Sve ok. Nitko sretniji od mene ako LKPC, a isto vrijedi i sve ostale naše firme počnu raditi puno bolje pa se odrazi i u cijenama dionica.
Sutrašnja eksplozija cijene sasvim sigurno neće imati veze s rezultatima poslovanja, nego s mogućnošću da vlasnici LKPC i oni koji će to postati prije skupštine, kupe u dokapu dionice po 400 kn.
Čestitke imaocima LKPC, probat ću kupiti sutra ako je ne dignete odmah na 2000 [tongue]
[/quote]
Naravno da nema veze s poslovanjem. To se zove arbitraža. Isto kao što i kad ti ta dionica koju sutra kupiš padne još više nakon ex-datea.
INGRa već dvaput radi dokap 10% iznad tržišne , tj. krene priča o dokapu jedno 10% iznad tržišne…
već sam se ovdje raspo od smijeha. [lol] [lol]
INGRa već dvaput radi dokap 10% iznad tržišne , tj. krene priča o dokapu jedno 10% iznad tržišne a na sam spomen dokapa rukne jednu -30% ….Prošli put neslavno završilo , a i ovaj puta [lol] nitko živ nezna …..
U svakom slučaju dobitnici tjedna – imaoci INE i LKPČ – ČESTITAM ……pogotovo onima koji su obje uboli ….
Ostali , više sreće drugi put …..
[/quote]
Osjećam se prozvan [lol]
350 INA
140 LKPC [thumbsup]
Sve ok. Nitko sretniji od mene ako LKPC, a isto vrijedi i sve ostale naše firme počnu raditi puno bolje pa se odrazi i u cijenama dionica.
[thumbsup] Ina je pokazalo se pravi okidač.. a ima i ona već izlizana priča kako burza reagira 6 mjeseci prije gospodarstva. Mislim da je ovaj puta to taj slučaj.
Ovih dana crobex raste kao lud, a ja na nuli, kad će već odblokirati INU 🙁
kad sve ode gore +40%, tako će vama INA-šima biti zabavnije kupovati od nas druge dionice [thumbsup]
Ovih dana crobex raste kao lud, a ja na nuli, kad će već odblokirati INU 🙁
I ja sam u takvoj situaciji, a zamisli da nas sad naguze s Inom? [bye]
Dobit ćete 60 % više za Inu nego što je tržišna cijena pa bi bio red da i toliko skuplje kupite druge dionice.
po mom izračunu ukoliko INA dođe na 2800 , crobex je 2014 bodova (vidi priložen file). Ali problem je taj što će udio INE prijeći dozvoljenih max 15% , i to za 12%.Imate priložen file u xls formatu pa se možete igrati sa CROBEX-om.
LIVE
SKIDANJE IMUNITETA SANADERU
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/12/09/0531006.html?pos=n1
sta mislite koliko ce to potegnuti CROBEX?
I jos kad se sutra ina odblokira?
Lp
otkud podatak da će se ina sutra odblokirat????
[/quote]
zamisli da nas sad naguze s Inom? [bye]
Sumnjam, HANFA više nema zašto odugovlačiti a Sanader im je došao kao naručen da skrenu pozornost javnosti sa Ine na politiku…sutra nećeš vidjeti niti jedan članak o Ini u novinama