Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

6 milja kuna u 3 i pol sata trgovanja. Je li možda prošli vikend bilo otvaranje skijaške sezone?

Pratim malo danasnju trgovinu i moram reci da su ljudi uopce zaboravili kako se trguje na trzistu koje raste. [cry]

ili su zaboravili, ili nemaju čime. kladim se na ovo drugo
daj link, da i mi malo pratimo to tržište koje raste
[/quote]
slabo vrednujemo svoju drzavu, nasa zdrava poduzeca pa prema tome i sebe same, a INA je tome skolski primjer.I kada jasno da barem dio para od INE vrati se na burzu i da je to dobar znak,trziste je puno ljudi, koji kupe nesto za xx,01 kunu i taj cas bjeze na prvu prodaju za xy,99.Takvo ponasanje neme veze sa besparicom vec sa procjenom trenda.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Sa sutrasnjim danom bi trebalo poceti buđenje Crobexa .

Ina d.d. – Rješenje HANFA-e o nastavku trgovanja

http://www.zse.hr/default.aspx?id=54316

Biti ce interesantan razvoj događaja ,kako u predotvaranju tako i tokom cijelog dana.
Drago mi je da svi vi koji imate dionice super prođete i na koncu budete zadovoljni.

Zelim svima super likvidnost kako na INI tako i na drugim dionicama.

p.s. nemam Inu ali mi je drago kao da je imam [thumbsup]

Sukladno Rješenju Hanfe trgovanje dionicama Ine će se nastaviti sutra po modalitetu predotvaranja od 9 – 11 sati. Kontinuirana trgovina nastavit će se od 11 sati bez limita

Koje njesra [undecid]

Tržište se otvara u 10:00 sati a INA u 11:00 sati…puno je kalkulacija oko Ine i ne znam što mi se više isplati, stand by ili izlaziti iz dionica koje su mi već dobro odradile i kupovati Inu [huh]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

….malo sam pročitao više tema i zaključio da na svakoj svak svakome čestita na rastu kao da je sutra Božić ili Nova godina…a oni su tako daleko što se tiče TK-a da će vjerojatno oni sa 90 ili 100% u dionicama provest blagdane jako loše raspoloženi….živi bili…. [undecid] [undecid] [undecid]

Sukladno Rješenju Hanfe trgovanje dionicama Ine će se nastaviti sutra po modalitetu predotvaranja od 9 – 11 sati. Kontinuirana trgovina nastavit će se od 11 sati bez limita

Koje njesra [undecid]

Tržište se otvara u 10:00 sati a INA u 11:00 sati…puno je kalkulacija oko Ine i ne znam što mi se više isplati, stand by ili izlaziti iz dionica koje su mi već dobro odradile i kupovati Inu [huh]

Pa imaš vremena razmišljati sutra do 13h [cool]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Sutra bez obzira kako će se cijene dionica kretati bude zanimljivo i živo a to ZSE-u najviše i treba – Života [thumbsup]

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

A stand by u Ini ili prodaja Ine i ulaz u druge dionice?
Sutra će biti za svakoga po nešto! Igraj linđo, živo, živo…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Zanimljivo će biti sutra pogledati rezultate glasanja i usporediti sa GROBEXOM.

http://trzistakapitala.wordpress.com/2010/12/13/sutra/

p.s. nemam Inu ali mi je drago kao da je imam [thumbsup]

normalno kad znaš da će brdo keša od INE završiti i u tvojoj LKPC [rolleyes]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

sumnjam da su ti odradile +60% koliko će odmah u startu skočiti INA. ja ju sutra prodajem, a što ču kupovati, o tom potom [proud]

ne dajmo jeftino dionice, neka ih drugi rasprodaju i ruše cijene!

Samo pazite da u ovoj sutrašnjoj euforiji netko ne zaglavi na dulje vrijeme u INI. Sutra će se igrati malo veći i opasniji igrači. [lol]

New Report

Close