Samo pazite da u ovoj sutrašnjoj euforiji netko ne zaglavi na dulje vrijeme u INI. Sutra će se igrati malo veći i opasniji igrači. [lol]
Pa jedina opasnost je da ako se ne uspije dosta skupiti da će država zakonom ograničiti MOL-u pravo na preuzimanje kao što je valjda i rekla u onoj svooj kompliciranoj “poslanici” i time da će nakon toga cijena opet doći na ove cijene prije ponude. A koliko je to vjerojatno… ne znam, ali svakako da je moguće. Kao što je prije 2 tjedna bilo 1700, moguće da će na ovaj način za 2 tjenda opet biti 1700, pa tko sutra/preksutra po 2800+ proda proda. Ali to se zbilja ne može znati – kocka 😀
idemooooooooooooooooooooooooooo
normalno kad znaš da će brdo keša od INE završiti i u tvojoj LKPC [rolleyes]
[/quote]
To ja zovem realno sagledavanje stvari. [thumbsup]
Živo me zanima bid sutra na Ini.
[/quote]
normalno kad znaš da će brdo keša od INE završiti i u tvojoj LKPC [rolleyes]
[/quote]
To ja zovem realno sagledavanje stvari. [thumbsup]
Živo me zanima bid sutra na Ini.
[/quote]
ja neću ni pokušavati s kupnjom, startat će iznad 2800 kn,a to je preveliki rizik za kupnju INE….
probat ću se nakrcat drugih dionica prije nego INA-ši počnu trošiti keš od prodaje INE [proud]
Imam u INI 55 komada. ako Bog da da budu išle po 2800 sve ih prodajem mada još neznam šta kupiti. Šta mislite na BLJE,IGH,INDG I ULPL
Imam u INI 55 komada. ako Bog da da budu išle po 2800 sve ih prodajem mada još neznam šta kupiti. Šta mislite na BLJE,IGH,INDG I ULPL
Kao pravi investitor gledaš dvije stvari 1. jel dionica "narodna", znači da ju narod voli bez obzira na fundamente i rast pred trgovanje Inom, ona će vjerojatno i dalje rasti, ne kao pred trgovanje Inom al oće- tu ti spadaju čini mi se prve tri ( jer se sa Zdenkom više ne trguje)
2. od svih dionica koje su rasle pred trgovanje inom gledaš koja je najmanje ili uopće nije rasla a ima dobre fundamente , daje dividendu i veća je vjerojatnost da će rasti no pasti, pogodna je za konzervativnije netrejdersko ulaganje , jer očito nisi trejder; tada ti je to ULPL svakako. I ima market makera. I vole je tehničari, pa kad sjediš na kavi i kažeš "imam ULPL", onda onako, djeluješ ozbiljnije, skoro ko s KODT-PA 🙂
To su ove za koje si pito….
Eto, sada neka netko nahvali INDG da
Samo pazite da u ovoj sutrašnjoj euforiji netko ne zaglavi na dulje vrijeme u INI. Sutra će se igrati malo veći i opasniji igrači. [lol]
Pa jedina opasnost je da ako se ne uspije dosta skupiti da će država zakonom ograničiti MOL-u pravo na preuzimanje kao što je valjda i rekla u onoj svooj kompliciranoj "poslanici" i time da će nakon toga cijena opet doći na ove cijene prije ponude. A koliko je to vjerojatno… ne znam, ali svakako da je moguće. Kao što je prije 2 tjedna bilo 1700, moguće da će na ovaj način za 2 tjenda opet biti 1700, pa tko sutra/preksutra po 2800+ proda proda. Ali to se zbilja ne može znati – kocka 😀
[/quote]
ima li za ove gore pisanije neki dokaz, analiza, ili su samo Vaše želje
Danas će biti ”jedan od onih dana” [thumbsup]
Danas će biti ”jedan od onih dana” [thumbsup]
"jedan od onih dana" – u mjesecu!!!
Je li ovo najveći skok Crobexa u jednom danu od kad se trguje na ZSE? Ako je Ina 12% u Crobexu koliko bodova ide gore samo zavisno od Ine? Ajmo jel ima netko školovan ovdje? I ovi od Tipurića se računaju.
Je li ovo najveći skok Crobexa u jednom danu od kad se trguje na ZSE? Ako je Ina 12% u Crobexu koliko bodova ide gore samo zavisno od Ine? Ajmo jel ima netko školovan ovdje? I ovi od Tipurića se računaju.
Ako je udio INA-e 12% u Crobexu, a ona danas skače cca 62%, znači da Crobex samo zbog nje skače 0,12*62 = 7,44%