Početak završne faze otimačine ostataka hrvatskog blaga. Sada vam je valjda jasno zašto RH još nije izašla odnosno posljednja izlazi iz krize. [bye]
I što sada ? Vlada je pustila lisicu u kokošinjac.Što će biti sutra s Petrokemijom i Diokijem,hoće li ih Mađari uništiti ?kako će oporba to primiti ? gubi li HDZ izbore ?
prodaće ih Rusima,onda će Ameri kupiti škverove i napraviti vjetrenjače pred lukama,a Kinezima će ustupiti Slavoniju za Solarna elekto-polja,Talijanima otoke za Plantaže maslina i ribarenje, Šume su kupili Bosanci, a kamen RockWool….Rijeke su u sklopu Ina-e,Zrak će narzirati NATO …..
Ovo što se dešava sa Inom da se nudi otkup po 56% većoj cijeni desiti će se i na mnogim drugim dionicama. Mnogi će to shvatiti prekasno. Tek sad se ustvari vidi kolliko su dionice u hrv. podcijenjene, a još uvijek ima firmi koje dobro posluju i vrijede nekog vraga.
Oko nekih dionica se mi mali ulagači ciganimo za pol posto zarade, a ne vidimo širu sliku. Ne kažem da dionice možda neće biti jeftinije, ali da li vrijedi ovakve prilike u bodućnosti propustiti zbog 2-3% veće zarade?
Procijenite što u hrv. još vrijedi, pozicionirajte se i čekajte. Ono što nismo do kraja upropastili stranci će znati cijennit kad već mi neznamo.
cudi me da ne obustavljaju trgovinu INOM do daljnjeg [huh]
INA – no go. Niks danas od trgovine…
A baš sam se nadao vidjeti pogolemi plus na Crobexu…
4 milje prometa u prvoj sekundi trgovanja.
Ima se s čim, a bogami ima se i jeftino – šta!
Redovni promet 6.509.612,68
Ne valjaju vam dionice? Skupo, rizično, slaba FI? Treba za badava to nekome pokloniti? Sad kad je došo Mađar i nudi bar pola onoga što vrijedi odma to treba zablokirati. Za koga ovaj Samodol samo radi da je meni znati? Sve privatizirati pa i policiju jer ovo ovako više dalje ne ide.
Redovni promet 6.509.612,68
Ne valjaju vam dionice? Skupo, rizično, slaba FI? Treba za badava to nekome pokloniti? Sad kad je došo Mađar i nudi bar pola onoga što vrijedi odma to treba zablokirati. Za koga ovaj Samodol samo radi da je meni znati? Sve privatizirati pa i policiju jer ovo ovako više dalje ne ide.
Men se čini da naši insajderi slabo divane mađarski tak da ovo s Inom jedostavno nisu skuži i sad su zatačeni, pa se tek sad misle krcat, pa za koji dan preć u medijsku ofenzivu. Moguć je i drugi scenario, da se osvete za ovaka insajderski poraz pa da sadašnje posjednike dionica kazne ko žene, ožene ih, bace im dijonice u ambis toliko da zazivaju hanfu dva puta duže no obično.
No dan konačno nije dosadno na burzi, nije.