Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

domobran,
ako mene pitate, nemam pojma, nisu me zvali.
[embarass]
Primjetila sam članak, a ništa nisam našla na predsjednikovoj stranici.
Znači imam isto tako pitanje kao i Vi.
???

Obično stavim bilo kakav komentar jer nam je tako naredio Vijeko prije par godina, a ja pokorno slušam.
Uz ovo nisam imala što komentirati
Pozdrav
[smiley] [smiley]

Sve ok. pošto je trebalo bit u 10h,nigdje nikakvi vijesti o tome…..biće prate trgovanje INAom [lol]

Hvala ti MOL-e!

...biti najbrži čovijek na svijetu...

bas sam to htio prokomentirat…nitko ni da se obazre na Madare, a isti ucinise
"VELIKI posao u Hrvatskoj"

http://www.youtube.com/watch?v=0TgrHXa2kE0

ernt,neko očajnički izlazi,jedva je dočekao jaču kupnju [sealed]

Ina 159 mil
Promet 202 mil

ehhh gdje su vremena od dnevnog prometa 43 mil kuna !!! [undecid]

++Računanje matematičara Hairije: 60 / 1200 * 100 = 2 % ; 1050 - 30 % = 700 ....niz će se nastaviti novim pothvatima!!!

Prodavač se bori s vjetrenjačama.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

nije mi jasno zašto građevinari bolje rastu od brodara…kao da se nešto promijenilo u građevini, posla nema niti je na vidiku…mislim da će se netko dobro istresti na ovim cijenama građevinara…

Sad se vidi koliko je Šuker upropastio TK mirovinci svakog mjeseca dobivaju oko 450mil kn koje je redovno Šuker uzimao sebi pa zamislite ta su ti novci bili na burzi nebi sad gledali ove cjene već odavno

ernt,neko očajnički ulazi,jedva je dočekao jaču prodaju [tongue] [tongue]

Hvala ti MOL-e!

Nadam se da ćete tako reći i kad dođete točiti auto na benzinsku i vidite cijenu eurodizela ili supera…
[lol]

nije mi jasno zašto građevinari bolje rastu od brodara…kao da se nešto promijenilo u građevini, posla nema niti je na vidiku…mislim da će se netko dobro istresti na ovim cijenama građevinara…

Kolega, VI i svi oni koji su digli ruke od gradjevine, budete gadno pozalili( u ostalom vec sada ste)
ali tek cete zazaliti, jer kada se ugovore stvari, kasno je za ukrcaj ili barem znatno manji prinos.
No nisu svi gradjevinci kvalitetni i stabilni i morate napraviti selekciju( perjanice su i dalje neprikosnoveni IGH pa zatim DLKV).
tek u prvoj polovici 2012. dakle za malo vise od godinu dana, sljedi stampedo ovdje.
E pa kolege, dosta ste se nasladjivali neopravdanim padom gradjevinara a poglavito IGH

Građevinari su motor TK, to bi svaki koji se bavi ovim poslom trebao znati…doduše, motori potežu i u rikverc ali to kretanje je i bit ovoga posla

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close