Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za kešoljupce najpametnije da uzmu poooduži odmor kako ne bi učinili grešku u nizu

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

moglo bi doć do pada,trebat će casha za INA-R-A,mnogi će se želit uključit.Ako bude kontra-ponuda tipa(Pajdo na kupnji na 2900) bit će tu svašta.
več je realna cijena preko 4000kn,sve ispod je poklon [lol] [lol]

Koliko su naše dioince jeftine pokazuje primjer INE, kada treba sakupiti količinu ponuda je minimalno 60 % veća od tržišne cijene.

Mislim da nam slijedi uzlet tržišta u narednim mjesecima.

lp

Takoje Plavi mislim da i oni što su gasili požar u Izraelu (mislim iz aviona) vide što slijedi!
[/quote]

Tako je media.
Uskoro bi mogle i specijalne jedinice na ćelu sa inverterom početi kupovati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Baš je lijepo biti 100 % u dionicama… [cool]

Vjerujem. A ni 98% nije loše

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

moglo bi doć do pada,trebat će casha za INA-R-A,mnogi će se želit uključit.Ako bude kontra-ponuda tipa(Pajdo na kupnji na 2900) bit će tu svašta.
več je realna cijena preko 4000kn,sve ispod je poklon [lol] [lol]

do manjih problema bi moglo doći ako se Mađari počnu iskrcavat po toj cijeni [sealed]

Za kešoljupce najpametnije da uzmu poooduži odmor kako ne bi učinili grešku u nizu

Biti u kešu na Crobexu 1800 je isto kao i biti u dionicama na Crobexu 5000.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ovisi…u kojim dionicama…
ako si lopininim dionicama tipa VLDS, INGR, VPIK, BD62…možeš samo plakat i lupat glavom o zid [bye]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

I, evo nas u minusu.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

I, evo nas u minusu.

….sad naravno šišanje onih koji su kupovali zadnjih dana , ali prateći ovu temu svi će naravno biti na dobitku….. [lol] [lol] [lol]

Padamo jer se Sanader vraća!
Otkrit će tužiteljima koje su tvrtke krakovi hobotnice [thumbsup]

I, evo nas u minusu.

To TK zali za Sanaderom [lol] [lol]

New Report

Close