Pratim malo danasnju trgovinu i moram reci da su ljudi uopce zaboravili kako se trguje na trzistu koje raste. [cry]
ili su zaboravili, ili nemaju čime. kladim se na ovo drugo
daj link, da i mi malo pratimo to tržište koje raste
[/quote]
slabo vrednujemo svoju drzavu, nasa zdrava poduzeca pa prema tome i sebe same, a INA je tome skolski primjer.I kada jasno da barem dio para od INE vrati se na burzu i da je to dobar znak,trziste je puno ljudi, koji kupe nesto za xx,01 kunu i taj cas bjeze na prvu prodaju za xy,99.Takvo ponasanje neme veze sa besparicom vec sa procjenom trenda.
Sa sutrasnjim danom bi trebalo poceti buđenje Crobexa .
Ina d.d. – Rješenje HANFA-e o nastavku trgovanja
http://www.zse.hr/default.aspx?id=54316
Biti ce interesantan razvoj događaja ,kako u predotvaranju tako i tokom cijelog dana.
Drago mi je da svi vi koji imate dionice super prođete i na koncu budete zadovoljni.
Zelim svima super likvidnost kako na INI tako i na drugim dionicama.
p.s. nemam Inu ali mi je drago kao da je imam [thumbsup]
Sukladno Rješenju Hanfe trgovanje dionicama Ine će se nastaviti sutra po modalitetu predotvaranja od 9 – 11 sati. Kontinuirana trgovina nastavit će se od 11 sati bez limita
Koje njesra [undecid]
Tržište se otvara u 10:00 sati a INA u 11:00 sati…puno je kalkulacija oko Ine i ne znam što mi se više isplati, stand by ili izlaziti iz dionica koje su mi već dobro odradile i kupovati Inu [huh]
….malo sam pročitao više tema i zaključio da na svakoj svak svakome čestita na rastu kao da je sutra Božić ili Nova godina…a oni su tako daleko što se tiče TK-a da će vjerojatno oni sa 90 ili 100% u dionicama provest blagdane jako loše raspoloženi….živi bili…. [undecid] [undecid] [undecid]
Sukladno Rješenju Hanfe trgovanje dionicama Ine će se nastaviti sutra po modalitetu predotvaranja od 9 – 11 sati. Kontinuirana trgovina nastavit će se od 11 sati bez limita
Koje njesra [undecid]
Tržište se otvara u 10:00 sati a INA u 11:00 sati…puno je kalkulacija oko Ine i ne znam što mi se više isplati, stand by ili izlaziti iz dionica koje su mi već dobro odradile i kupovati Inu [huh]
Pa imaš vremena razmišljati sutra do 13h [cool]
Sutra bez obzira kako će se cijene dionica kretati bude zanimljivo i živo a to ZSE-u najviše i treba – Života [thumbsup]
A stand by u Ini ili prodaja Ine i ulaz u druge dionice?
Sutra će biti za svakoga po nešto! Igraj linđo, živo, živo…
Zanimljivo će biti sutra pogledati rezultate glasanja i usporediti sa GROBEXOM.
p.s. nemam Inu ali mi je drago kao da je imam [thumbsup]
normalno kad znaš da će brdo keša od INE završiti i u tvojoj LKPC [rolleyes]
sumnjam da su ti odradile +60% koliko će odmah u startu skočiti INA. ja ju sutra prodajem, a što ču kupovati, o tom potom [proud]