ZSE
CROBEX 2.063,57 +8,99%
CROBEX10 1.126,35 +12,47%
CROBIS 96,08 +0,04%
Redovni promet 66.274.989,82
Instituc. promet 0,00
Ukupni promet 66.274.989,82
Sentiment: 41 | 3 | 7
a gle sentiment
i Bloomberg se probudio. Ovog danas nigdje na Planeti nema.
Croatia
INDEX VALUE CHANGE % CHANGE TIME
CROATIA ZAGREB CROBEX 2,066.21 172.85 9.13% 05:17
Pred kraj dana "smirivanje",tako sad prodas za 4 sata kupis,UDRI PO CROBEXU!!!
pa ako dana nebude u zeleno onda kad će. Uostalom nije važan CROBEKS on i onako ništa ne znači važan je svakom njegov lični portfelj
a jaka smo mi država, kad Mađari, i drugi moraju nešto napraviti il pokrenuti u našoj državi,,,
sva sreća da je recimo i Opatija pred cca 150 godina bila pod austrougarskom pa su napravili hotele, lungomare, željeznicu do Matulja,, i brdo toga šta danas imamo,, inaće bi Opatija bila razvijena kao Karlobag,
nemogu vjerovati da su oni pred sto i kusur godina napravili hotel Kvarner za samo 9 mjeseci,, a danas sa svom mehanizacijom jedna obična betonska garaža u Opatiji se radi 3 godine,, i još je 3 godine neće napraviti,, ove hotele šta su austrijanci napravili, treba samo osvježiti, ofarbati, obnoviti i imamo bisere,, a mi nismo ni to u stanju,, a di bi nešto novo napravili,,
da oni to nisu napravili Opatija bi bila razvijena kao Karlobag
Udar na Molovu ponudu: za Inu se nudi 2830 kuna
…
Od 9 analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 7 danas očekuje porast Crobexa, a 2 stagnaciju.
…
e, kakvi su nam analitičari nije ni čudo gdje smo…..Pa, jel to opće normalno ???
…
Od 9 analitičara brokerskih tvrtki, koji su sudjelovali u Hininoj anketi, njih 7 danas očekuje porast Crobexa, a 2 stagnaciju.
…
e, kakvi su nam analitičari nije ni čudo gdje smo…..Pa, jel to opće normalno ???
[lol] [lol]
[undecid]
Nije,,, sigurno nije,,mislim da bi i ljecnici imali posla…
[lol] užas.