ne samo to nekako je prosao neprimjeceno podatak o 312 350nezaposlenih a sutra ocekuju podatke o nelikivdnosti
Sutra moguća rasprodaja dionica zbog kupnje LKPC ( dokapitalizacija ).
[thumbsup]
lp
Danas očekujem veliki rast crobexa a idući tjedan da i ne govorimo.Mirovinci nude višu cijenu od Mol-a,bit će tu još puno toga.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/adris-i-mirovinci-kupovat-cemo-dionice-ine,100485.html
P.S. nžalost,nemam dionice INE,al posljedica je snažan rast CROBEX-a pa nam to svima odgovara!
Žao mi Prve generacije i klijenata, pretpostavljam da bi se izvukli jer izgleda da će INA ići preko burze!
Cijene dionica rastu zbog vijesti o Sanaderu
Za razliku od hrvatske Vlade, kojoj je ponuda MOL-a došla u nezgodno vrijeme te su je opisali kao nekorektnu, investicijska ju je javnost dočekala s olakšanjem. Cijene dionica na burzi napokon rastu, a bitno su veći i prometi.
Današnji rast cijena dionice bio je u vezi i s pozitivnom reakcijom ulagača na vijest o nalogu za uhićenje bivšeg premijera Ive Sanadera.
Inače, očekuje se da će Vlada danas objaviti svoje mišljenje o MOL-ovoj ponudi i preuzimanju Ine. Kako MOL i Vlada djeluju prema ugovoru o zajedničarstvu jer imaju više od 75 posto, na njih se ne odnosi Zakon o preuzimanju.
http://www.vecernji.hr/vijesti/mirovinci-adris-daju-vise-mol-a-inine-dionice-clanak-226596
p.s. sjetimo se koliko je trziste palo zbog Sanaderove ostavke [cool]
Ide li to hlađenje pregrijanog tržišta!
ps Kolko vidim ima i onih koji lupaju po prodaji, moglo bi bit i suza!
[cry]
Koliko su naše dioince jeftine pokazuje primjer INE, kada treba sakupiti količinu ponuda je minimalno 60 % veća od tržišne cijene.
Mislim da nam slijedi uzlet tržišta u narednim mjesecima.
lp
Koliko su naše dioince jeftine pokazuje primjer INE, kada treba sakupiti količinu ponuda je minimalno 60 % veća od tržišne cijene.
Mislim da nam slijedi uzlet tržišta u narednim mjesecima.
lp
Takoje Plavi mislim da i oni što su gasili požar u Izraelu (mislim iz aviona) vide što slijedi!