u prvih 5 minuta trgovanja promet na ZSE (ako ne računamo HT) na svim ostalim dionciama nije prešao bijednih 100.000 kn!
HANFA rješavaj HITNO situaciju s 1. generacijom i vrati ljudima keš i dionice, ostat ćete bez ulagača i bez prometa, a onda ćete i vi biti ugašeni po HITNOM postupku!!!!
u prvih 5 minuta trgovanja promet na ZSE (ako ne računamo HT) na svim ostalim dionciama nije prešao bijednih 100.000 kn!
HANFA rješavaj HITNO situaciju s 1. generacijom i vrati ljudima keš i dionice, ostat ćete bez ulagača i bez prometa, a onda ćete i vi biti ugašeni po HITNOM postupku!!!!
za takve država uvijek nađe neku zanimaciju, pripreme za Europu, za SAD, za Mjesec, za bilo kuda
za takve država uvijek nađe neku zanimaciju, pripreme za Europu, za SAD, za Mjesec, za bilo kuda
[/quote]
Kad nema mjesta u zatvoru za sve pa ih onda moraju negdje zaposliti.
preko 1000 otoka, na svaki po 100, imamo li ih više, doduše ne na naseljene, napravili bi od njih gole otoke [lol]
Na Belju je u toku Iskušavanje trejderskih tehnika, target istovara bi mogao biti 59,50-60,00 [rolleyes]
Na Belju je u toku Iskušavanje trejderskih tehnika, target istovara bi mogao biti 59,50-60,00 [rolleyes]
počela prodaja vina u Americi [thumbsup]
Koji sam ja notalgicar!!!!A kako i nebih!!
Pogledam Europu npr. DAX + 2,66%
ATX+3,74 itd…..zeleni se vani da oci bole, mada kazu da zelena boja odmara oci ali ova bogami [undecid]stvara mi zazubice.
Koje bi veselje bilo na sutrasnjem otvaranju.To bi bio RASPASOJ!!!! U samom startu na otvaranju Crobex bi zavrtio 4-5 miliona prometa.Zazelio bi da dan traje vjecno.Ukratko tako je bio sve do prije 2 god.
p.s.Daj boze da se to sta prije vrati. Mada zelja je jedno a realnost drugo. [bye]
CROBEX 1.794,61 -0,05%
SKDD i HANFA zabranili su raspolaganje novčanim sredstvima ulagača u Prvoj generaciji.
obzirom da se radi o 2300 klijenata, jasno je da se radi o milijunima kuna koje ne mogu danas ni sutra ni tko zna kada opet na burzu!! kako će burza rasti bez novca koji se svaki dan vrtio na ZSE, a sad je blokiran pitaj boga do kada?!?!
ova ZSE je obično sranje, ja najozbilnije razmišljam prodati sve dionice i sve novce prebaciti u banku na oročenje jer ovo više nam smisla!
ovo što se dogodilo klijnetima Prve generacije, HANFA I SKDD mogu svaki čas napraviti svima nama u bilo kojoj brokerskoj kući i [bye] novci barem pola godine [angry]
Pitanje je odnosa dionice/cash kod Prve generacije.
Što se hvata na krivoj nozi? [wink]
Danas bi mogli dublje zaroniti, dva dana plusa Crobex-a, pa da bude i treći, to je nerealno, ipak je ovo Hrvatska..
lp
Ah, konačno i minus, nije puno ali je minus.. [smiley]
lp
Ah, konačno i minus, nije puno ali je minus.. [smiley]
lp
[/quote]
Jak minus.
Sa 10kKn na KORF-u.
[/quote]
Hugo, ali je minus, ne možemo reći da je plus, ako je minus, zar ne?
I nije samo KORF, i HT, i ATGR i PODR su u minusu.
lp