Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

P.S. Pripazite malo na LKPC

lp

Dobro sam pretpostavio, da treba paziti, evo već na 1 500 cijena.
A što je to do 2 000 koliko je bila ljetost, ima prostora tu još jako puno ( za rast ).. moja osobna prtpostavka..
[smiley]

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Za ove vijesti o Sanaderu bi sve trebalo upozitivnu blokadu.

Za ove vijesti o Sanaderu bi sve trebalo upozitivnu blokadu.

polako kolega, to je tek jedna mala i sad već – beznačajna karika. treba sačekat da istraga obuhvati cijelu vladu i sanaderovu bivšu desnu ruku (poznatu po uzrečici: "kud ivo, tud i ja" ), a tek tada doći će do eksplozije rasta na ZSE [thumbsup]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Ako je ina 12% u Crobexu bi li to moglo biti lansiranje preko 2000 u jednom potezu ili?

who dares, wins

Ako je ina 12% u Crobexu bi li to moglo biti lansiranje preko 2000 u jednom potezu ili?

DA, otprilike oko 2000 bodova.

Al sad je manje važno koliki će CROBEKS biti nakon lansiranja INE, već tko će i koliko htjet kupiti dionice koje su odradile +10 % ,+ 20 % ili……a iza toga sliping!

[cool]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Dalekovod je dobro potega od 1.prosinca, uz INA, mogao bi u top 5 dobitnika prosinca 2010.

He, he, he…

Adris, Adris…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

DA, otprilike oko 2000 bodova.

Al sad je manje važno koliki će CROBEKS biti nakon lansiranja INE, već tko će i koliko htjet kupiti dionice koje su odradile +10 % ,+ 20 % ili……a iza toga sliping!

[cool]
[/quote]
Koje su to potegle osim DLKV, LKPC i možda još koja? HT ne računam, to nije obična već politička dionica koji bi se mogla srušiti na pola zbog najnovijih političkih zbivanja.

He, he, he…

Adris, Adris…

Ići će ADRS jako gore, pogotovo ako se ostvari nešto od poslova/preuzimanja o kojima se intenzivno šuška u zadnje vrijeme.
Osim toga, veliki igrači uskoro će prodati INA-u MOLU-u, a onda će tražiti drugo sigurno utočište u portfeljima. ADRS je tu prirodan izbor.
Dosta je pogledati danas u par sekundi 10.000 komada kupljeno na 270 kn. Smart money ulazi na velika vrata! [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Hrvatska/Sanader-pobjegao-iz-zemlje Drš te lopova [bye]
Di ja živim [lol] Samo treba pogledat emisiju mi Rvati i znamo di i kako živimo.
Republika Birokracija moja domovina [sealed]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Uteče DrIvo,a Crobi poskočio!Nije svako zlo za zlo……………….

LIVE

SKIDANJE IMUNITETA SANADERU

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/12/09/0531006.html?pos=n1

sta mislite koliko ce to potegnuti CROBEX?
I jos kad se sutra ina odblokira?

Lp

New Report

Close