Verdi, pa sutra se registriraj kod domaćih brokera i nastavi dalje kao i do sada !
Brokerske kuće zainteresirano očekuju SVE PORTFELJE – iz PRVE GENERACIJE .
Šta bi tek bilo da sam u kešu i to da si još razbijam glavu hoću li ga dobiti od brokera ili neću.
– mislite li na one kešolovce kojima je lova na brokerskom Prve generacije.
– I love this game.
Pozdrav !
Šta bi tek bilo da sam u kešu i to da si još razbijam glavu hoću li ga dobiti od brokera ili neću.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Kaj? Su riknuli?
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Kešolovci de nasukali spletom čudnih okolnosti i obilnih snježnih padalina.
Zamisli sutra bulčine a ja full zablokiran u dinicama ne mogu ni kupiti ni prodati. Šta bi tek bilo da sam u kešu i to da si još razbijam glavu hoću li ga dobiti od brokera ili neću. Možda je to sreća u nesreći.
zaraditi ćeš kao nikada do sada..nećeš prodati prerano [lol]
Ostalo mi 2000 kuna na 13stici u prvoj gen…….zna netko dobrog advokata [rolleyes]
ps: lihvari mu došli glave….a ljepo sam govorio [bye]
….Molimo članove- dojučerašnje partnere – Prve generacije- da obavještavaju ostale kolege o zbivanjima i tijeku odregistracije, naplate i razvoja događaja sa oko 2500 portfelja koji su danas u blokadi.
Očito- mediji nisu sposobni to isto.
@miami
odgovorio sam na temi "brokerske kuće"
danas bi mogli malo rasti malo više za promjenu http://schooloflife.webs.com/
SKDD i HANFA zabranili su raspolaganje novčanim sredstvima ulagača u Prvoj generaciji.
obzirom da se radi o 2300 klijenata, jasno je da se radi o milijunima kuna koje ne mogu danas ni sutra ni tko zna kada opet na burzu!! kako će burza rasti bez novca koji se svaki dan vrtio na ZSE, a sad je blokiran pitaj boga do kada?!?!
ova ZSE je obično sranje, ja najozbilnije razmišljam prodati sve dionice i sve novce prebaciti u banku na oročenje jer ovo više nam smisla!
ovo što se dogodilo klijnetima Prve generacije, HANFA I SKDD mogu svaki čas napraviti svima nama u bilo kojoj brokerskoj kući i [bye] novci barem pola godine [angry]
Danas bi mogli dublje zaroniti, dva dana plusa Crobex-a, pa da bude i treći, to je nerealno, ipak je ovo Hrvatska..
lp
stidljivo, ali +