Tu još puno ljudi ne shvaća da je bulčina u igri i da se onda drugačije postupa. Ove godine su nas izšortali ko majmune i sad ide štelanje indeksa na godišnjoj razini tako da iduću izbornu ne rastemo ničim izazvani 50%. Fondovima ni je nikakav problem držati Crobex na 2500, 3000 ili 1700 a bilo tko ko misli na izborima dobiti bar 20% glasova ni u ludilu si ne može dopustiti Crobex ispod 2500 jer je masa ljudi ovisna o cijeni dionica. Meni na kraju ovo sa Inom, Molom i vladom liči na jedan veliki spin. Kad god su se u zadnjih 20 g. pustile ovakve domoljubne magle u pozadini su se zapravo dešavale druge stvari.
Od svih domoljubnih ljubavi najača je ona prema kuni ili za vlašću što je u stvari jedno te isto.
95 % ljudi u Hrvatskoj ni neznaju što je Crobex. Bilo je dosad puno bulčina ali ova nije. Ina je pokrenula rast koji je trebao doći u 1. kvartalu i sumnjam da će se više dogoditi o
Pojelo mi post, neda mi se ponavljati. Da skratim opisao sam zašto cijene više neće padati nego kontinuirano rasti do kraja siječnja.
Samo hrabro, kupujte. I da hvala prodavaču na ddjh, potrošio sve pare, sad mogu drukati i na Lkri.
Pozdrav!
Onaj na Seebizu je bio siguran da se danas neće nastaviti stampedo. Promašio si ceo fudbal momak. stampedo će biti tako dugo dok je Ine a onda se tek uključuju fondovi pa ide novi stampedo i tako do ljeta. Uz jednu malu stanku od 31.3. do 15.4. [thumbsup]
Promet na Ini je u ova dva dana već dosegao ogromne iznose. Ako su kupci samo mirovinski fondovi mogla bi kupnja brzo presušiti. Nadam se da je još netko u igri, možda Adris ili Rusi,…?
Inu nemam, ali imam druge dionice.
raste ovo ludo a do prije 2 tjedna se govorilo kako smo zadnji po izlasku iz krize i sve je bilo pesimisticno
vidis sto ti je psihologija, podsjeca me na 2007. sve je raslo i nitko nije pitao zasto ni kako
porftelj mi je narastao 22,7% u par dana [thumbsup]
Lp
da ima više igrača na kupnji cijena bi se pomicala, ovo može biti jedino više igrača koji kupuju po nalogu istog gazde (jace), rusi sigurno nisu u igri
netko maloprije prodao 42 milijuna u komadu….
do sada u dva dana prodano ine za 360 milja.
kupljeno drugih dionica za 80 milja.
od toga sigurno bar pola nije novac iz ine nego koji je čekao na računima trenutak za ulaz.
dakle od tih 360 milja se u dionice vratilo max 40 milja. a vjerojatno i manje.
kamo će ostatak?
do sada u dva dana prodano ine za 360 milja.
kupljeno drugih dionica za 80 milja.
od toga sigurno bar pola nije novac iz ine nego koji je čekao na računima trenutak za ulaz.
dakle od tih 360 milja se u dionice vratilo max 40 milja. a vjerojatno i manje.
kamo će ostatak?
Ma kakvih 40 milja. Možda 4 milje. Pa nemaju dioničari Ine gledalice isl. Oni će ići u kupnju tek 4. dan nakon što im novci od Ine sjednu na račun. Onda će tek Crobex poludjeti. Bit će 9 % rasta bez Ine a mogla bi i Ina skočiti preko 3.000 kn jer će sigurno biti onih koji nedaju po ovoj cijeni. Zato kupujte ljudi i veselite se.
Otvorite pivce, zaslužili smo si mi koji smo 3 godine gledali pad i trpjeli a nismo prodali. [thumbsup]