Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne samo to nekako je prosao neprimjeceno podatak o 312 350nezaposlenih a sutra ocekuju podatke o nelikivdnosti

Sutra moguća rasprodaja dionica zbog kupnje LKPC ( dokapitalizacija ).

[thumbsup]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

jeli se sutra opet ponavlja scenari crobi u crveno zbog sanadera ili?

Suprotno,zeleno iako je vani bjelo.

obožavam strvine-posebno ovce

Danas očekujem veliki rast crobexa a idući tjedan da i ne govorimo.Mirovinci nude višu cijenu od Mol-a,bit će tu još puno toga.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/energetika/adris-i-mirovinci-kupovat-cemo-dionice-ine,100485.html
P.S. nžalost,nemam dionice INE,al posljedica je snažan rast CROBEX-a pa nam to svima odgovara!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Žao mi Prve generacije i klijenata, pretpostavljam da bi se izvukli jer izgleda da će INA ići preko burze!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Uh… nema prodaje na LKPC, dokle će ovo danas netko zakucati?

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Cijene dionica rastu zbog vijesti o Sanaderu

Za razliku od hrvatske Vlade, kojoj je ponuda MOL-a došla u nezgodno vrijeme te su je opisali kao nekorektnu, investicijska ju je javnost dočekala s olakšanjem. Cijene dionica na burzi napokon rastu, a bitno su veći i prometi.

Današnji rast cijena dionice bio je u vezi i s pozitivnom reakcijom ulagača na vijest o nalogu za uhićenje bivšeg premijera Ive Sanadera.

Inače, očekuje se da će Vlada danas objaviti svoje mišljenje o MOL-ovoj ponudi i preuzimanju Ine. Kako MOL i Vlada djeluju prema ugovoru o zajedničarstvu jer imaju više od 75 posto, na njih se ne odnosi Zakon o preuzimanju.

http://www.vecernji.hr/vijesti/mirovinci-adris-daju-vise-mol-a-inine-dionice-clanak-226596

p.s. sjetimo se koliko je trziste palo zbog Sanaderove ostavke [cool]

Ide li to hlađenje pregrijanog tržišta!

ps Kolko vidim ima i onih koji lupaju po prodaji, moglo bi bit i suza!

[cry]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Koliko su naše dioince jeftine pokazuje primjer INE, kada treba sakupiti količinu ponuda je minimalno 60 % veća od tržišne cijene.

Mislim da nam slijedi uzlet tržišta u narednim mjesecima.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Koliko su naše dioince jeftine pokazuje primjer INE, kada treba sakupiti količinu ponuda je minimalno 60 % veća od tržišne cijene.

Mislim da nam slijedi uzlet tržišta u narednim mjesecima.

lp

Takoje Plavi mislim da i oni što su gasili požar u Izraelu (mislim iz aviona) vide što slijedi!

LEAVE THE WORLD BEHINED

New Report

Close