Pomalo dolazi maca na vratanca.
http://www.seebiz.eu/hr/politika/uskok-ce-u-istrazi-protiv-sanadera-ispitati-i-jadranku-kosor!,100853.html
Zadnja godina odbrojava, a mogla bi i ubrzanim ritmom. Ima tu posla i za parafe na ugovorima koji su osnova za pojedine istrage. Dovoljno su upropaštavali ovo jadno društvo, njihov pad može nam dati tako potreban impuls.
auuuu, ako i jaca odleprša skupa sa sanderom u remetinec, ima da skočimo +15% u jednom danu jer bi to označilo početak jedne nove poštene Hrvatske [thumbsup]
[/quote]
e to si kolega u pravu
dok se cijela ekipa ne privede pravdi nema tu doborte
OTP indeksni3 14.12. 41,0716 kn
8,53
VB CROBEX103
14.12. 100,1559 kn
11,64
ipak postoji free lunch [thumbsup]
di su sad oni fazovci američki [cry] [cry] [cry]
jesi kupio ADPL i HT kao sto je Brutalni Kapital savjetovao prosli tjedan?
a IGH ?
di su sad oni fazovci američki [cry] [cry] [cry]
Faz se odbio juče preko 2% a mogao bi i danas.
a IGH ?
[/quote]
Bravo generale poslije bitke, trebali ste iznjeti strategiju prije bitke a ne poslije, svi su generali kad rat završi a dok je borba nigdje nikoga, tako i vi sada se pravite pametni.
p.s Uživajte u svome FAZ-u i zbrajajte gubitke
neznam sam tko je toliko lud da izlazi na ovim razinama uz ovakav optimizam.
Samo strpljivo kolege jer kako je padalo tako sad u narednom periodu ce rast. [thumbsup]
neznam sam tko je toliko lud da izlazi na ovim razinama uz ovakav optimizam.
Samo strpljivo kolege jer kako je padalo tako sad u narednom periodu ce rast. [thumbsup]
Slažem se i mislim da će biti kontinuirani rast najmanje do kraja siječnja. Ne zaboravimo da smo sa 2000 bodova Crobexa pali na 1300 samo radi toga jer je neki činovnik krivo nešto pomnožio na kalkulatoru. Po tome još se nismo oporavili ama baš ništa. Zamisli dionica padne sa 2000 kn na 220 i sad je 270kn. I analitičari će reći da je to prejaki rast…kako nebi bio. Priče za malu djecu. Pametni sad kupuju, mislim ovih dana a ja bih trenutno preporučio dionice koje još nisu skočile jer nikada sve ne skoče isti dan. U par dana će sve dionice približno isto porasti. Nemojte mi sada samo pričati da samo one kvalitetne. Svakome su kvalitetne one koje ima i koje namjerava kupiti.
Samo naprijed, lupajte po asku jer će vam se to debelo isplatiti. Pozdrav! [thumbsup]
Tu još puno ljudi ne shvaća da je bulčina u igri i da se onda drugačije postupa. Ove godine su nas izšortali ko majmune i sad ide štelanje indeksa na godišnjoj razini tako da iduću izbornu ne rastemo ničim izazvani 50%. Fondovima ni je nikakav problem držati Crobex na 2500, 3000 ili 1700 a bilo tko ko misli na izborima dobiti bar 20% glasova ni u ludilu si ne može dopustiti Crobex ispod 2500 jer je masa ljudi ovisna o cijeni dionica. Meni na kraju ovo sa Inom, Molom i vladom liči na jedan veliki spin. Kad god su se u zadnjih 20 g. pustile ovakve domoljubne magle u pozadini su se zapravo dešavale druge stvari.
Od svih domoljubnih ljubavi najača je ona prema kuni ili za vlašću što je u stvari jedno te isto.
a IGH ?
[/quote]
Bravo generale poslije bitke, trebali ste iznjeti strategiju prije bitke a ne poslije, svi su generali kad rat završi a dok je borba nigdje nikoga, tako i vi sada se pravite pametni.
p.s Uživajte u svome FAZ-u i zbrajajte gubitke
[/quote]
uzivajte i Vi,
ja kupujem BMW X6…
hihihi [lol]