Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo pazite da u ovoj sutrašnjoj euforiji netko ne zaglavi na dulje vrijeme u INI. Sutra će se igrati malo veći i opasniji igrači. [lol]

Pa jedina opasnost je da ako se ne uspije dosta skupiti da će država zakonom ograničiti MOL-u pravo na preuzimanje kao što je valjda i rekla u onoj svooj kompliciranoj “poslanici” i time da će nakon toga cijena opet doći na ove cijene prije ponude. A koliko je to vjerojatno… ne znam, ali svakako da je moguće. Kao što je prije 2 tjedna bilo 1700, moguće da će na ovaj način za 2 tjenda opet biti 1700, pa tko sutra/preksutra po 2800+ proda proda. Ali to se zbilja ne može znati – kocka 😀

p.s. nemam Inu ali mi je drago kao da je imam [thumbsup]

normalno kad znaš da će brdo keša od INE završiti i u tvojoj LKPC [rolleyes]
[/quote]

To ja zovem realno sagledavanje stvari. [thumbsup]

Živo me zanima bid sutra na Ini.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

idemooooooooooooooooooooooooooo

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[/quote]

[/quote]

[/quote]

[/quote]

ja neću ni pokušavati s kupnjom, startat će iznad 2800 kn,a to je preveliki rizik za kupnju INE….
probat ću se nakrcat drugih dionica prije nego INA-ši počnu trošiti keš od prodaje INE [proud]

Imam u INI 55 komada. ako Bog da da budu išle po 2800 sve ih prodajem mada još neznam šta kupiti. Šta mislite na BLJE,IGH,INDG I ULPL

Imam u INI 55 komada. ako Bog da da budu išle po 2800 sve ih prodajem mada još neznam šta kupiti. Šta mislite na BLJE,IGH,INDG I ULPL

Kao pravi investitor gledaš dvije stvari 1. jel dionica "narodna", znači da ju narod voli bez obzira na fundamente i rast pred trgovanje Inom, ona će vjerojatno i dalje rasti, ne kao pred trgovanje Inom al oće- tu ti spadaju čini mi se prve tri ( jer se sa Zdenkom više ne trguje)
2. od svih dionica koje su rasle pred trgovanje inom gledaš koja je najmanje ili uopće nije rasla a ima dobre fundamente , daje dividendu i veća je vjerojatnost da će rasti no pasti, pogodna je za konzervativnije netrejdersko ulaganje , jer očito nisi trejder; tada ti je to ULPL svakako. I ima market makera. I vole je tehničari, pa kad sjediš na kavi i kažeš "imam ULPL", onda onako, djeluješ ozbiljnije, skoro ko s KODT-PA 🙂

To su ove za koje si pito….
Eto, sada neka netko nahvali INDG da

Samo pazite da u ovoj sutrašnjoj euforiji netko ne zaglavi na dulje vrijeme u INI. Sutra će se igrati malo veći i opasniji igrači. [lol]

Pa jedina opasnost je da ako se ne uspije dosta skupiti da će država zakonom ograničiti MOL-u pravo na preuzimanje kao što je valjda i rekla u onoj svooj kompliciranoj "poslanici" i time da će nakon toga cijena opet doći na ove cijene prije ponude. A koliko je to vjerojatno… ne znam, ali svakako da je moguće. Kao što je prije 2 tjedna bilo 1700, moguće da će na ovaj način za 2 tjenda opet biti 1700, pa tko sutra/preksutra po 2800+ proda proda. Ali to se zbilja ne može znati – kocka 😀
[/quote]
ima li za ove gore pisanije neki dokaz, analiza, ili su samo Vaše želje

A danas SPEKTAKL!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Danas će biti ”jedan od onih dana” [thumbsup]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Danas će biti ”jedan od onih dana” [thumbsup]

"jedan od onih dana" – u mjesecu!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Je li ovo najveći skok Crobexa u jednom danu od kad se trguje na ZSE? Ako je Ina 12% u Crobexu koliko bodova ide gore samo zavisno od Ine? Ajmo jel ima netko školovan ovdje? I ovi od Tipurića se računaju.

who dares, wins

Je li ovo najveći skok Crobexa u jednom danu od kad se trguje na ZSE? Ako je Ina 12% u Crobexu koliko bodova ide gore samo zavisno od Ine? Ajmo jel ima netko školovan ovdje? I ovi od Tipurića se računaju.

Ako je udio INA-e 12% u Crobexu, a ona danas skače cca 62%, znači da Crobex samo zbog nje skače 0,12*62 = 7,44%

New Report

Close