euforija od jutros je spasnula i krenulo je iskipavanje iz dionica, nedobog da netko prenoći u dionicama, jel?
plus crobexa polako se topi, pa ne bi bilo čudno da dan završimo ispod 1800 bodova…. hebeš takvu burzu i takve ulagače! [angry]
koliko % je udjel Ine u Crobexu?hvala.
1,925%
euforija od jutros je spasnula i krenulo je iskipavanje iz dionica, nedobog da netko prenoći u dionicama, jel?
plus crobexa polako se topi, pa ne bi bilo čudno da dan završimo ispod 1800 bodova…. hebeš takvu burzu i takve ulagače! [angry]
”Uzeo si krivih lijekova…”
+1,52, netko ovdje treba naočale.
[/quote]
ček da ekipa skuži da je EU okrenula u crveno, odmah ćemo i mi za njima [lol]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Treba gledat malo unapred, free float Ine je nekih cca 8%, uz ponuđenu cijenu od 2.800 kn, na burzu će doći nekih 2,2 milijarde slobodnog keša, ovo mi se čini dobar razlog za ostat u HOV-u [wink]
[/quote]
ček da ekipa skuži da je EU okrenula u crveno, odmah ćemo i mi za njima [lol]
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
[/quote]
danas i nije uspjelo drukanje za dolje,crobi je poludio.a kad se ina unovči ide to još jako gore.kao što kaže kolega stardust, bit će slobodnog keša.vidim da dežurnih negativaca nema danas,faust i ostala ekipa.
danas i nije uspjelo drukanje za dolje,crobi je poludio.a kad se ina unovči ide to još jako gore.kao što kaže kolega stardust, bit će slobodnog keša.vidim da dežurnih negativaca nema danas,faust i ostala ekipa.
vidjet ćeš u ponedjeljak kad se iskrcaju pa kad krenu opet s crnilom [lol]
@bond 777,rassim
Morate ih shvatiti ,jučer je bio težak dan za dežurne katastrofičare.
Što se njihovog iskrcaja tiče,nemaju oni vjerovatno uopće dionica ili simbolično.
Tako da ne mogu niti zaraditi!!!
Pozdrav
Treba gledat malo unapred, free float Ine je nekih cca 8%, uz ponuđenu cijenu od 2.800 kn, na burzu će doći nekih 2,2 milijarde slobodnog keša, ovo mi se čini dobar razlog za ostat u HOV-u [wink]
ne štima ti baš računica:
1. neće svi prodati, ne bi me čudilo da mirovinci dobiju direktivu iz vlade da NE prodaju i time znatno otežaju MOL-u prelazak 50%, a i mnogi mali ulagači sačekat će konačni rasplet cijele priče i višu cijenu u konačnici
2. oko 50% love koja će se dobiti prodajom nikad više neće na burzu
3. od love koja se vrati na burzu pitanje je
a) kad će opet biti uložena
b) na koje će tržište biti uložena (ZSE ili inozemstvo)
c) u koje dionice- veliki igrači kupovat će opet samo blue chipove: HT, ATGR, ADRS, ERNT i to je to. ostatak tržišta slabo će od toga imati koristi
baš i nema razloga za neku euforiju, zar ne? [undecid]
ne štima ti baš računica:
1. neće svi prodati, ne bi me čudilo da mirovinci dobiju direktivu iz vlade da NE prodaju i time znatno otežaju MOL-u prelazak 50%, a i mnogi mali ulagači sačekat će konačni rasplet cijele priče i višu cijenu u konačnici
2. oko 50% love koja će se dobiti prodajom nikad više neće na burzu
3. od love koja se vrati na burzu pitanje je
a) kad će opet biti uložena
b) na koje će tržište biti uložena (ZSE ili inozemstvo)
c) u koje dionice- veliki igrači kupovat će opet samo blue chipove: HT, ATGR, ADRS, ERNT i to je to. ostatak tržišta slabo će od toga imati koristi
baš i nema razloga za neku euforiju, zar ne? [undecid]
[/quote]
Kolega, ti očito živiš u neznanju, a to nikad nije dobro, mirovinci imaju manje od 1%, bivši i sadašnji radnici imaju oko 6% i koliko znam sindikat Ine je zadovoljan cijenom, što znači da će 99% njih prodati po ovoj cijeni…Naravno da sav taj keš neće doći na burzu, ali ako dođe i 50% bit će to i više nego jak impuls za rast cijena.Nadam se da ti ne moram i nacrtat sad to….