega tu ste u pravu.To mi je i moj broker danas potvrdio. Ali pitanje je dali će ti isti išta kupovati? Bilo bi odlični kada bi bar 5%te love završili na burzi.
[/quote]

zadnja 2 dana INE je prodano za skoro 400 milja kuna, pa možemo očekivati da će se dionica INA-e preko burze prodati za oko 1 milijardu kuna….
da se pola toga vrati na burzu, to je 500 milijuna kuna, a dosadašnji dnevni prometi burze bili su oko 10-15 milijuna kuna, znači radi se o ogromnim dodatnim sredstvima za naše prilike
+
ovo je doba kad kreće božićni rally, pa se nastavi kroz cijeli siječanj sve do pola veljače
+
burze reagiraju na početak oporavka 6 mjeseci prije gospodarstva, a oporavak će se kod nas dogoditi sredinom iduće godine, kad počinje turistička sezona pa dolaze milijarde svježih EUR-a s turistima, a poćet će i oporavak ostatka gospodarstva

bit će na burzi naravno padova i rastova i trejdanja, ali obzirom na navedeno smatram da je sada vrijeme za kupnju i držanje dionica [thumbsup]

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-institut-igh-u-prosincu-uzletio-47%2c1%25,100956.html

A sad udruženim snagama ti isti fondovi moraju sve dionice stući da bi jeftino kupili sa parama od ine kako se to zove SAMODOLE

šta je sa ovim rallyem,završena priča? [sealed]

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-institut-igh-u-prosincu-uzletio-47%2c1%25,100956.html

A sad udruženim snagama ti isti fondovi moraju sve dionice stući da bi jeftino kupili sa parama od ine kako se to zove SAMODOLE

Eh taj Malus si zamišlja da je expert za TK ali koliko vidim u svojim nagađanjima ima daleko više promašaja nego pogodaka [bye]

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

šta je sa ovim rallyem,završena priča? [sealed]

Korekcija građevinara….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

New Report

Close