Upravo je objavljeno da će AZ mirovinski fond otkupljivati dionice Atlantske plovidbe po 3.300 kuna po koliko je i zadnji put kupovao.
šala, šala 🙂
dobra šala
ali moglo bi se prije desiti da neki bogati kinez odluči kupiti mladu flotu brodova, par hotela i aviona pa kad mu dosadi u Kini lijepo svojim avionom u svoj hotel dok brodovi voze za njegovu čeličanu…naši fond menadžeri nemaju takve vizije pa se ne bojim da bi tako nešto ikome moglo pasti na pamet…u jedno sam uglavnom siguran…dovoljno smo glup narod da nas se jeftino kupi…
crobex je skočio 1,5% na krilima vijesti da MOL kupuje dionice INE (btw. niti jedna dionica INAe nije K/P zbog blokade trgovanja), uz promet od oko 13 milja kuna za 2 sata trgovanja
sad je trgovanje na ZSE potpuno zamrlo, tko se iskrcao- iskrcao, nastavak u revijalnom tonu.
najbolje ugasiti komp i navratiti sutra da vidimo ima li što novoga [yawn]
Eto, je l’ to bilo teško? Pokrenuli smo malo keša, Crobex odmah skočio preko 1800, još kada danas jobs report u USA bude očekivano dobar…
I sve će biti u redu dok u ponedjeljak burekdžije ne odluče da im je dovoljno 2% i krenu udarati po bidu.
najbolje ugasiti komp i navratiti sutra da vidimo ima li što novoga [yawn]
Slobodno ti navrati sutra. Pa nam javi jesi li našao koga…
Eto, je l’ to bilo teško? Pokrenuli smo malo keša, Crobex odmah skočio preko 1800, još kada danas jobs report u USA bude očekivano dobar…
I sve će biti u redu dok u ponedjeljak burekdžije ne odluče da im je dovoljno 2% i krenu udarati po bidu.
Nakon frapantne vijesti glede INE, te očekivanja koja bi mogla polučiti prodaja – ukupni promet je 14 milj kuna!!! Od toga pola branjen HT od potopa!
To mi ne ulijeva uvjerenje da će dionice eksplodirati, da je promet 50 – 100 milja kuna e to bi već nešto značilo!
PS Čitajući Jutarnji list i izjavu Samodola, tko zna što će se još oko INE komplicirat, kako kaže uvažena kolegica ANA barem je uzbudljivo.
[thumbsup]
To mi ne ulijeva uvjerenje da će dionice eksplodirati, da je promet 50 – 100 milja kuna e to bi već nešto značilo!
Ja ne razumijem otkud ti ideja o prometu (u redovnom tržištu) od 100 milja kuna na ovoj razini Crobexa. Pa s takvim prometom bi pola dionica izlistanih na ZSE promijenilo vlasnika.
Našim novinarima je stvarno dosadno, kojim gluparijama se bave, ovo je na nivou osnovne škole!
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Oni-koji-su-jucer-prodali-Inu-izgubili-gotovo-176-tisuca-kuna
Našim novinarima je stvarno dosadno, kojim gluparijama se bave, ovo je na nivou osnovne škole!
http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Oni-koji-su-jucer-prodali-Inu-izgubili-gotovo-176-tisuca-kuna
pa prodavačima ostaje utjeha da na burzi novac nikad nije izgubljen,samo promjeni vlasnika [lol]
Smjesna mi je ova uprava VARTEKSA.Zele primjerom pokazat kako se isplati radnicko dionicarstvo i svaki iz uprave sudjeluje u ESOP-u.Kupuje uprava po 128 kom.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=32995
Zoran Košćec, predsjednik Uprave Varteksa d.d. iz Tome Masaryka 7, 42000 Varaždin prijavljuje stjecanje 128 komada dionica Društva temeljem ugovora o prodaji i prijenosu – program ESOP koje čine 0,007 % temeljnog kapitala i daju 0,007% glasova na Glavnoj skupštini.
Nakon navedenog stjecanja posjeduje 48897 komada dionica Društva koje čine 2,546% temeljnog kapitala i daju % glasova na Glavnoj skupštini.
Trzisna cijena 14 kn a oni placaju po 10-11kn.